Grześ Opublikowano 14 Listopada 2015 Opublikowano 14 Listopada 2015 Było wesoło tym bardziej ze obchodziliśmy urodziny Pawła a zresztą sami zobaczcie...............Pozdrowienia dla komorników.................. https://www.youtube.com/watch?v=X1BGOfIbl0o&feature=youtu.be
Sympatycy KriSSo Opublikowano 14 Listopada 2015 Sympatycy Opublikowano 14 Listopada 2015 No i super. Ostro popiliście
Sympatycy Anton Opublikowano 14 Listopada 2015 Sympatycy Opublikowano 14 Listopada 2015 ..... jak spadnie śnieg robimy ognisko trzeba przewietrzyć barek.Zapraszam wszystkich. Jak spadnie w Jastrzębiu, czy Górkach? W Alpach już sypie! Ale mi wargola wisi!
Klubowicze Ewa B-B Opublikowano 15 Listopada 2015 Klubowicze Opublikowano 15 Listopada 2015 Jak wiecie na OZS - zbierałyśmy z Joasią na Szlachetną Paczkę - było tego 1 230 zł w czwartek na spotkaniu była " dobiórka " i tu doszło 246,86 plus 8 euro Kwotę 1511 ,- przesyłam Jeśli Ktoś zechce wspomóc Akcję - proszę już przesyłać arturasowi na konto: Artur Bandyra 43 1020 1026 0000 1302 0036 5700 w tytule płatności proszę wpisać: SzlachetnaPaczka oraz NICK lub zamiast nick,u dla tych co nie życzą siebie ujawnić ANONIM
Klubowicze arturas Opublikowano 15 Listopada 2015 Klubowicze Opublikowano 15 Listopada 2015 Alle udana impreza Paweł Najlepszego! ... i tak wogóle to ładnie wam z tą zbiórką wyszło. DZIĘKI I EWIE I WAM WSZYSTKIM ZA POMOC!
Sympatycy krys70 Opublikowano 19 Listopada 2015 Sympatycy Opublikowano 19 Listopada 2015 Chociaż nikt nie pisał o tym ,ze będzie na spocie to frekwencja dopisała. Jak zawsze było nudno,cicho i na głodnego,mowie Wam porażka... Ale za tydzień spróbujemy znowu,przecież gorzej być nie może... P.S Kenobi Jeszcze raz najlepszego i niech moc będzie z Tobą
GadekW Opublikowano 19 Listopada 2015 Opublikowano 19 Listopada 2015 Chyba ostatni raz przyjechałem. Tyle drogi i na marne. Do bani z takimi spot ami. Tak każdy nadaje, że ciężko wtrącić swoje 3 grosze. A te słodkości...tylko przywożą i każą jeść i do tego każą życzenia składać... Ostatni raz... 100 lat Obi Wan!!!
Sympatycy pawel883 Opublikowano 19 Listopada 2015 Sympatycy Opublikowano 19 Listopada 2015 Ło matko nareszcie koniec z tym czwartkiem.Za tydzień znowu spotkanie może chociaż szefowa matka będzie. Solenizantowi jeszcze raz 100latek.
Sympatycy robert1973 Opublikowano 19 Listopada 2015 Sympatycy Opublikowano 19 Listopada 2015 Kenobi.... wszystkiego naj qle dobrze że tak mało bywam na "szałasie" bo ciągle te same pyski, żrać trza słodkości, brzuch boli ze śmiechu, gęba i gardło od gadania, uszy od larma.... ehhhh :/ ale przyjada zaś Fajnie było
Sympatycy Anton Opublikowano 19 Listopada 2015 Sympatycy Opublikowano 19 Listopada 2015 Ach - co to był za ślub! Co jo pisze? co jo pisze?! SPOT! miało być. A antonówek i tak nie było Była za to sola. Paweł - w następny czwartek Szefowa będzie (chyba). Przecież karton już 43 lata temu to zapowiedział! Patryk - program do kamerki jest ściągnięty, jednak znów coś chcą, a to wszystko Englisch Jeszcze parę miesięcy i opanuję (chyba). Nie, nie - nie angielski - kamerkę Ani i Moni dziękuję za bardzo treściwą i konkretną dyskusję. Z Wami to można "konie kraść"! Na temat Roztomiłego nic nie piszę. Szkoda "atramentu"! Tak mnie zanudzał , że "przeskoczyłem" na piękne Panie. A niektórych i tak nie było. Np.: "Połamańca" z Łazisk. I nie tylko. Kasiu - tęsknię! (Marek tego przecież nie czyta /?/). kenobi - na drugi raz melduj się proszę jaką masz szychtę. Co prawda mogłem zabrać tą skrzyneczkę, jednak z powodu oszczędności paliwa w aucie, nie chciałem je obciążać. Tutaj muszę się Wam pochwalić, ze dzięki memu KAPITALNEMU refleksowi uniknąłem dzisiaj wypadkowi. 40-50 m. przed pasami facet, wyjeżdżający z parkingu, oślepił mnie światłami. Teren znam więc i tak jechałem BARDZO ostrożnie. Na pasy wtargnęła młodzież (3 szt.) i z piskiem wyhamowałem 3-4 m. przed pasami. Młodzieniec (20-23 lata), popisując się przed dziewczynami, pyskował i wywijał "gałązkami". Otwarłem okno pasażera i przeprosiłem, tłumacząc się oślepieniem przez gościa z parkingu. Z uśmiechem życzył mi dalszej, szczęśliwej drogi. Można? Można! Swoją drogą, te opaski na ramionach pieszych, to wcale nie taki głupi pomysł. Oni nie mieli! Było to w drodze na SPOT, ale nie miałem możliwości Wam tego przekazać, bo - jak gadek, również nie potrafię krzyczeć. :) Zaczynam rozumieć przekupki na bazarach. One swój towar sprzedają! :) W sumie - w przyszły czwartek znów będę. Mało tego - zaczynam rozumieć (NARESZCIE!) moją małżonkę dlaczego w każdą niedzielę biega do kościoła!
Marcin 78 Opublikowano 19 Listopada 2015 Opublikowano 19 Listopada 2015 Już dotarłem do domu,dzięki za spotkanie ,słodkości i jak zawsze miłe pogaduchy,a i za dowcipy mojego najlepszego ,jedynego przyjaciela Andrzeja z So.... Mysłowic nieopodal Sosnowca Adam jeszcze raz wszystkiego naj ... .Za tydzień znowu spotkanie może chociaż szefowa matka będzie. Trzeba było poczekać, a nie uciekać tak wcześnie
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 19 Listopada 2015 Klubowicze Opublikowano 19 Listopada 2015 a szefowa była cierpliwi mieli to szczęście ... albo pecha że jadąc do domu zobaczyła skuter stojący przy szałasie i dojechała Kenobi no trudno, że to ostatnie ciacho zjadłeś przed samym moim przyjechaniem ale wszystkiego najlepszego cmok z wyprzedzeniem Patryk ... dziękuję, że mnie znów nakarmiłeś Ty to jesteś Dobry Samarytanin jednak Ewunia ... fajnie, że płakałaś za mną inaczej bym nie zaglądała co w Szałasie się dzieje Artur, Marcin, Andrzej ... Was też było fajnie zobaczyć ................... a i więcej kawałów nie mówię !!!
zenon Opublikowano 20 Listopada 2015 Opublikowano 20 Listopada 2015 I ja dziękuję za spotkanie super było jeszcze raz STO LAT dla solenizanta
Klubowicze kenobi Opublikowano 20 Listopada 2015 Klubowicze Opublikowano 20 Listopada 2015 Dzięki wszystkim za spotkanie, życzenia i miłe pogaduchy . Chyba swojego Burka nazwę Flagowy
Klubowicze KasiaP Opublikowano 20 Listopada 2015 Klubowicze Opublikowano 20 Listopada 2015 A niektórych i tak nie było. Np.: "Połamańca" z Łazisk. I nie tylko. Kasiu - tęsknię! (Marek tego przecież nie czyta /?/). Anton - chociaż Ty jeden
Klubowicze Ewa B-B Opublikowano 21 Listopada 2015 Klubowicze Opublikowano 21 Listopada 2015 Anton - chociaż Ty jeden Kasiu - nie tylko Anton !!!!!!! Nawet nie wiesz ile razy wspominaliśmy Ciebie - ale baliśmy się, że masz cały czas czkawkę co chwilę było ..... szkoda, że nie ma Kasi..... ..... o gdyby Kasia była...... ...... ciekawe co Kasia robi....... ....... a czemu Kasi nie ma ....... a w ogóle przecież wszyscy pisali, że było bez sensu..... no bo Ciebie nie było ..... - a tak prywatnie..... mam już pomysł na te firanki co mi je obiecałaś
GadekW Opublikowano 21 Listopada 2015 Opublikowano 21 Listopada 2015 To ja dodam, że Marka też nam brakowało. My na pogaduchach, a on sam biedny daleko...
Klubowicze MarP Opublikowano 21 Listopada 2015 Klubowicze Opublikowano 21 Listopada 2015 To ja dodam, że Marka też nam brakowało. My na pogaduchach, a on sam biedny daleko... Tak, tak teraz to Marka też brakowało no bo przecież Kasię ktoś musi przywozić na spotkania ?
Sympatycy Anton Opublikowano 21 Listopada 2015 Sympatycy Opublikowano 21 Listopada 2015 Tak, tak teraz to Marka też brakowało no bo przecież Kasię ktoś musi przywozić na spotkania ? Parę razy już o tym mówiłem, a teraz to napiszę: Marek to jedna z inteligentniejszych BESTII w grupie
GadekW Opublikowano 22 Listopada 2015 Opublikowano 22 Listopada 2015 To nie podlega dyskusji. Każdy to wie...
Klubowicze karton Opublikowano 24 Listopada 2015 Klubowicze Opublikowano 24 Listopada 2015 w czwartek jest spot w szałasie??????????????????????????
Klubowicze arturo-bb Opublikowano 24 Listopada 2015 Klubowicze Opublikowano 24 Listopada 2015 No baaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Co za pytanie ? Jest okazja Jest spotkanie O qrka rymło mi się
Sympatycy Anton Opublikowano 24 Listopada 2015 Sympatycy Opublikowano 24 Listopada 2015 Ojejku!, znowu do Szałasu. Co ja powiem żonie?
Klubowicze MarP Opublikowano 24 Listopada 2015 Klubowicze Opublikowano 24 Listopada 2015 Kurde, a ja znowu na wyjeździe ?
Marcin 78 Opublikowano 24 Listopada 2015 Opublikowano 24 Listopada 2015 Marku to znaczy że mamy jechać po Kasię
Rekomendowane odpowiedzi