Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Czwartkowe spotkania w Chudowie

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 3.8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Joasia70

497

• Anton

345

• Patryk

299

• arturo-bb

266

Top użytkownicy w tym temacie

• Sympatycy
Opublikowano

No i super. Ostro popiliście ;)

• Sympatycy
Opublikowano

..... jak spadnie śnieg robimy ognisko trzeba przewietrzyć barek.Zapraszam wszystkich.

Jak spadnie w Jastrzębiu, czy Górkach? W Alpach już sypie! Ale mi wargola wisi! :)

• Klubowicze
Opublikowano

Jak wiecie na OZS - zbierałyśmy z Joasią na Szlachetną Paczkę - było tego 1 230 zł

w czwartek na spotkaniu była " dobiórka " i tu doszło 246,86 plus 8 euro :):clapping:

Kwotę 1511 ,- przesyłam :xmas:

Jeśli Ktoś zechce wspomóc Akcję - proszę już przesyłać arturasowi na konto:

Artur Bandyra 43 1020 1026 0000 1302 0036 5700

w tytule płatności proszę wpisać: SzlachetnaPaczka oraz NICK lub zamiast nick,u dla tych co nie życzą siebie ujawnić ANONIM

• Klubowicze
Opublikowano

Alle udana impreza :) Paweł Najlepszego!

... i tak wogóle to ładnie wam z tą zbiórką wyszło. DZIĘKI I EWIE I WAM WSZYSTKIM ZA POMOC!

• Sympatycy
Opublikowano

Chociaż nikt nie pisał o tym ,ze będzie na spocie to frekwencja dopisała.

Jak zawsze było nudno,cicho i na głodnego,mowie Wam porażka...

Ale za tydzień spróbujemy znowu,przecież gorzej być nie może... :P

P.S

Kenobi Jeszcze raz najlepszego i niech moc będzie z Tobą:)

Opublikowano

Chyba ostatni raz przyjechałem. Tyle drogi i na marne. Do bani z takimi spot ami. Tak każdy nadaje, że ciężko wtrącić swoje 3 grosze.

A te słodkości...tylko przywożą i każą jeść i do tego każą życzenia składać...

Ostatni raz...

100 lat Obi Wan!!!

• Sympatycy
Opublikowano

Ło matko nareszcie koniec z tym czwartkiem.Za tydzień znowu spotkanie może chociaż szefowa matka będzie.

Solenizantowi jeszcze raz 100latek.

• Sympatycy
Opublikowano

Kenobi.... wszystkiego naj :) qle dobrze że tak mało bywam na "szałasie" bo ciągle te same pyski, żrać trza słodkości, brzuch boli ze śmiechu, gęba i gardło od gadania, uszy od larma.... ehhhh :/ ale przyjada zaś :) Fajnie było :)

• Sympatycy
Opublikowano

Ach - co to był za ślub! Co jo pisze? co jo pisze?! SPOT! miało być.

A antonówek i tak nie było :( Była za to sola.

Paweł - w następny czwartek Szefowa będzie (chyba). Przecież karton już 43 lata temu to zapowiedział! :)

Patryk - program do kamerki jest ściągnięty, jednak znów coś chcą, a to wszystko Englisch :) Jeszcze parę miesięcy i opanuję (chyba). Nie, nie - nie angielski - kamerkę :)

Ani i Moni dziękuję za bardzo treściwą i konkretną dyskusję. Z Wami to można "konie kraść"!

Na temat Roztomiłego nic nie piszę. Szkoda "atramentu"! Tak mnie zanudzał :), że "przeskoczyłem" na piękne Panie.

A niektórych i tak nie było. Np.: "Połamańca" z Łazisk. I nie tylko. Kasiu - tęsknię! (Marek tego przecież nie czyta /?/). :)

kenobi - na drugi raz melduj się proszę jaką masz szychtę. Co prawda mogłem zabrać tą skrzyneczkę, jednak z powodu oszczędności paliwa w aucie, nie chciałem je obciążać.

Tutaj muszę się Wam pochwalić, ze dzięki memu KAPITALNEMU refleksowi uniknąłem dzisiaj wypadkowi. 40-50 m. przed pasami facet, wyjeżdżający z parkingu, oślepił mnie światłami. Teren znam więc i tak jechałem BARDZO ostrożnie. Na pasy wtargnęła młodzież (3 szt.) i z piskiem wyhamowałem 3-4 m. przed pasami. Młodzieniec (20-23 lata), popisując się przed dziewczynami, pyskował i wywijał "gałązkami". Otwarłem okno pasażera i przeprosiłem, tłumacząc się oślepieniem przez gościa z parkingu. Z uśmiechem życzył mi dalszej, szczęśliwej drogi. Można? Można!

Swoją drogą, te opaski na ramionach pieszych, to wcale nie taki głupi pomysł. Oni nie mieli!

Było to w drodze na SPOT, ale nie miałem możliwości Wam tego przekazać, bo - jak gadek, również nie potrafię krzyczeć. :) :) :)

Zaczynam rozumieć przekupki na bazarach. One swój towar sprzedają! :) :) :)

W sumie - w przyszły czwartek znów będę. Mało tego - zaczynam rozumieć (NARESZCIE!) moją małżonkę dlaczego w każdą niedzielę biega do kościoła! :)

Opublikowano

Już dotarłem do domu,dzięki za spotkanie ,słodkości i jak zawsze miłe pogaduchy,a i za dowcipy mojego najlepszego ,jedynego przyjaciela Andrzeja z So.... Mysłowic nieopodal Sosnowca :)

Adam jeszcze raz wszystkiego naj ...

.Za tydzień znowu spotkanie może chociaż szefowa matka będzie.

Trzeba było poczekać, a nie uciekać tak wcześnie ;)

• Klubowicze
Opublikowano

a szefowa była :) cierpliwi mieli to szczęście ... albo pecha ;) że jadąc do domu zobaczyła skuter stojący przy szałasie i dojechała :)

Kenobi no trudno, że to ostatnie ciacho zjadłeś przed samym moim przyjechaniem ale wszystkiego najlepszego :) cmok z wyprzedzeniem :)

Patryk ... dziękuję, że mnie znów nakarmiłeś :) Ty to jesteś Dobry Samarytanin jednak :)

Ewunia ... fajnie, że płakałaś za mną :) inaczej bym nie zaglądała co w Szałasie się dzieje :)

Artur, Marcin, Andrzej ... Was też było fajnie zobaczyć :)

................... a i więcej kawałów nie mówię !!!

Opublikowano

I ja dziękuję za spotkanie super było jeszcze raz STO LAT dla solenizanta

• Klubowicze
Opublikowano

Dzięki wszystkim za spotkanie, życzenia i miłe pogaduchy :sp_ike: . Chyba swojego Burka nazwę Flagowy :surrender::msn-wink:

• Klubowicze
Opublikowano

A niektórych i tak nie było. Np.: "Połamańca" z Łazisk. I nie tylko. Kasiu - tęsknię! (Marek tego przecież nie czyta /?/). :)

Anton - chociaż Ty jeden ;)

• Klubowicze
Opublikowano

Anton - chociaż Ty jeden ;)

Kasiu - nie tylko Anton !!!!!!!

Nawet nie wiesz ile razy wspominaliśmy Ciebie - ale baliśmy się, że masz cały czas czkawkę ;)

co chwilę było ..... szkoda, że nie ma Kasi.....

..... o gdyby Kasia była......

...... ciekawe co Kasia robi.......

....... a czemu Kasi nie ma .......

a w ogóle przecież wszyscy pisali, że było bez sensu..... no bo Ciebie nie było .....

- a tak prywatnie..... mam już pomysł na te firanki co mi je obiecałaś ;):):):)

Opublikowano

To ja dodam, że Marka też nam brakowało. My na pogaduchach, a on sam biedny daleko...

• Klubowicze
Opublikowano

To ja dodam, że Marka też nam brakowało. My na pogaduchach, a on sam biedny daleko...

Tak, tak teraz to Marka też brakowało no bo przecież Kasię ktoś musi przywozić na spotkania ?

• Sympatycy
Opublikowano

Tak, tak teraz to Marka też brakowało no bo przecież Kasię ktoś musi przywozić na spotkania ?

Parę razy już o tym mówiłem, a teraz to napiszę: Marek to jedna z inteligentniejszych BESTII w grupie :)

Opublikowano

To nie podlega dyskusji. Każdy to wie...

• Klubowicze
Opublikowano

w czwartek jest spot w szałasie??????????????????????????

• Klubowicze
Opublikowano

No baaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Co za pytanie ?

Jest okazja Jest spotkanie :clapping:

O qrka rymło mi się :Jumpy:

• Sympatycy
Opublikowano

Ojejku!, znowu do Szałasu. Co ja powiem żonie?

• Klubowicze
Opublikowano

Kurde, a ja znowu na wyjeździe ?

Opublikowano

Marku to znaczy że mamy jechać po Kasię ;)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...