Klubowicze MarP Opublikowano 4 Listopada 2015 Klubowicze Opublikowano 4 Listopada 2015 A my będziemy ?
Klubowicze kenobi Opublikowano 4 Listopada 2015 Klubowicze Opublikowano 4 Listopada 2015 A może i ja też. Coś mi kalendarz źle "zafungował" - 11 to środa.
GadekW Opublikowano 5 Listopada 2015 Opublikowano 5 Listopada 2015 Powinniśmy dojechać, jak korków nie będzie
Ania Opublikowano 5 Listopada 2015 Opublikowano 5 Listopada 2015 Nasza 3 też się dzisiaj zjawi i mamy nadzieję, że będzie Nas sporo i będzie wesoło
Klubowicze Patryk Opublikowano 5 Listopada 2015 Autor Klubowicze Opublikowano 5 Listopada 2015 Ok" Zaproszenie przenoszę na następny czwartek.(12.11.2015) To dobrze bo zapomniałem, że dzisiaj już czwartek.
Klubowicze KasiaP Opublikowano 5 Listopada 2015 Klubowicze Opublikowano 5 Listopada 2015 Dziękujemy za miłe spotkanie w nielicznym dzisiaj gronie i niech żałują ci co nie byli Paweł - ciacho i herbatka pierwsza klasa Do zobaczenia na OZS
Klubowicze kenobi Opublikowano 5 Listopada 2015 Klubowicze Opublikowano 5 Listopada 2015 Było Nas skromnie,ale wybornie i zawsze wesoło . Dzięki wszystkim za spotkanie.
GadekW Opublikowano 6 Listopada 2015 Opublikowano 6 Listopada 2015 Dziękujemy za spot kanie. Było wesoło, sympatycznie i zacnie. Do zobaczenia w niedzzzzzziele. Chyba nie bbbbędzie zzza zzzzimno...
Sympatycy Anton Opublikowano 6 Listopada 2015 Sympatycy Opublikowano 6 Listopada 2015 Coś dla Pawła, bo siedział na końcu (?) i innych co nie byli na spotkaniu i nie słyszeli: TU
Ania Opublikowano 7 Listopada 2015 Opublikowano 7 Listopada 2015 My również dziękujemy za przemiłe spotkanie w nielicznym gronie Pozdrawiamy i do szybkiego zobaczenia
mario3101 Opublikowano 7 Listopada 2015 Opublikowano 7 Listopada 2015 i innych co nie byli na spotkaniu i nie słyszeli: TU Dobre
Klubowicze Ewa B-B Opublikowano 12 Listopada 2015 Klubowicze Opublikowano 12 Listopada 2015 Dzisiaj....dzisiaj....to już dzisiaj Czwarteczek - wszyscy cieszymy się na dzisiejszy dzień - choć pewnie Każdy ma inny powód do tej radości Ale ważne, że się cieszymy.... Dziś znowu będzie szansa dołożyć się do Szlachetnej Paczki - dla Tych co nie mogli, co chcieliby, co jeszcze się nie zdecydowali.... Do zobaczenia - już wkrótce
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 12 Listopada 2015 Klubowicze Opublikowano 12 Listopada 2015 no to i ja będę, żeby się trochę ucieszyć
Klubowicze kenobi Opublikowano 12 Listopada 2015 Klubowicze Opublikowano 12 Listopada 2015 Dziś pracodawca nie pozwala mi się (u)cieszyć.
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 12 Listopada 2015 Klubowicze Opublikowano 12 Listopada 2015 No i po spocie było dziś słodko, gwarno, wesoło Pawełku jeszcze raz wszystkiego naj, naj, najlepszego ... dziękuję za ciacha, barszczyk, herbatkę i filmiki pouczające Dominika z Jackiem też bardzo serdecznie pozdrawiają, życzą spełniania marzeń i za "przesyłkę" dziękują
Klubowicze Patryk Opublikowano 12 Listopada 2015 Autor Klubowicze Opublikowano 12 Listopada 2015 Dziękuje za miłe spotkanie. Solenizantowi serdeczne Dziękuję! za słodki poczęstunek i za wesoła atmosferę. Miło było Was wszystkich znowu spotkać choć tak niedawno było OZS w podobnym składzie.
Marcin 78 Opublikowano 12 Listopada 2015 Opublikowano 12 Listopada 2015 Dziękujemy za fajne spotkanie ,dziś naładowałem akumlatory do pełna, a śmiechu starczy mi aż na sześć dni filmiki super choć mam jakieś obawy bo Barbórka zaniedługo ? Solenizantowi wielkie podziękowania za pyszny słodki poczęstunek, Pawełku jeszcze raz Wszystkiego naj ... Pozdrawiam i do następnego ?
Klubowicze Ewa B-B Opublikowano 13 Listopada 2015 Klubowicze Opublikowano 13 Listopada 2015 Ja/my też baaardzooo dziękujemy za spotkanie - za poczęstunek - Paulku jeszcze raz pomyślności dla Ciebie i Gochy - - za pogaduchy, śmiechy.... Jeszcze raz DZIĘKUJEMY za "zbiórkę - dobiórkę" - do Szlachetnej .....
Klubowicze MarP Opublikowano 13 Listopada 2015 Klubowicze Opublikowano 13 Listopada 2015 Dzięki za wspólnie spędzone chwile Nie ma to jak czwartkowe wieczory Pawle, życzymy Ci jeszcze raz wszystkiego najlepszego i spełnienia marzeń! Dziękujemy też za pyszności Kasia i Marek
Sympatycy Anton Opublikowano 13 Listopada 2015 Sympatycy Opublikowano 13 Listopada 2015 Już w domu. Dziękuję za spotkanie. Solenizantowi jeszcze raz 100 lat.
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 13 Listopada 2015 Klubowicze Opublikowano 13 Listopada 2015 Anton ! z szałasu wyjechałeś wczoraj koło 20 a teraz do domu dojechałeś ? gdzieś Ty błądził chłopie ???
Sympatycy Anton Opublikowano 13 Listopada 2015 Sympatycy Opublikowano 13 Listopada 2015 Anton ! z szałasu wyjechałeś wczoraj koło 20 a teraz do domu dojechałeś ? gdzieś Ty błądził chłopie ??? Czekałem pod płotem, aż "przyjaciel" się z chałupy wyniesie!
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 13 Listopada 2015 Klubowicze Opublikowano 13 Listopada 2015 pozazdrościć takiego długodystansowego "przyjaciela"
Sympatycy pawel883 Opublikowano 13 Listopada 2015 Sympatycy Opublikowano 13 Listopada 2015 Dzięki za spotkanie ,życzenia i prezenty . Dziś rano stwierdziłem z żonką że jak spadnie śnieg robimy ognisko trzeba przewietrzyć barek.Zapraszam wszystkich.
GadekW Opublikowano 13 Listopada 2015 Opublikowano 13 Listopada 2015 I ja dziękuję za pyszności, słodkości i pogaduchy. Pawle, jeszcze raz 100 lat i Wszystkiego Naj naj...
Rekomendowane odpowiedzi