Sympatycy krys70 Opublikowano 22 Października 2015 Sympatycy Opublikowano 22 Października 2015 Będziemy....
Klubowicze Patryk Opublikowano 22 Października 2015 Autor Klubowicze Opublikowano 22 Października 2015 Z przykrością muszę poinformować, że nie będzie mnie od samego początku czyli nie od 18:00 a trochę później
Klubowicze kenobi Opublikowano 22 Października 2015 Klubowicze Opublikowano 22 Października 2015 Trza być...
GadekW Opublikowano 22 Października 2015 Opublikowano 22 Października 2015 Za chwile startujemy świętować...i życzenia składać
Sympatycy Anton Opublikowano 22 Października 2015 Sympatycy Opublikowano 22 Października 2015 Jeszcze raz 100 lat dla solenizantki Dziękuję za miły wieczorek.
Klubowicze maroch75 Opublikowano 22 Października 2015 Klubowicze Opublikowano 22 Października 2015 Dzięki wszystkim za spotkanie.. Solenizantce życzé 100 lat i dziękuję za słodkości
GadekW Opublikowano 22 Października 2015 Opublikowano 22 Października 2015 Dzięki wszystkim za spotkanie, a solenizantce za błyszczenie na sali pięknym uśmiechem. I ciacho było pyszne... Jeszcze raz 100 lat Ewuniu.
Klubowicze Patryk Opublikowano 22 Października 2015 Autor Klubowicze Opublikowano 22 Października 2015 To ja zacznę od końca Miło było Was dzisiaj spotkać w tak licznym gronie, pogadać i wesoło spędzić wieczór. Ciacha były pyszne, dziękuję Solenizantce za słodki poczęstunek. Ewunia, jeszcze raz wszystkiego co najlepsze, niech uśmiech, radość i szczęście zawsze Ci towarzyszy. 100 lat ?
Klubowicze Ewa B-B Opublikowano 22 Października 2015 Klubowicze Opublikowano 22 Października 2015 Bardzo dziękuję Wam, że byliście w tak licznym gronie Dziękuję jeszcze raz za życzenia Dziękuję za przepiękne kwiaty i prezenty i słodkości - Bardzo bardzo dziękuję Kurcze zapomniałam tylko podziękować paniom za udostępnienie sali
Klubowicze kenobi Opublikowano 22 Października 2015 Klubowicze Opublikowano 22 Października 2015 I ja dziękuję Wszystkim za spotkanie. Solenizantce za super poczęstunek i miłą atmosferę. 100 lat i wszystkiego co Twoja dusza zapragnie. !flower :balloon: !flower
Klubowicze KasiaP Opublikowano 22 Października 2015 Klubowicze Opublikowano 22 Października 2015 Dziękujemy za przemile spędzone popołudnie , a Ewie za słodkości Ewcia- jeszcze raz 100 lat :)
Marcin 78 Opublikowano 23 Października 2015 Opublikowano 23 Października 2015 Dziękuję wszystkim za super spotkanie a solenizantce za pyszny poczęstunek, Ewuś jeszcze raz Wszystkiego naj... Pozdrawiam i do następnego
ja-rek Opublikowano 23 Października 2015 Opublikowano 23 Października 2015 I ja tam byłem, pleśniakiem się raczyłem, krówką poprawiłem a wszystko herbatą zapiłem. Potem zapomniałem z tego wszystkiego kamizelkę.... ale się "ockłem". Dziękuję Ewie vel pani Jarzyna(Jarzynowej) za dbałość i wyszynk. ja-rek.
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 23 Października 2015 Klubowicze Opublikowano 23 Października 2015 I ja pięknie dziękuję za super spotkanie, jak zawsze miło Was zobaczyć Ewunia jeszcze raz wszystkiego najlepszego i spełniania marzeń jednego za drugim I ogłoszenie parafialne Najmilsi Ślązacy !! Zbliżają się święta a przed nimi robimy świąteczne zakupy i prezenty. Także w tym roku jako Burgmania chcemy wziąć udział w akcji Szlachetna Paczka, którą w tym roku w naszym imieniu ogarnia Arturas Witajcie Kochani Puk, Puk... pukam do Waszych Serc :) Zachęcam Wszystkich do wspierania Naszej zacnej inicjatywy, jaką jest Szlachetna Paczka od Burgmanii - opis >>TUTAJ Akcja jest we współpracy z Fundacją "Szlachetna Paczka" Każde nawet najdrobniejsze wsparcie się liczy!!! ZRÓBMY PACZKĘ!!! Pomóżmy innym! Nie bądźmy obojętni. Podczas spotkania w czwartek ustaliliśmy, że w celu ograniczenia zamieszania nie będziemy wysyłać poszczególnych wpłat od każdego z osobna tylko razem z Ewą przez kolejne czwartki listopada nadstawimy kapelusza i każdy będzie mógł wrzucić ile ma ochotę, liczy się każda złotówka. 30 listopada zrobimy jeden wspólny przelew na konto Arturasa jako grupa Śląska, oczywiście jeśli ktoś będzie chciał zostać wymieniony jako darczyńca zostanie to uwzględnione. ( oczywiście jeśli ktoś chce całkiem indywidualnie wysłać kasę, albo nie ma możliwości przyjechać w któryś czwartek, to nie ma przeszkód, wysyłajcie ) Tak więc proszę Was bardzo, otwórzcie swoje serca i portfele kapelusz będziemy miały bardzo duży
Klubowicze karton Opublikowano 23 Października 2015 Klubowicze Opublikowano 23 Października 2015 Ewa od Adama 101 roków najlepszego za tydzień mam nadzieje że się pojawie
Klubowicze Ewa B-B Opublikowano 24 Października 2015 Klubowicze Opublikowano 24 Października 2015 Najmilsi Ślązacy !! Zbliżają się święta a przed nimi robimy świąteczne zakupy i prezenty. Także w tym roku jako Burgmania chcemy wziąć udział w akcji Szlachetna Paczka, którą w tym roku w naszym imieniu ogarnia Arturas Podczas spotkania w czwartek ustaliliśmy, że w celu ograniczenia zamieszania nie będziemy wysyłać poszczególnych wpłat od każdego z osobna tylko razem z Ewą przez kolejne czwartki listopada nadstawimy kapelusza i każdy będzie mógł wrzucić ile ma ochotę, liczy się każda złotówka. 30 listopada zrobimy jeden wspólny przelew na konto Arturasa jako grupa Śląska, oczywiście jeśli ktoś będzie chciał zostać wymieniony jako darczyńca zostanie to uwzględnione. ( oczywiście jeśli ktoś chce całkiem indywidualnie wysłać kasę, albo nie ma możliwości przyjechać w któryś czwartek, to nie ma przeszkód, wysyłajcie ) Tak więc proszę Was bardzo, otwórzcie swoje serca i portfele kapelusz będziemy miały bardzo duży Może dobrym momentem na zbiórkę do kapelusza będzie OZS - będzie nas dużo - mam nadzieję - i wygodnie ( czwartki nie zawsze) Pomyślcie
Klubowicze arturas Opublikowano 24 Października 2015 Klubowicze Opublikowano 24 Października 2015 Wszedłem Tu i czytam i serce mi rośnie i nawet lekko się wzruszyłem, a rzadko tak mam. Powiem krótko BARDZO DZIĘKUJĘ ZA WASZE PODEJŚCIE DO TEMATU SZLACHETNEJ PACZKI Chciałbym zobaczyć zdjęcie Waszej grupy z tym dużym kapeluszem.
Klubowicze kenobi Opublikowano 28 Października 2015 Klubowicze Opublikowano 28 Października 2015 Wiem, że nie będziecie za mną płakać ,ale w ten czwartek mnie nie będzie. Praca- . (Ani na Orlen nie zajadę,a szkoda bo "promocje" tam mają... !starwars ).
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 29 Października 2015 Klubowicze Opublikowano 29 Października 2015 a ja se przyjadę
Klubowicze MarP Opublikowano 29 Października 2015 Klubowicze Opublikowano 29 Października 2015 My też se przyjedziemy
Klubowicze Ewa B-B Opublikowano 29 Października 2015 Klubowicze Opublikowano 29 Października 2015 Wiem, że nie będziecie za mną płakać ,ale w ten czwartek mnie nie będzie. Praca- . (Ani na Orlen nie zajadę,a szkoda bo "promocje" tam mają... !starwars ). :msn-cry: To ja se też przyjadę, jak mnie Artur przywiezie
Marcin 78 Opublikowano 29 Października 2015 Opublikowano 29 Października 2015 To jak "se" wszyscy przyjeżdżają to ja też se przyjadę
Sympatycy pawel883 Opublikowano 29 Października 2015 Sympatycy Opublikowano 29 Października 2015 Jeronie myślałem że se dzisiaj dychne atu znowu czwartek.Przyjade. ło matko jak mie to wszystko wku...a.
Klubowicze Patryk Opublikowano 29 Października 2015 Autor Klubowicze Opublikowano 29 Października 2015 a myślałem, że będzie trochę luzu a kto mnie przywiezie?
Marcin 78 Opublikowano 29 Października 2015 Opublikowano 29 Października 2015 a kto mnie przywiezie? Mówisz masz o której mam być po Ciebie?
Rekomendowane odpowiedzi