Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Czwartkowe spotkania w Chudowie

Rekomendowane odpowiedzi

• Sympatycy
Opublikowano

Będziemy....

• Odpowiedzi 3.8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Joasia70

497

• Anton

345

• Patryk

299

• arturo-bb

266

Top użytkownicy w tym temacie

• Klubowicze
Opublikowano

Z przykrością muszę poinformować, że nie będzie mnie od samego początku czyli nie od 18:00 a trochę później

• Klubowicze
Opublikowano

Trza być...

Opublikowano

Za chwile startujemy świętować...i życzenia składać :photo:

• Sympatycy
Opublikowano

Jeszcze raz 100 lat dla solenizantki :) Dziękuję za miły wieczorek.

• Klubowicze
Opublikowano

Dzięki wszystkim za spotkanie.. Solenizantce życzé 100 lat i dziękuję za słodkości :)

Opublikowano

Dzięki wszystkim za spotkanie, a solenizantce za błyszczenie na sali pięknym uśmiechem. I ciacho było pyszne...

Jeszcze raz 100 lat Ewuniu.

• Klubowicze
Opublikowano

To ja zacznę od końca

Miło było Was dzisiaj spotkać w tak licznym gronie, pogadać i wesoło spędzić wieczór.

Ciacha były pyszne, dziękuję Solenizantce za słodki poczęstunek.

Ewunia, jeszcze raz wszystkiego co najlepsze, niech uśmiech, radość i szczęście zawsze Ci towarzyszy.

100 lat ?

• Klubowicze
Opublikowano

Bardzo dziękuję Wam, że byliście :) w tak licznym gronie

Dziękuję jeszcze raz za życzenia :)

Dziękuję za przepiękne kwiaty i prezenty i słodkości -

Bardzo bardzo dziękuję :):):)

Kurcze zapomniałam tylko podziękować paniom za udostępnienie sali :(

• Klubowicze
Opublikowano

I ja dziękuję Wszystkim za spotkanie. Solenizantce za super poczęstunek i miłą atmosferę. 100 lat i wszystkiego co Twoja dusza zapragnie. !flower :balloon: :balloon: :balloon: !flower

• Klubowicze
Opublikowano

Dziękujemy za przemile spędzone popołudnie , a Ewie za słodkości :)

Ewcia- jeszcze raz 100 lat :) :)

Opublikowano

Dziękuję wszystkim za super spotkanie a solenizantce za pyszny poczęstunek, Ewuś jeszcze raz Wszystkiego naj...

Pozdrawiam i do następnego :)

Opublikowano

I ja tam byłem, pleśniakiem się raczyłem, krówką poprawiłem a wszystko herbatą zapiłem.

Potem zapomniałem z tego wszystkiego kamizelkę.... ale się "ockłem".

Dziękuję Ewie vel pani Jarzyna(Jarzynowej) za dbałość i wyszynk.

ja-rek.

• Klubowicze
Opublikowano

I ja pięknie dziękuję za super spotkanie, jak zawsze miło Was zobaczyć :)

Ewunia jeszcze raz wszystkiego najlepszego i spełniania marzeń :) jednego za drugim :)

I ogłoszenie parafialne :)

Najmilsi Ślązacy !!

Zbliżają się święta a przed nimi robimy świąteczne zakupy i prezenty. Także w tym roku jako Burgmania chcemy wziąć udział w akcji Szlachetna Paczka, którą w tym roku w naszym imieniu ogarnia Arturas

Witajcie Kochani :)

Puk, Puk... pukam do Waszych Serc :) :)

Zachęcam Wszystkich do wspierania Naszej zacnej inicjatywy, jaką jest Szlachetna Paczka od Burgmanii - opis >>TUTAJ

Akcja jest we współpracy z Fundacją "Szlachetna Paczka"

Każde nawet najdrobniejsze wsparcie się liczy!!!

ZRÓBMY PACZKĘ!!! Pomóżmy innym! Nie bądźmy obojętni.

Podczas spotkania w czwartek ustaliliśmy, że w celu ograniczenia zamieszania nie będziemy wysyłać poszczególnych wpłat od każdego z osobna tylko razem z Ewą przez kolejne czwartki listopada nadstawimy kapelusza i każdy będzie mógł wrzucić ile ma ochotę, liczy się każda złotówka.

30 listopada zrobimy jeden wspólny przelew na konto Arturasa jako grupa Śląska, oczywiście jeśli ktoś będzie chciał zostać wymieniony jako darczyńca zostanie to uwzględnione. ( oczywiście jeśli ktoś chce całkiem indywidualnie wysłać kasę, albo nie ma możliwości przyjechać w któryś czwartek, to nie ma przeszkód, wysyłajcie :) )

Tak więc proszę Was bardzo, otwórzcie swoje serca i portfele :) kapelusz będziemy miały bardzo duży :)

• Klubowicze
Opublikowano

Ewa od Adama 101 roków najlepszego za tydzień mam nadzieje że się pojawie

• Klubowicze
Opublikowano

Najmilsi Ślązacy !!

Zbliżają się święta a przed nimi robimy świąteczne zakupy i prezenty. Także w tym roku jako Burgmania chcemy wziąć udział w akcji Szlachetna Paczka, którą w tym roku w naszym imieniu ogarnia Arturas

Podczas spotkania w czwartek ustaliliśmy, że w celu ograniczenia zamieszania nie będziemy wysyłać poszczególnych wpłat od każdego z osobna tylko razem z Ewą przez kolejne czwartki listopada nadstawimy kapelusza i każdy będzie mógł wrzucić ile ma ochotę, liczy się każda złotówka.

30 listopada zrobimy jeden wspólny przelew na konto Arturasa jako grupa Śląska, oczywiście jeśli ktoś będzie chciał zostać wymieniony jako darczyńca zostanie to uwzględnione. ( oczywiście jeśli ktoś chce całkiem indywidualnie wysłać kasę, albo nie ma możliwości przyjechać w któryś czwartek, to nie ma przeszkód, wysyłajcie :) )

Tak więc proszę Was bardzo, otwórzcie swoje serca i portfele :) kapelusz będziemy miały bardzo duży :)

Może dobrym momentem na zbiórkę do kapelusza będzie OZS - będzie nas dużo - mam nadzieję - i wygodnie ( czwartki nie zawsze) :) Pomyślcie

• Klubowicze
Opublikowano

Wszedłem Tu i czytam i serce mi rośnie i nawet lekko się wzruszyłem, a rzadko tak mam. Powiem krótko BARDZO DZIĘKUJĘ ZA WASZE PODEJŚCIE DO TEMATU SZLACHETNEJ PACZKI :) Chciałbym zobaczyć zdjęcie Waszej grupy z tym dużym kapeluszem. :)

• Klubowicze
Opublikowano

Wiem, że nie będziecie za mną płakać :msn-wink: ,ale w ten czwartek mnie nie będzie. Praca- :mad2: . (Ani na Orlen nie zajadę,a szkoda bo "promocje" tam mają... !starwars ).

• Klubowicze
Opublikowano

a ja se przyjadę ;)

• Klubowicze
Opublikowano

My też se przyjedziemy :)

• Klubowicze
Opublikowano

Wiem, że nie będziecie za mną płakać :msn-wink: ,ale w ten czwartek mnie nie będzie. Praca- :mad2: . (Ani na Orlen nie zajadę,a szkoda bo "promocje" tam mają... !starwars ).

:msn-cry: :msn-cry: :msn-cry:

To ja se też przyjadę, jak mnie Artur przywiezie ;)

Opublikowano

To jak "se" wszyscy przyjeżdżają to ja też se przyjadę :)

• Sympatycy
Opublikowano

Jeronie myślałem że se dzisiaj dychne atu znowu czwartek.Przyjade.

ło matko jak mie to wszystko wku...a.

• Klubowicze
Opublikowano

a myślałem, że będzie trochę luzu

a kto mnie przywiezie?

Opublikowano

a kto mnie przywiezie?

Mówisz masz o której mam być po Ciebie?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...