Klubowicze Joasia70 Opublikowano 9 Października 2015 Klubowicze Opublikowano 9 Października 2015 Byłam ciasto urodzinowe ja-rka ( lekko zeschniete bo miesiąc czekało ) zjadłam ... mniam mnia to z truskawką ... jeszcze raz - sto lat i spełniania marzeń pośmiałam się, posłuchałam co kto miał do powiedzenia, frytki tradycyjnie zjadłam i pyszną herbatkę malinową z lipą ( Ewa dzięki ) wypiłam wieczór był udany
Marcin 78 Opublikowano 9 Października 2015 Opublikowano 9 Października 2015 Również dziękuję Wszystkim za spotkanie, pozytywne naładowanie akumulatorów i słodkości od solenizanta Jar~ku jeszcze raz wszystkiego naj. Pozdrawiam i do następnego
Klubowicze Ewa B-B Opublikowano 9 Października 2015 Klubowicze Opublikowano 9 Października 2015 "Dziękujem" też Jak zwykle było miło i wesoło - za tydzień znowu się spotkamy do następnego Ania - nie zabrałaś jabłek - wcisnęłam Asi Pawłowi i Patrykowi - znowu będą musieli piec szarlotkę
Sympatycy Anton Opublikowano 9 Października 2015 Sympatycy Opublikowano 9 Października 2015 Miło z Wami. I tak miło "ciasno"! Powinniśmy się na tą dużą salę "przeprowadzić" Ja-rku - jeszcze raz 100 lat.
Sympatycy pawel883 Opublikowano 9 Października 2015 Sympatycy Opublikowano 9 Października 2015 Szarlotke nie ale ryża z jabcami tak.
Klubowicze Patryk Opublikowano 9 Października 2015 Autor Klubowicze Opublikowano 9 Października 2015 Szarlotke nie ale ryża z jabcami tak. Czy to wspomnienia z przedszkola? Mnie się tak kojarzy. Dziękuję za spotkanie czwartkowo-urodzinowe, dzięki Jarek, najlepszego. Siedziałem na dwóch końcach stołu i truskawkowego ciasta nie widziałem, ale pozostałe były pychota. Dziękuję wszystkim za spotkanie.
Klubowicze KasiaP Opublikowano 10 Października 2015 Klubowicze Opublikowano 10 Października 2015 Siedziałem na dwóch końcach stołu i truskawkowego ciasta nie widziałem, ale pozostałe były pychota. Ciastem z truskawkami to się Artur opiekował, bo przed nim stało
Klubowicze arturo-bb Opublikowano 10 Października 2015 Klubowicze Opublikowano 10 Października 2015 Opiekował i wydzielał. ( sobie wydzielił dwa kawałki ) A Patryk dostał jeden z większych kawałków ale ponieważ mu smakowało a chciałby repetę to udaje że nawet nie spróbował
GadekW Opublikowano 10 Października 2015 Opublikowano 10 Października 2015 Artur pilnował i wydzielał. Nie wiem dlaczego, ale mi trzy nałożył i pytał czy jeszcze chce...oczywiście odmówiłem, bo było nas trochę, a ja byłem zajęty...sernikiem
Klubowicze kenobi Opublikowano 10 Października 2015 Klubowicze Opublikowano 10 Października 2015 Pilnował i wydzielał bo Wy łakomczuchy jesteście -ile widzą, tyle zjedzą.
Klubowicze arturo-bb Opublikowano 10 Października 2015 Klubowicze Opublikowano 10 Października 2015 Ciastkożercy nawet jak NIE widzą to i tak ZJEDZĄ Całe szczęście że Ja do nich się nie zaliczam
Klubowicze kenobi Opublikowano 15 Października 2015 Klubowicze Opublikowano 15 Października 2015 Jak zwykle,było niezwykle i wesoło. Wszystkim obecnym na spotkaniu: . Tym nieobecnym: i niech , bo było .
Klubowicze MarP Opublikowano 16 Października 2015 Klubowicze Opublikowano 16 Października 2015 Dziękujmy za spotkanie. Jak zawsze było wesoło i pouczająco Człowiek ciągle dowiaduje się nowych rzeczy, np. Z anatomii człowieka
mario3101 Opublikowano 16 Października 2015 Opublikowano 16 Października 2015 Tym nieobecnym: i niech , bo było . Ała
Klubowicze Ewa B-B Opublikowano 22 Października 2015 Klubowicze Opublikowano 22 Października 2015 Jeszcze raz bardzo dziękuję Wam za życzenia urodzinowe Jeśli Ktoś chciałby jeszcze poświętować razem ze mną - to zapraszam do Szałasu
Moni82 Opublikowano 22 Października 2015 Opublikowano 22 Października 2015 Nas niestety nie będzie :-( Bawcie się dobrze i jeszcze raz wszystkiego najlepszego ;-)
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 22 Października 2015 Klubowicze Opublikowano 22 Października 2015 Ewunia poświętować z Tobą to sama przyjemność więc będę
Klubowicze MarP Opublikowano 22 Października 2015 Klubowicze Opublikowano 22 Października 2015 Jeśli Ktoś chciałby jeszcze poświętować razem ze mną - to zapraszam do Szałasu No jak nie jak tak
Klubowicze arturas Opublikowano 22 Października 2015 Klubowicze Opublikowano 22 Października 2015 Witajcie Kochani Puk, Puk... pukam do Waszych Serc :) Zachęcam Wszystkich do wspierania Naszej zacnej inicjatywy, jaką jest Szlachetna Paczka od Burgmanii - opis >>TUTAJ Akcja jest we współpracy z Fundacją "Szlachetna Paczka" Każde nawet najdrobniejsze wsparcie się liczy!!! ZRÓBMY PACZKĘ!!! Pomóżmy innym! Nie bądźmy obojętni. PS. Ewcia, życzę jeszcze raz Wszystkiego Najlepszego i super atmosfery przy dzisiejszym świętowaniu
Marcin 78 Opublikowano 22 Października 2015 Opublikowano 22 Października 2015 Jeśli Ktoś chciałby jeszcze poświętować razem ze mną - to zapraszam do Szałasu Oczywiście że też będę
Sympatycy pawel883 Opublikowano 22 Października 2015 Sympatycy Opublikowano 22 Października 2015 I jo.
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 22 Października 2015 Klubowicze Opublikowano 22 Października 2015 Puk, Puk... pukam do Waszych Serc :) ZRÓBMY PACZKĘ!!! Pomóżmy innym! Nie bądźmy obojętni. czekam na nowy miesiąc
Rekomendowane odpowiedzi