Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Czwartkowe spotkania w Chudowie

Rekomendowane odpowiedzi

• Sympatycy
Opublikowano

Oczywiście że możecie!Co do niby żarciku zamiast golonka może być pstrąg.Generalnie towarzystwo bardzo ugodowe .

• Odpowiedzi 3.8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Joasia70

497

• Anton

345

• Patryk

299

• arturo-bb

266

Top użytkownicy w tym temacie

• Klubowicze
Opublikowano

Paweł, każdemu osobno piszesz. Wykasuj potrojone posty.

• Sympatycy
Opublikowano

Przestańcie PROSZĘ straszyć nowych, ewentualnych maniaków maxi, bo nie przyjadą i nawet frytek z czosnkowym sosem nie będzie!

A co do potrójnej poczty - przecież on tak już ma zakodowane. 50giga obrabia (-ją) już ponad miesiąc. Ale wszystko jest OK. :)

Już na ten temat nie będę pisał "durnowatych" ....

Do zobaczenia, do jutra. Wygląda na to, że będę mamlasem, bo temperatury wieczorem mają być niskie. Ale zobaczymy. Pokonałem po zabiegu (trzeci dzień) 1060 km puszką, pokonam i 40.

Młodzieniaszek wszystko wytrzyma. A co!?

Opublikowano

I tak trzymaj Anton :clapping:

• Klubowicze
Opublikowano

Jutro praca od 5.00 z początkiem i końcem w Raciborzu,ale chyba się wyrobię jak :shit: w betoniarce i powinienem się planowo spóźnić. :msn-wink:

Opublikowano

Melduję się szczęśliwie z domu. Dziękuję za jak zawsze miłe spotkanie, a w takim dniu jak dziś musowo należy pogratulować nowym Klubowiczom: Ewuni, Marcinowi i Markowi. Jeszcze raz wielkie gratki:) jednocześnie podziękowania za pyszności, kawe i wogóle:) Dziękuję także dziewczynkom za cukierki na dzień chłopaka;)

No to się dziś tych podziękowań nazbierało:)....mam nadzieję że niczego i nikogo nie pominąłem. Do zobaczenia.

• Sympatycy
Opublikowano

Ach co za spot! Takiego jeszcze nie było! Troje nowych smerfów i były dzień chłopaka. Pominę smakowite cukiereczki, ale ten "chłopak"! A moja mówi mi: już stary jesteś.

Nawet maratończyk przybiegł - daleko w końcu nie miał.

Nie potrafię się doczekać niedzieli. Znów będzie się działo. A pogoda (temp.) ma być wymarzona dla jazdy w plener.

• Klubowicze
Opublikowano

fajnie było :) a ile słodkości mniam, mniam i herbatka z cytrynką do nich :)

i kawałem mięska tu, kawałek tam i kolację mam z głowy ;) ( hi, hi podróże kształcą ;) )

a nowi koledzy chyba jednak się wystraszyli tego wkupywania i nie przyjechali, młodzi ;) płochliwi ;)

Opublikowano

No nareszcie dojechałem do domu. A balast miałem ogromny. I za dzień chłopaka, i za nowych klubowiczów i z kolacją bez dupek... Dzięki za spot-kanie, było jak zawsze fantastycznie. Do zobaczenia w niedziele..

• Klubowicze
Opublikowano

No i w domciu. Dzięki za spotkanie i poczęstunek,humory i śmichy-chichy. :clapping::Jumpy::pizza::cursing::lol1::pepsi:

• Klubowicze
Opublikowano

Dziękujemy za dzisiejsze jak zawsze miłe spotkanie.

Kasia i Marek :)

PS.

Dzisiejsze było dla mnie szczególnie.

Marek

• Klubowicze
Opublikowano

Dziękuję za miłe, pierwsze jesienne spotkanie w Szałasie.

Dziękuję Ewie, Markowi i Marcinowi czyli świeżakom za pyszne słodkości i inne dodatki. Tylko nie myślcie, że to już wszystko, teraz tak musicie kontynuować i wykazywać się aż do ......... :-))))

Pierwsza okazja już w niedzielę.

Dziękuję Dziewczynkom, że tak miło słodziły i pamiętały o chopcach - bo jesteście gryfne Frelki.

A kto nie był to pozostaje mu tylko płakać.

Do następnego i następnego i ...... co by to było gdyby tydzień nie miał czwartku :-(?

Opublikowano

Dziękuję za dzisiejsze bardzo wyjątkowe spotkanie w miłym towarzystwie,dziewczyną za smaczne cukierki na dzień chłopaka i "starszym" klubowiczom za wspaniałe przyjęcie w niebieskie szeregi ?

Pozdrawiamy i do następnego

• Sympatycy
Opublikowano

Słowa piosenki najlepiej podsumowują wczorajsze czwartkowe...

"Ale ale się działo....."

9e49ba1b52552cfc8dd1d113efd48f83.jpg

"....było słodko,było przepysznie la la la...."

Dziękujemy za mile spędzony wieczór i do ...niedzieli :)

P.S

Marcin aparat foto Cię przeskanował i teraz dopiero widzę jakie masz chochliki w oczach :P

• Klubowicze
Opublikowano

Dziękuję bardzo za bardzoooooo miłe przyjęcie do Klubu - bałam się tylko tej małej niebieskiej kuleczki ...... ale po niej widzę teraz wszystko tylko na niebiesko.....fajnie ;)

Oczywiście spotkanie przesympatyczne, przepyszne i dobrze, że w cieplutkim pomieszczeniu już

Do zobaczenia :)

Opublikowano

Gratulacje dla nowych klubowiczów

Opublikowano

Gratki dla was :)

• Sympatycy
Opublikowano

Jaki tu spokój lalala, czyżby dzisiaj wszyscy chcieli dopingować naszym w meczu ze Szkotami? ? :P

A może jednak ktoś planuje pojechać na spota?

• Klubowicze
Opublikowano

dzisiaj czwartek ?? troche mnie nie było i dni mi się pomieszały ...

będzie ktoś dziś w szalas2.jpg ?

o Krzysiek ma te same pytania ;) ... ja bym była :)

• Sympatycy
Opublikowano

My będziemy :)

Opublikowano

No dobra jak tak nalegacie to też przyjadę ,choć jeszcze nie wiem czym ;)

• Sympatycy
Opublikowano

To jednak nie odwołane dzisiejsze spotkanie.

W tym radiu Bielsko same głupoty opowiadają!

Co do Szkotów - oni podobno są skąpi. Za dużo punktów nam nie dają. Jednak wystarczy nam jeden. Byle by tylko dali !?

• Klubowicze
Opublikowano

I dziękuję Wszystkim :clapping: za miłe spot-kanie. :notworthy: Ps. tak to się (robi) dzieje :msn-wink: :

• Klubowicze
Opublikowano

Dziękujemy za wesołe czwartkowe spotkanie, Solenizantowi za słodkości i jeszcze raz życzymy 100 lat :)

Do zobaczenia :)

Opublikowano

Dzięki za szybkie za to jakże treściwe spot kanie. Jak zawsze pełno śmiechu, dowcipów i słodkości. Do następnego

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...