Klubowicze nietoperz Opublikowano 27 Sierpnia 2015 Klubowicze Opublikowano 27 Sierpnia 2015 Ale tu cicho. No to my będziemy po 18tej.
Klubowicze arturo-bb Opublikowano 27 Sierpnia 2015 Klubowicze Opublikowano 27 Sierpnia 2015 No to jak macie siedzieć sami we dwójkę to my też z wami posiedzimy. Nie ma to jak nudzić się w kupie
Klubowicze Ewa B-B Opublikowano 27 Sierpnia 2015 Klubowicze Opublikowano 27 Sierpnia 2015 Marcin będziesz? bo nie wiem czy naczynia przywozić ?
Marcin 78 Opublikowano 27 Sierpnia 2015 Opublikowano 27 Sierpnia 2015 No to też przyjadę się po nudzić Artur chciałbym Ci przypomnieć. ........ wiesz o czym Ewa mozesz przywieść
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 27 Sierpnia 2015 Klubowicze Opublikowano 27 Sierpnia 2015 dawno się nie nudziłam to tez przyjadę ;-) Ewcia zapomniałam zabrać Twoje pojemniki ... wybaczysz mi, czy mam jechać do domu ?
Klubowicze maroch75 Opublikowano 27 Sierpnia 2015 Klubowicze Opublikowano 27 Sierpnia 2015 Dzięki wszystkim za spotkanie. Andrzej dzięki za kawkę i słodkości. Cieszę się wróciłeś cały i zdrowy chociaż wychudzony
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 27 Sierpnia 2015 Klubowicze Opublikowano 27 Sierpnia 2015 noooo to się wynudziłam na jakiś czas mi starczy Andrzej fajnie, że znów jesteś i nam możesz kawały opowiadać
GadekW Opublikowano 27 Sierpnia 2015 Opublikowano 27 Sierpnia 2015 Nareszcie dojechałem. Trochę to trwało, ale Majki nie są demonami prędkości. Dziękuję wszystkim za spot kanie, a Tony Halikowi za pyszności i kawkę. Musimy Cię teraz podkarmić. Do następnego...
zenon Opublikowano 27 Sierpnia 2015 Opublikowano 27 Sierpnia 2015 I Ja podziękować chcę wszystkim za wspaniałe spotkanie. Andrzejku super że jesteś znowu z nami, dzięki za słodkości, kawę. I super opowieści z wyprawy.
Marcin 78 Opublikowano 27 Sierpnia 2015 Opublikowano 27 Sierpnia 2015 Dziękuję za spotkanie ,miło było znowu się spotkać .Andrzej fajnie że już wróciłeś jeszcze raz wszystkiego naj... i podziękowania za pyszne słodkości . Wojtek nie narzekaj sam chciałeś się zamienić, choć nie wiem czy dobrze zrobiłem z tą zamianą bezawaryjnej Majki na szybkiego króla
marco Opublikowano 28 Sierpnia 2015 Opublikowano 28 Sierpnia 2015 Również dołączam się do podziękowań za miłe spotkanie i pogaduchy. Obieżyświatowi zaś za pyszności i garść opowiadań. Do zobaczenia za dwa tygodnie:-)
Klubowicze MarP Opublikowano 28 Sierpnia 2015 Klubowicze Opublikowano 28 Sierpnia 2015 Jak zawsze było super, dzięki wszystkim za wspólnie spędzony czas Andrzeju nareszcie jesteś! Dziękujemy za poczęstunek, życzymy jeszcze raz sto lat i dalej takiego uporu w spełnianiu marzeń (tym razem w Ameryce Południowej ) Kasia i Marek
Klubowicze Patryk Opublikowano 28 Sierpnia 2015 Autor Klubowicze Opublikowano 28 Sierpnia 2015 Tony!!! Dobrze, że już wróciłeś. Teraz tylko musisz nabrać masy bo rzeźbę już masz. Parę golonek do tego piwko i wrócisz do ludzi. Potem możesz zacząć planować kolejny wyjazd. Dziękuje za słodkości i pogaduchy do późnego wieczora. Do następnego
Klubowicze Ewa B-B Opublikowano 28 Sierpnia 2015 Klubowicze Opublikowano 28 Sierpnia 2015 Oczywiście jak zawsze było miło - dzięki Wam za to Andrzej dobrze, że już jesteś - cały i zdrowy - jak zawsze wygadany i wesoły - co zobaczyłeś , przeżyłeś to Twoje i nikt Ci tego nie odbierze Amen. Dzięki za słodkości - i do następnego
Gość Chop Opublikowano 28 Sierpnia 2015 Opublikowano 28 Sierpnia 2015 W dniu 28.08.2015 o 12:26, Ewa B-B napisał(a): Andrzej, co zobaczyłeś , przeżyłeś to Twoje i nikt Ci tego nie odbierze Amen. "Przyjdzie Alzheimer i też Ci to może zabrać". Tak skwitowała moją podobną wypowiedz corka w chwili kiedy podziwialismy razem jedną z alpejskich przełęczy czego oczwiście Andrzejowi ani nikomu nie życzę.
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 3 Września 2015 Klubowicze Opublikowano 3 Września 2015 W dniu 3.09.2015 o 08:11, ja-rek napisał(a): Dziękuję wszystkim za miłe życzenia i do zobaczenia w czwartek. ja-rek. no i czwartkowe spotkanie minęło ... i z prezentem wróciłam do domu mimo, że ja-rka nie było było miło dzięki za wspólne pogaduchy, frytek jedzenie i kawy picie ... a Marcinowi szczególne podziękowania za żarówek wymianę
Sympatycy Anton Opublikowano 3 Września 2015 Sympatycy Opublikowano 3 Września 2015 Dziękuję za pogaduchy i przepyszną, Wojtkową, medalową kawkę. Ja takiej nie potrafię zrobić ROZTOMIŁEMU za ..... w dalszym ciągu bardzo interesujące relacje z "życiowej wyprawy". Słuchając, (boczny) włos mi się na głowie jeżył! Chop_owi za "podprowadzenie" do Orzesza. Natomiast całej Reszcie - za przemiłą atmosferę. O czym ja piszę? - zawsze przecież jest PRZEMIŁA!
Klubowicze kenobi Opublikowano 3 Września 2015 Klubowicze Opublikowano 3 Września 2015 Mimo że było Nas skromnie,to jak zawsze Zacnie . Dzięki za spot(kanie) i do następnego.
ja-rek Opublikowano 3 Września 2015 Opublikowano 3 Września 2015 No lekko i bardzo się sprawa... rypła. Ksiądz - taki normalny, kościelny - zarządził spotkanie przyszłych KOMUNISTÓW i ich sponsorów. 2ooo lat przeciwko... mnie. Poddałem się w blokach bez tłumaczenia. Przepraszam, poprawię się następnym razem. Co się odwlecz to... pewnie się stanie. ja-rek.
GadekW Opublikowano 4 Września 2015 Opublikowano 4 Września 2015 Dzięki za przemiłe spot...kanie. Fajowo Was widzieć. Do następnego...
Klubowicze MarP Opublikowano 4 Września 2015 Klubowicze Opublikowano 4 Września 2015 Dzięki za miło spędzony czas. Do zobaczenia w .... czwartek Kasia i Marek
Marcin 78 Opublikowano 4 Września 2015 Opublikowano 4 Września 2015 Również dziekuje za miłe spotkanie, akumulatory pozytywnie naładowane. Marek a już myślałem że Cię nie dogonię Pozdrawiam i do następnego
Klubowicze Migu Opublikowano 4 Września 2015 Klubowicze Opublikowano 4 Września 2015 My na obczyźnie też zaliczyliśmy spotkanie czwartkowe . Bafka Dziengiel dzięki za kawę i pogaduchy.
Klubowicze Ewa B-B Opublikowano 4 Września 2015 Klubowicze Opublikowano 4 Września 2015 W dniu 4.09.2015 o 22:03, Migu napisał(a): My na obczyźnie też zaliczyliśmy spotkanie czwartkowe . Bafka Dziengiel dzięki za kawę i pogaduchy. a zdjęcia gdzie ????? Bawcie się dobrze
Klubowicze Migu Opublikowano 5 Września 2015 Klubowicze Opublikowano 5 Września 2015 Ze spotkania narazie nie ma, ale wrzuciłem kilka z trasy.
Rekomendowane odpowiedzi