Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Czwartkowe spotkania w Chudowie

Rekomendowane odpowiedzi

• Klubowicze
Opublikowano

My :confused:

• Odpowiedzi 3.8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Joasia70

497

• Anton

345

• Patryk

299

• arturo-bb

266

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Witam. Jestem tu nowy. Od niedawna jestem szczęśliwym posiadaczem Burgmana 650 z 2008r. Chciałby się kiedyś z Wami spotkać w Chudowie (mieszkam w Zabrzu) ale nie wiem dokładnie gdzie się spotykacie. Czy mógłby mi ktoś podać dokładny adres? Chociaż w czwartki nie mam zbyt wiele czasu to może jakoś się uda :frusty: . Tym bardziej że jestem w tym temacie nowicjuszem, więc mam duuużo pytań. Pozdrawiam WSZYSTKICH!

• Klubowicze
Opublikowano

O TU się spotykamy.

• Sympatycy
Opublikowano

Jak co tydzień o 18:00 będę.

• Klubowicze
Opublikowano

a ja jak co tydzień prawie każdy przed 19.00

• Klubowicze
Opublikowano

Jak Arturo Ci powiedział i pokazał - dokładnie przy tym namiocie stoją nasze Burgmany :-) i pozostałe jeździdełka :-))))))) a my pod namiotem rozrabiamy przepraszam rozmawiamy.

Opublikowano

Dzięki, ale to miejsce to skrzyżowanie ulicy Zabrskiej i Szkolnej raczej nie ma tam miejsca na spotkania - jakiś lokal, ogródek???

Ok już widzę, dzięki

Już widzę :clapping:

Niewiem dlaczego ale z początku pokazywał mi sie mapka i wskaźnik na skrzyżowanie tych dwóch ulic. Teraz jest OK.

Opublikowano

To Ja przyjadę. Może "pirenejczycy" też będą? Trzeba im szerokości pożyczyć i miłych wrażeń. Patrykowej kurtki nie zapomnę

• Sympatycy
Opublikowano
Witam. Jestem tu nowy. Od niedawna jestem szczęśliwym posiadaczem Burgmana 650 z 2008r. Chciałby się kiedyś z Wami spotkać w Chudowie (mieszkam w Zabrzu) ale nie wiem dokładnie gdzie się spotykacie. Czy mógłby mi ktoś podać dokładny adres? Chociaż w czwartki nie mam zbyt wiele czasu to może jakoś się uda :frusty: . Tym bardziej że jestem w tym temacie nowicjuszem, więc mam duuużo pytań. Pozdrawiam WSZYSTKICH!

Cześć jeśli masz ochotę z nami pojechać to będziemy o 17.15 na stacji BP przy ul 3maja

• Klubowicze
Opublikowano

Witam, my też bedziemy koło osiemnastej.

• Sympatycy
Opublikowano

18-ta coś.

• Klubowicze
Opublikowano

Dziękujemy za miłe spotkanie i pogaduchy.

• Klubowicze
Opublikowano

Dzięki za spotkanie. Jest nas na spotkaniach coraz więcej, rośniemy w siłę.

• Klubowicze
Opublikowano

Czy wybiera się Ktoś dzisiaj?

• Klubowicze
Opublikowano

To gdzie dzisiaj spotkanie czwartkowe? w Alpach, Dolomitach czy na innych Piramidach (Pirenejach)?

Pirenejczykom dopisuje dobry humor od samego rana :-)))

• Sympatycy
Opublikowano

Ewciu jak przyjedziesz dzisiaj do Chudowa to biorę wolne " na żądanie" w robocie byle by się z Tobą spotkać :D:D

• Klubowicze
Opublikowano

Spotkanie czwartkowe zaliczone dziś wyjątkowo w Carcassonne nie jest to co prawda Chudów ale jest miło śmiesznie i przyjemnie.

Pozdrawiamy całą Grupę Śląską ?

• Klubowicze
Opublikowano

To trzeba było wcześniej poinformować o zmianie miejsca spotkania. To dobrze, że nie pojechałem do Chudowa bo bym musiał sam tam siedzieć,

a pytałem gdzie?

Opublikowano
To dobrze, że nie pojechałem do Chudowa bo bym musiał sam tam siedzieć,

Patryk jak byś przyjechał to na pewno sam byś nie siedział ;)

Dzięki za miłe spotkanie ,i do następnego :)

• Klubowicze
Opublikowano

Dzięki wszystkim za spotkanie..Fajnie było Was znowu zobaczyć..Anton jeszcze raz dziękuję :) Pozdrawiam

Opublikowano

Dzieki za spotkanir po dniu pelnym wrazen. Slawku dzieki za wspolne kulanie tam...a spowrotem podziekowania dla Arka....ale fajnie:). Do nastepnego

Opublikowano

I my również w domu. Dziękujemy za spotkanie i do następnego. ;-)

• Sympatycy
Opublikowano

I ja dziękuję za (jak zawsze) miłe spotkanie.

Do domu dojechałem, ale bez drogowych :( W dopiero Skoczowie na światłach kolega mnie uświadomił. Na końcowym odcinku drogi jechałem za autami i jakoś tam się szczęśliwie dokulałem.

Na drodze żarówkę wymieniać nie chciało mi się. Tym bardziej, że jest to ta "górna". A może tylko wtyczka z żarówki wyskoczyła? No, zobaczę jak dostanę ochotę na robotę. Robota jest beeee :)

Podsumowania Pirenejczyków jednak na forum nie znalazłem. Gapa jestem (chyba).

LwG.

• Klubowicze
Opublikowano

Anton, podsumowanie znajdziesz ... za jakiś czas :) ... nie poganiaj rozleniwionej urlopem kobiety ;)

• Sympatycy
Opublikowano

Hej mamlasy jedzie dziś który ?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...