Darkhem Opublikowano 29 Lipca 2015 Opublikowano 29 Lipca 2015 Witam. Jestem tu nowy. Od niedawna jestem szczęśliwym posiadaczem Burgmana 650 z 2008r. Chciałby się kiedyś z Wami spotkać w Chudowie (mieszkam w Zabrzu) ale nie wiem dokładnie gdzie się spotykacie. Czy mógłby mi ktoś podać dokładny adres? Chociaż w czwartki nie mam zbyt wiele czasu to może jakoś się uda . Tym bardziej że jestem w tym temacie nowicjuszem, więc mam duuużo pytań. Pozdrawiam WSZYSTKICH!
Klubowicze arturo-bb Opublikowano 29 Lipca 2015 Klubowicze Opublikowano 29 Lipca 2015 O TU się spotykamy.
Sympatycy Anton Opublikowano 29 Lipca 2015 Sympatycy Opublikowano 29 Lipca 2015 Jak co tydzień o 18:00 będę.
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 29 Lipca 2015 Klubowicze Opublikowano 29 Lipca 2015 a ja jak co tydzień prawie każdy przed 19.00
Klubowicze Patryk Opublikowano 29 Lipca 2015 Autor Klubowicze Opublikowano 29 Lipca 2015 Jak Arturo Ci powiedział i pokazał - dokładnie przy tym namiocie stoją nasze Burgmany :-) i pozostałe jeździdełka :-))))))) a my pod namiotem rozrabiamy przepraszam rozmawiamy.
Darkhem Opublikowano 29 Lipca 2015 Opublikowano 29 Lipca 2015 Dzięki, ale to miejsce to skrzyżowanie ulicy Zabrskiej i Szkolnej raczej nie ma tam miejsca na spotkania - jakiś lokal, ogródek??? Ok już widzę, dzięki Już widzę Niewiem dlaczego ale z początku pokazywał mi sie mapka i wskaźnik na skrzyżowanie tych dwóch ulic. Teraz jest OK.
zenon Opublikowano 29 Lipca 2015 Opublikowano 29 Lipca 2015 To Ja przyjadę. Może "pirenejczycy" też będą? Trzeba im szerokości pożyczyć i miłych wrażeń. Patrykowej kurtki nie zapomnę
Sympatycy krys70 Opublikowano 30 Lipca 2015 Sympatycy Opublikowano 30 Lipca 2015 Witam. Jestem tu nowy. Od niedawna jestem szczęśliwym posiadaczem Burgmana 650 z 2008r. Chciałby się kiedyś z Wami spotkać w Chudowie (mieszkam w Zabrzu) ale nie wiem dokładnie gdzie się spotykacie. Czy mógłby mi ktoś podać dokładny adres? Chociaż w czwartki nie mam zbyt wiele czasu to może jakoś się uda . Tym bardziej że jestem w tym temacie nowicjuszem, więc mam duuużo pytań. Pozdrawiam WSZYSTKICH! Cześć jeśli masz ochotę z nami pojechać to będziemy o 17.15 na stacji BP przy ul 3maja
Klubowicze nietoperz Opublikowano 30 Lipca 2015 Klubowicze Opublikowano 30 Lipca 2015 Witam, my też bedziemy koło osiemnastej.
Klubowicze nietoperz Opublikowano 31 Lipca 2015 Klubowicze Opublikowano 31 Lipca 2015 Dziękujemy za miłe spotkanie i pogaduchy.
Klubowicze Patryk Opublikowano 31 Lipca 2015 Autor Klubowicze Opublikowano 31 Lipca 2015 Dzięki za spotkanie. Jest nas na spotkaniach coraz więcej, rośniemy w siłę.
Klubowicze Ewa B-B Opublikowano 6 Sierpnia 2015 Klubowicze Opublikowano 6 Sierpnia 2015 Czy wybiera się Ktoś dzisiaj?
Klubowicze Patryk Opublikowano 6 Sierpnia 2015 Autor Klubowicze Opublikowano 6 Sierpnia 2015 To gdzie dzisiaj spotkanie czwartkowe? w Alpach, Dolomitach czy na innych Piramidach (Pirenejach)? Pirenejczykom dopisuje dobry humor od samego rana :-)))
Sympatycy robert1973 Opublikowano 6 Sierpnia 2015 Sympatycy Opublikowano 6 Sierpnia 2015 Ewciu jak przyjedziesz dzisiaj do Chudowa to biorę wolne " na żądanie" w robocie byle by się z Tobą spotkać :D
Klubowicze Ewa B-B Opublikowano 6 Sierpnia 2015 Klubowicze Opublikowano 6 Sierpnia 2015 Spotkanie czwartkowe zaliczone dziś wyjątkowo w Carcassonne nie jest to co prawda Chudów ale jest miło śmiesznie i przyjemnie. Pozdrawiamy całą Grupę Śląską ?
Klubowicze Patryk Opublikowano 6 Sierpnia 2015 Autor Klubowicze Opublikowano 6 Sierpnia 2015 To trzeba było wcześniej poinformować o zmianie miejsca spotkania. To dobrze, że nie pojechałem do Chudowa bo bym musiał sam tam siedzieć, a pytałem gdzie?
Marcin 78 Opublikowano 7 Sierpnia 2015 Opublikowano 7 Sierpnia 2015 To dobrze, że nie pojechałem do Chudowa bo bym musiał sam tam siedzieć, Patryk jak byś przyjechał to na pewno sam byś nie siedział Dzięki za miłe spotkanie ,i do następnego
Klubowicze maroch75 Opublikowano 13 Sierpnia 2015 Klubowicze Opublikowano 13 Sierpnia 2015 Dzięki wszystkim za spotkanie..Fajnie było Was znowu zobaczyć..Anton jeszcze raz dziękuję Pozdrawiam
marco Opublikowano 13 Sierpnia 2015 Opublikowano 13 Sierpnia 2015 Dzieki za spotkanir po dniu pelnym wrazen. Slawku dzieki za wspolne kulanie tam...a spowrotem podziekowania dla Arka....ale fajnie:). Do nastepnego
Moni82 Opublikowano 13 Sierpnia 2015 Opublikowano 13 Sierpnia 2015 I my również w domu. Dziękujemy za spotkanie i do następnego. ;-)
Sympatycy Anton Opublikowano 13 Sierpnia 2015 Sympatycy Opublikowano 13 Sierpnia 2015 I ja dziękuję za (jak zawsze) miłe spotkanie. Do domu dojechałem, ale bez drogowych W dopiero Skoczowie na światłach kolega mnie uświadomił. Na końcowym odcinku drogi jechałem za autami i jakoś tam się szczęśliwie dokulałem. Na drodze żarówkę wymieniać nie chciało mi się. Tym bardziej, że jest to ta "górna". A może tylko wtyczka z żarówki wyskoczyła? No, zobaczę jak dostanę ochotę na robotę. Robota jest beeee Podsumowania Pirenejczyków jednak na forum nie znalazłem. Gapa jestem (chyba). LwG.
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 14 Sierpnia 2015 Klubowicze Opublikowano 14 Sierpnia 2015 Anton, podsumowanie znajdziesz ... za jakiś czas ... nie poganiaj rozleniwionej urlopem kobiety
Sympatycy pawel883 Opublikowano 20 Sierpnia 2015 Sympatycy Opublikowano 20 Sierpnia 2015 Hej mamlasy jedzie dziś który ?
Rekomendowane odpowiedzi