Klubowicze MarP Opublikowano 17 Lipca 2015 Klubowicze Opublikowano 17 Lipca 2015 Dziękujemy wszystkim za kolejne czwartkowe spotkanie spędzone w tak doborowym towarzystwie Tak długo jak wczoraj to w Chudowie jeszcze nie posiedzieliśmy Antonku życzymy Ci jeszcze raz zdrówka, spełnienia marzeń i sto lat ! Kasia i Marek PS A ja dziękuję Wam bardzo za życzenia Marek
zenon Opublikowano 17 Lipca 2015 Opublikowano 17 Lipca 2015 I Ja dziękuje za spotkanie super kanapki ze śledzikiem, słodkości ogrom. Antonku i Marku jeszcze raz "STO LAT" i wszystkim wytrwałym za pogaduchy prawie do północy. Patryk jak zawsze super fotki wykonałeś dzięki
Klubowicze kenobi Opublikowano 17 Lipca 2015 Klubowicze Opublikowano 17 Lipca 2015 100 lat dla solenizantów ,super dzięki za słodkości i śledziki,uśmiechy i śmiechy do piątku,i super kawał o "Antonie" o północy .
Sympatycy robert1973 Opublikowano 17 Lipca 2015 Sympatycy Opublikowano 17 Lipca 2015 fajnie było zobaczyć znów Wasze mordki zdrówka i uśmiechu na co dzień solenizantom .... jak wszystko pójdzie dobrze to na następny czwartek z Monią przyjedziemy.... machalasem :/
Klubowicze AREQ Opublikowano 17 Lipca 2015 Klubowicze Opublikowano 17 Lipca 2015 Dziękuję za spot kanie czwartkowo - piątkowe . Szanownym Jubilatom raz jeszcze STO LOT Pozdro i do zaś
Klubowicze karton Opublikowano 17 Lipca 2015 Klubowicze Opublikowano 17 Lipca 2015 dzieki i jeszcze raz najlepszego dla solenizantów
Klubowicze nietoperz Opublikowano 17 Lipca 2015 Klubowicze Opublikowano 17 Lipca 2015 My też dziękujemy za super spotkanie i słodkości a solenizantom...... i jeszcze jeden i jeszcze raz sto lat sto lat niech żyją nam....
GadekW Opublikowano 23 Lipca 2015 Opublikowano 23 Lipca 2015 Dla zainteresowanych. Właśnie przyszły tempomaty, będę miał je w Chudowie. Wyszło 79 zł za sztukę, a przesyłka powyżej 300 zł darmowa!!!
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 23 Lipca 2015 Klubowicze Opublikowano 23 Lipca 2015 Wojtuś a mogę Ci wysłać na konto ? czy wolisz gotówkę ?
Moni82 Opublikowano 23 Lipca 2015 Opublikowano 23 Lipca 2015 Dziękujemy wszystkim za spotkanie i do następnego. Pozdrawiamy ;-)
marco Opublikowano 23 Lipca 2015 Opublikowano 23 Lipca 2015 Ja też już w domu. Dziękuję za jak zawsze miłe spotkanie i pogaduchy. Szczególne podziękowania Antonkowi za umożliwienie zasmakowania tego co w niedalekiej przyszłości mnie czeka;-)......jakiej niedalekiej!!!!...już doczekać się nie mogę:-(...dlaczego dałem się skusić.
Sympatycy Anton Opublikowano 23 Lipca 2015 Sympatycy Opublikowano 23 Lipca 2015 Fajnie z Wami. Jacowi dziękuję za "akompaniament" pod sam dom. Najważniejsze. że Sara (na swoje i moje) szczęście nasikała w stołowym! HURA! A więc układ nerwowy zaczyna działać. Jeszcze parę dni i znów będziemy brykać po górach!
Klubowicze MarP Opublikowano 23 Lipca 2015 Klubowicze Opublikowano 23 Lipca 2015 Dziękujemy wszystkim za wspólnie miło spędzony czas No i do następnego czwartku (ale to już chyba w drugiej połowie sierpnia ) Kasia, Marek i Bartek
GadekW Opublikowano 23 Lipca 2015 Opublikowano 23 Lipca 2015 Dziękuje za spotkanie i pogaduchy. Zaczynam się pakować na wyjazd...
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 23 Lipca 2015 Klubowicze Opublikowano 23 Lipca 2015 spotkanie już za nami jak zawsze było wesoło i jak zawsze odstresowująco dzięki Marcin - dzięki za konsultacje skuterowo-plastikowe Patryk - lody pycha no i powrót do domu fajny taki wieczornonocny przelot po mleko i danio do następnego
Klubowicze Patryk Opublikowano 23 Lipca 2015 Autor Klubowicze Opublikowano 23 Lipca 2015 Dziękuję za miłe spotkanie, śmiechu co niemiara, a plany pozasezonowe rewelacja choć stram się nie planować aż z takim wyprzedzeniem. Sorry Gosia, że Ci się wcisneliśmy :-) Do następnego czwartku. Czekam niecierpliwie na zdjęcia C - jedynki z wózkiem uźytkowym :-) Asia nie wystawiaj zdjęcia przed zgłoszeniem patentu.
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 23 Lipca 2015 Klubowicze Opublikowano 23 Lipca 2015 znaczy TO mam opatentować ??? obawiam się, że nie przejdzie homologacji dobrze, że nie widać za dobrze
Klubowicze Ewa B-B Opublikowano 24 Lipca 2015 Klubowicze Opublikowano 24 Lipca 2015 Dziękujemy za spotkanie - akumulatory pozytywnego myślenia naładowane na następny tydzień Monia -- dobrze że przyjechałaś - miło było Cię zobaczyć jeszcze byś nas zapomniała Joasia -- nie zapomnij przesłać nam wytycznych na wyjazd, bo Marek i Gadek na prawdę się zaniepokoili czy aby na pewno mamy gdzie spać Paweł --- dzięki za napój pyszny ale % Gocha -- super, że przyjechałaś i wprowadziliście razem trochę zamieszania - rezerwować urlop na styczeń ???? Patryk za przypomnienie, że jadę jeszcze samochodem -- i oczywiście za lody - dziękuję Do następnego..................... kiedyś tam
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 24 Lipca 2015 Klubowicze Opublikowano 24 Lipca 2015 Ewa a po co Wy spać chcecie ??? przecież urlop to impreza a impreza to brak spania - ot oszczędność mi wyszła, chyba odwołam porezerwowane noclegi
Klubowicze Ewa B-B Opublikowano 24 Lipca 2015 Klubowicze Opublikowano 24 Lipca 2015 dla mnie OK -- -- ale z nami jedzie małolat i On się musi wysypiać
Marcin 78 Opublikowano 24 Lipca 2015 Opublikowano 24 Lipca 2015 Dzięki za spotkanie,jak zawsze było miło i wesoło Patryk dziękujemy za pyszne lody i wspólne kulanie do domu .Asiu dodatkowe światło stopu w C1 to był dobry pomysł,daje tak po oczach że ciężko nie zauważyć (ale jakby tak jeszcze pomigało to byłoby super ) Marek zostało ci tylko dokończyć ,zdać, odebrać PJ i .....daj znać kiedy to zrobimy wycieczkę do Warszawy
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 24 Lipca 2015 Klubowicze Opublikowano 24 Lipca 2015 W dniu 24.07.2015 o 06:03, Ewa B-B napisał(a): dla mnie OK -- -- ale z nami jedzie małolat i On się musi wysypiać Ewcia - małolat wyspać zamiast imprezy ??? obawiam się, że On nas przebije w szaleństwach ( psycholog już go ustawił odpowiednio )
marco Opublikowano 24 Lipca 2015 Opublikowano 24 Lipca 2015 Marcin...maszyna już ruszyła, harmonogram działań ustalony:-) Teraz tylko pozytywne nastawienie, konsekwencja w realizacji planu i w okolicach 12go września dopięcie całości. Tylko jak ja wytrzymam to czekanie!? A to że nasz Anton wczoraj mnie nakusił nie ułatwi mi wytrwania do połowy września. Jak Jack ten post czyta to pewnie się śmieje. Jacku..pozdrawiam
Klubowicze Patryk Opublikowano 29 Lipca 2015 Autor Klubowicze Opublikowano 29 Lipca 2015 Ja w przededniu czwartkowych spotkań w Chudowie zapytam ale trochę odmiennie: Kto jutro nie przyjeżdża do Chudowa?
Rekomendowane odpowiedzi