Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Czwartkowe spotkania w Chudowie

Rekomendowane odpowiedzi

• Klubowicze
Opublikowano

Dziękujemy wszystkim za kolejne czwartkowe spotkanie spędzone w tak doborowym towarzystwie :)

Tak długo jak wczoraj to w Chudowie jeszcze nie posiedzieliśmy :)

Antonku życzymy Ci jeszcze raz zdrówka, spełnienia marzeń i sto lat ! :)

Kasia i Marek :)

PS

A ja dziękuję Wam bardzo za życzenia :)

Marek :)

• Odpowiedzi 3.8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Joasia70

497

• Anton

345

• Patryk

299

• arturo-bb

266

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

I Ja dziękuje za spotkanie super kanapki ze śledzikiem, słodkości ogrom. Antonku i Marku jeszcze raz "STO LAT" i wszystkim wytrwałym za pogaduchy prawie do północy.

Patryk jak zawsze super fotki wykonałeś dzięki

• Klubowicze
Opublikowano

100 lat dla solenizantów :balloon: ,super dzięki za słodkości :pepsi: i śledziki,uśmiechy i śmiechy do piątku,i super kawał o "Antonie" :msn-wink: o północy :clapping: .

• Sympatycy
Opublikowano

fajnie było zobaczyć znów Wasze mordki :) zdrówka i uśmiechu na co dzień solenizantom .... jak wszystko pójdzie dobrze to na następny czwartek z Monią przyjedziemy.... machalasem :/

• Klubowicze
Opublikowano

Dziękuję za spot kanie czwartkowo - piątkowe . Szanownym Jubilatom raz jeszcze STO LOT

Pozdro i do zaś

• Klubowicze
Opublikowano

dzieki i jeszcze raz najlepszego dla solenizantów

• Klubowicze
Opublikowano

My też dziękujemy za super spotkanie i słodkości a solenizantom...... i jeszcze jeden i jeszcze raz sto lat sto lat niech żyją nam....

Opublikowano

Dla zainteresowanych. Właśnie przyszły tempomaty, będę miał je w Chudowie. Wyszło 79 zł za sztukę, a przesyłka powyżej 300 zł darmowa!!! :clapping:

• Klubowicze
Opublikowano

Wojtuś a mogę Ci wysłać na konto ? czy wolisz gotówkę ?

Opublikowano

rybka...

Opublikowano

Dziękujemy wszystkim za spotkanie i do następnego. Pozdrawiamy ;-)

Opublikowano

Ja też już w domu. Dziękuję za jak zawsze miłe spotkanie i pogaduchy. Szczególne podziękowania Antonkowi za umożliwienie zasmakowania tego co w niedalekiej przyszłości mnie czeka;-)......jakiej niedalekiej!!!!...już doczekać się nie mogę:-(...dlaczego dałem się skusić.

• Sympatycy
Opublikowano

Fajnie z Wami. Jacowi dziękuję za "akompaniament" pod sam dom.

Najważniejsze. że Sara (na swoje i moje) szczęście nasikała w stołowym! HURA! :) A więc układ nerwowy zaczyna działać.

Jeszcze parę dni i znów będziemy brykać po górach!

• Klubowicze
Opublikowano

Dziękujemy wszystkim za wspólnie miło spędzony czas :)

No i do następnego czwartku (ale to już chyba w drugiej połowie sierpnia ;) )

Kasia, Marek i Bartek :)

Opublikowano

Dziękuje za spotkanie i pogaduchy. Zaczynam się pakować na wyjazd...

• Klubowicze
Opublikowano

spotkanie już za nami :) jak zawsze było wesoło :) i jak zawsze odstresowująco :) dzięki :)

Marcin - dzięki za konsultacje skuterowo-plastikowe :)

Patryk - lody pycha :)

no i powrót do domu :) fajny taki wieczornonocny przelot po mleko i danio :)

do następnego :)

• Klubowicze
Opublikowano

Dziękuję za miłe spotkanie, śmiechu co niemiara, a plany pozasezonowe rewelacja choć stram się nie planować aż z takim wyprzedzeniem.

Sorry Gosia, że Ci się wcisneliśmy :-)

Do następnego czwartku.

Czekam niecierpliwie na zdjęcia C - jedynki z wózkiem uźytkowym :-)

Asia nie wystawiaj zdjęcia przed zgłoszeniem patentu.

• Klubowicze
Opublikowano

znaczy TO mam opatentować ??? obawiam się, że nie przejdzie homologacji ;)

DSC_0613.JPG

dobrze, że nie widać za dobrze ;)

• Klubowicze
Opublikowano

Dziękujemy za spotkanie - akumulatory pozytywnego myślenia naładowane na następny tydzień :)

Monia -- dobrze że przyjechałaś - miło było Cię zobaczyć :) jeszcze byś nas zapomniała ;)

Joasia -- nie zapomnij przesłać nam wytycznych na wyjazd, bo Marek i Gadek na prawdę się zaniepokoili czy aby na pewno mamy gdzie spać ;)

Paweł --- dzięki za napój pyszny ale % :(

Gocha -- super, że przyjechałaś i wprowadziliście razem trochę zamieszania - rezerwować urlop na styczeń ????

Patryk za przypomnienie, że jadę jeszcze samochodem :) -- i oczywiście za lody - dziękuję :)

Do następnego..................... kiedyś tam

• Klubowicze
Opublikowano

Ewa a po co Wy spać chcecie ??? przecież urlop to impreza a impreza to brak spania ;) - ot oszczędność mi wyszła, chyba odwołam porezerwowane noclegi ;)

• Klubowicze
Opublikowano

dla mnie OK -- -- ale z nami jedzie małolat i On się musi wysypiać ;)

Opublikowano

Dzięki za spotkanie,jak zawsze było miło i wesoło :)

Patryk dziękujemy za pyszne lody i wspólne kulanie do domu .Asiu dodatkowe światło stopu w C1 to był dobry pomysł,daje tak po oczach że ciężko nie zauważyć (ale jakby tak jeszcze pomigało to byłoby super ;) )

Marek zostało ci tylko dokończyć ,zdać, odebrać PJ i .....daj znać kiedy to zrobimy wycieczkę do Warszawy :)

• Klubowicze
Opublikowano
  W dniu 24.07.2015 o 06:03, Ewa B-B napisał(a):

dla mnie OK -- -- ale z nami jedzie małolat i On się musi wysypiać ;)

Ewcia - małolat wyspać zamiast imprezy ??? obawiam się, że On nas przebije w szaleństwach ( psycholog już go ustawił odpowiednio ;) )

Opublikowano

Marcin...maszyna już ruszyła, harmonogram działań ustalony:-) Teraz tylko pozytywne nastawienie, konsekwencja w realizacji planu i w okolicach 12go września dopięcie całości. Tylko jak ja wytrzymam to czekanie!? A to że nasz Anton wczoraj mnie nakusił nie ułatwi mi wytrwania do połowy września. Jak Jack ten post czyta to pewnie się śmieje. Jacku..pozdrawiam

• Klubowicze
Opublikowano

Ja w przededniu czwartkowych spotkań w Chudowie zapytam ale trochę odmiennie:

Kto jutro nie przyjeżdża do Chudowa?

26324935-emotikony-pokazano-%C5%9Bruby-lu%C5%BAne-znak-obracaj%C4%85c-palcem-w-%C5%9Bwi%C4%85tyni.jpg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...