Klubowicze arturo-bb Opublikowano 9 Lipca 2015 Klubowicze Opublikowano 9 Lipca 2015 Ty nie myśl tyle tylko pakuj tyłek na skuter i o 18 w Chudowie zbiórka . Masz dwa kroki a z cukru nie jesteś ( no chyba ? )
Marcin 78 Opublikowano 9 Lipca 2015 Opublikowano 9 Lipca 2015 mysle bo chciałem jechać Nie myśl bo chłopaki z chorzowa nie myślą tylko jeżdżą Za 30minut startuje jak chcesz to zbiore Cię po drodze
mario3101 Opublikowano 9 Lipca 2015 Opublikowano 9 Lipca 2015 ok batory ? Nie myśl bo chłopaki z chorzowa nie myślą tylko jeżdżą Za 30minut startuje jak chcesz to zbiore Cię po drodze 17,30 startuje z Gagarina
Marcin 78 Opublikowano 9 Lipca 2015 Opublikowano 9 Lipca 2015 Koło 17.50będę na niedźwiedźincu pod marketem Jakby co jestem pod telefonuem
marco Opublikowano 9 Lipca 2015 Opublikowano 9 Lipca 2015 Dziękuję za miłe spotkanie w tak licznym jak na niepewną w dniu dzisiejszym pogodę. Pozdrawiam i do następnego:-)
Klubowicze Patryk Opublikowano 9 Lipca 2015 Autor Klubowicze Opublikowano 9 Lipca 2015 Znowu ostatni przyjechałem i ostatni wyjechałem - Co tak sam będę siedział. Dziękuję za spotkanie.
Klubowicze kenobi Opublikowano 9 Lipca 2015 Klubowicze Opublikowano 9 Lipca 2015 Proszę o usprawiedliwienie nieobecności. Niestety burze środowe sprawiły, że nawet dziś musiałem spółkę swoją ratować...
Klubowicze Patryk Opublikowano 9 Lipca 2015 Autor Klubowicze Opublikowano 9 Lipca 2015 Pewnie znowu jechałeś bez biletu!
Sympatycy krys70 Opublikowano 10 Lipca 2015 Sympatycy Opublikowano 10 Lipca 2015 Uśmiałam się po pachy i to się liczy. Dziękuję , a teraz proszę o wpisanie urlopu. Pozdrawiam i do zobaczenia za 3 tyg
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 10 Lipca 2015 Klubowicze Opublikowano 10 Lipca 2015 i ja tam byłam frytki jadłam, herbatę piłam i śmiałam się aż do bólu brzucha po powrocie do domu okazało się, że prądu nie ma - wynik przedwczorajszej burzy, nadal służby energetyczne walczą ze skutkami wichury w Rybniku
Marcin 78 Opublikowano 10 Lipca 2015 Opublikowano 10 Lipca 2015 Dziękuję za super spotkanie, dawno się tak nie ubawiłem. Asia z tym prądem to nie moja wina nic przy tym nie robiłem Krzysiu dzięki za wspólne kulanie ,a z urlopem to nie ma problemu weź ile chcesz i nie musisz się śpieszyć Pozdrawiam i do następnego
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 10 Lipca 2015 Klubowicze Opublikowano 10 Lipca 2015 Asia z tym prądem to nie moja wina nic przy tym nie robiłem no tego akurat nie byłabym taka pewna .. ty potrafisz nawet zdalnie wpłynąć na prąd
marco Opublikowano 16 Lipca 2015 Opublikowano 16 Lipca 2015 Dziękuję za super spotkanie. Szanownym Jubilatom raz jeszcze STO LAT i podziekowania za pyszności w tym te na wynos:-). Pozdrowienia i do zobaczenia.
Sympatycy Anton Opublikowano 16 Lipca 2015 Sympatycy Opublikowano 16 Lipca 2015 Nareszcie w domciu Dziękuję wszystkim za przepiękne spotkanie, "niespodzianki" i jak co tydzień SUPER atmosferę. Jednego bardzo żałuję, a mianowicie - zbyt późno Was poznałem. Trzeba było skuta przynajmniej 20 lat temu kupić i Was w ten sposób wcześniej poznać :) Jesteście JEDNORAZOWI i do rany przyłożyć. Marek/Kasia - kawka była przepyszna! Parę FOTEK.
GadekW Opublikowano 16 Lipca 2015 Opublikowano 16 Lipca 2015 My już w domku. Dziękujemy za jak zawsze miłe spot-kanie i pyszne ciacha. Solenizantom jeszcze raz 100 lat. Do następnego...
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 16 Lipca 2015 Klubowicze Opublikowano 16 Lipca 2015 i ja w domu dziekuję za super miłe spotkanie ( jak zawsze ;-) ) solenizantom jeszcze raz wszystkiego najlepszego ciacha pierwsza klasa Antonku dzięki za herbatkę i kanapeczki .... pyyyyychota aaa i Anton wiesz ... 20 lat temu większość z nas jeszcze w pampersach biegała i o skuterach nie myślała
Sympatycy Anton Opublikowano 16 Lipca 2015 Sympatycy Opublikowano 16 Lipca 2015 .... aaa i Anton wiesz ... 20 lat temu większość z nas jeszcze w pampersach biegała i o skuterach nie myślała Znaczy, że tetra już nie była modna?
Klubowicze Trebor Opublikowano 16 Lipca 2015 Klubowicze Opublikowano 16 Lipca 2015 Dziękuje wszystkim za spotkanie moje pierwsze w Chudowie ale napewno nie ostatnie Solenizantom jeszcze raz Wszystkiego co Najlepsze
Marcin 78 Opublikowano 16 Lipca 2015 Opublikowano 16 Lipca 2015 Już w domku .Dziękuję za super spotkanie ,solenizantom za pyszne słodkości, a pozostałym uczestnikom za fajnie spędzony czas Anton, Marek jeszcze raz życzę wszystkiego najlepszego i 100lat Wojtku miodek smaczny -dzięki
Klubowicze Patryk Opublikowano 16 Lipca 2015 Autor Klubowicze Opublikowano 16 Lipca 2015 Dopiero w domu. Dziękuję za kolejne miłe spotkanie. Dziękuję za słodkości solenizantom, jubilatom. Miło było Was znowu widzieć w tak licznym gronie.
Klubowicze arturo-bb Opublikowano 16 Lipca 2015 Klubowicze Opublikowano 16 Lipca 2015 Czwartkowe spotkanie zakończyło się w Piątek. No ale w takim towarzystwie czas jakoś inaczej płynie. Było przefajnie. Dzięki za wszystko.
Jaki 40 Opublikowano 17 Lipca 2015 Opublikowano 17 Lipca 2015 Wy nawet nie wiecie jak ja bóleję, że spotkać z Wami się nie mogłem praca, brak skuta.Antonku, Marku STO LAT . Zostaje mi tylko się oblizać.
Rekomendowane odpowiedzi