Klubowicze Patryk Opublikowano 11 Czerwca 2015 Autor Klubowicze Opublikowano 11 Czerwca 2015 Dziękuję za dzisiejsze spotkanie choć dość późno dotarłem i mimo że solenizanta już nie zastałem to ciacha spróbowałem, zaopiekowano się mną i zostałem poczęstowany słodkościami przez słodkie zwinne rączki a że było już ciemno to nie mogę dokładnie powiedzieć które :-). Dziękuję i do następnego.
niceman Opublikowano 11 Czerwca 2015 Opublikowano 11 Czerwca 2015 Ja i moja nicewoman życzymy jeszcze raz solenizantowi tego samego co Wszyscy, tylko dwa razy więcej Dzięki za Jak zwykle miłe spotkanie. Jak naumiem to załączę focię Joasi
Klubowicze arturo-bb Opublikowano 11 Czerwca 2015 Klubowicze Opublikowano 11 Czerwca 2015 Byłem , zjadłem ,wypiłem. A beretka jeszcze mi się przed oczami " iskrzy "
GadekW Opublikowano 12 Czerwca 2015 Opublikowano 12 Czerwca 2015 Jesczce raz 100 lat dla solenizanta. Dziękuje za spotkanie, pogaduszki, pyszne słodkości. A szefowej gratuluje sprzęta i...bereta.
Klubowicze MarP Opublikowano 12 Czerwca 2015 Klubowicze Opublikowano 12 Czerwca 2015 Super spotkanie! Solenizantowi jeszcze raz życzymy STO LAT - ciacho pycha Joasiu, pizza podana z C1 wyśmienita niceciastka też były pyszne Dziękujemy wszystkim za, jak zawsze miłe spotkanie. Kasia i Marek
Klubowicze AREQ Opublikowano 12 Czerwca 2015 Klubowicze Opublikowano 12 Czerwca 2015 Dzieki za miłe spotkanie w miłym towarzystwie solenizantowi 100 lat Arturowi za przesyłe Marcinowi życze miłego odpoczynku w Barcelonie i pozdrów MESSIasza p.s dzieki Marcin za podwózke i rajd po Katowicach w końcu PO LEGALU
Klubowicze Ewa B-B Opublikowano 12 Czerwca 2015 Klubowicze Opublikowano 12 Czerwca 2015 To i ja podziękuję za spotkanie jak zawsze było miło i wesoło Dudi jeszcze raz pomyślności - ciasta pyyyszneeee Joasia dzięki za pizzę możesz jeździć na imprezy.... nawet duży termos z kawą się zmieści Marcin - dzięki za prezent a no i podziękowania dla Milenki za czeresieńki i do następnego...
Marcin 78 Opublikowano 12 Czerwca 2015 Opublikowano 12 Czerwca 2015 Dziękuje za miłe czwartkowe spotkanie ,jak zawsze z Wami jest super Dudi jeszcze raz wszystkiego naj... .więcej czasu i mniej dzwoniących telefonów (najwyżej utopię Ci je w basenie ) Słodkości pyszne,pizza smaczna atmosfera wysmienita - dziękuje Areq dzięki za przesyłke ,drogę powrotną i życzenia (mam nadzieję że w końcu odpocznę ),uśmiech mówi wszystko za siebie widać że w końcu jesteś szczęśliwy,jeszcze raz gratulacje ? Pozdrawiam i do następnego ps.życzę miłych i spokojnych wycieczek, przyznam że trochę zazdraszczam ?
Klubowicze Patryk Opublikowano 12 Czerwca 2015 Autor Klubowicze Opublikowano 12 Czerwca 2015 Joasiu, pizza podana z C1 wyśmienita Kasia i Marek a ja zmieniam dostawcę pizzy, Cejedynkowy nie sprawdził się bo jak przyjechałem zostały same kartony. ale C-jedyneczka pierwsza klasa :clapping:
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 12 Czerwca 2015 Klubowicze Opublikowano 12 Czerwca 2015 Patryk wystarczy, że się określisz dokładnie przyjeżdżasz czy nie i pizza będzie czekała albo nie
Klubowicze Patryk Opublikowano 12 Czerwca 2015 Autor Klubowicze Opublikowano 12 Czerwca 2015 Na podstawie wczorajszego pobieżnego sprawdzeniu wyposażenia C1 stwierdzam, że niezbędne jest: 1. zainstalowanie wewnętrznego oświetlenia kufra, 2. zainstalowanie grzałki z termostatem do utrzymywania stałej temperatury przewożonej pizzy, 3. możliwości alternatywnego grzania (pizza) lub chłodzenia (napoje), 4. rozszerzenia menu o pierogi i naleśniki. :-)
Sympatycy krys70 Opublikowano 12 Czerwca 2015 Sympatycy Opublikowano 12 Czerwca 2015 Na podstawie wczorajszego pobieżnego sprawdzeniu wyposażenia C1 stwierdzam, że niezbędne jest: 1. zainstalowanie wewnętrznego oświetlenia kufra, 2. zainstalowanie grzałki z termostatem do utrzymywania stałej temperatury przewożonej pizzy, 3. możliwości alternatywnego grzania (pizza) lub chłodzenia (napoje), 4. rozszerzenia menu o pierogi i naleśniki. :-) Popieram w całej rozciągłości wypowiedzi z naciskiem na funkcje "chłodzenie" nawet mam pomysla, można by wykorzystać "agregat" z 12v lodówki turystycznej Na tak upalne dni bezcenne...
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 12 Czerwca 2015 Klubowicze Opublikowano 12 Czerwca 2015 POTWORY po chwili zastanowienia ... powodowana głodem ... jak te pierogi i naleśniki Patryk z Krzyśkiem zrobią to ja mogę je dowozić
Marcin 78 Opublikowano 12 Czerwca 2015 Opublikowano 12 Czerwca 2015 Na podstawie wczorajszego pobieżnego sprawdzeniu wyposażenia C1 stwierdzam, że niezbędne jest: 1. zainstalowanie wewnętrznego oświetlenia kufra, 2. zainstalowanie grzałki z termostatem do utrzymywania stałej temperatury przewożonej pizzy, 3. możliwości alternatywnego grzania (pizza) lub chłodzenia (napoje), 4. rozszerzenia menu o pierogi i naleśniki. :-) Patryk proszę nie wymyślaj mi przed urlopem bo znowu będę myśleć jak to ogarnąć 1-nie ma problemu zrobi się 2i3-coś się wymyśli 4-robić nie umię ale chętnie zjem ? 5-zamontować woltomierz żeby wiedzieć kiedy akumulator już nie daje rady Ale i tak wszystko zależy od szefowej na ile pozwoli przerobić C1 na budkę z pizzą i napojami ?
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 12 Czerwca 2015 Klubowicze Opublikowano 12 Czerwca 2015 Marcin przynajmniej nie będziesz się nudził na urlopie
Klubowicze arturo-bb Opublikowano 12 Czerwca 2015 Klubowicze Opublikowano 12 Czerwca 2015 Najważniejsze to zamontować nalewak do piwa
niceman Opublikowano 12 Czerwca 2015 Opublikowano 12 Czerwca 2015 Patryk nic nie wrzuci bo ostatnio nie pstryka zdjęć ale może taka fotka Cię zadowoli ? jak inni dojadą to może jeszcze ktoś coś dorzuci Dzięki pomocy kolegów (którym dziękuję) załączam, chyba się naumiałem Z tej perspektywy berecik jednoznacznie wygląda na pamiątkę z okolic Torunia, ci "Kujawiacy" ze Śląska... robią przepiękne moherowe berety Swoja drogą jestem pod wielkim wrażeniem pomysłu wielki szacun dla Was za pomysł i gest
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 12 Czerwca 2015 Klubowicze Opublikowano 12 Czerwca 2015 ale śliczna ta moja "jedyneczka"
Klubowicze kenobi Opublikowano 15 Czerwca 2015 Klubowicze Opublikowano 15 Czerwca 2015 Pozdrowienia z Gelsenkirchen! 3/4 niemiec zwiedzona.Dziś kierunek Holandia. Ps. Anton - Bottrop zwiedzony. :-)
Ania Opublikowano 17 Czerwca 2015 Opublikowano 17 Czerwca 2015 Jutro o ile nic si nie zmieni planujemy naszą 3 odwiedzić Chudów wiec do zobaczenia jutro
Ania Opublikowano 18 Czerwca 2015 Opublikowano 18 Czerwca 2015 Serdecznie dziękujemy za spotkanie..fajnie było ponownie zobaczyć się z Wami Szczególne podziękowania dla Kasi za "bujanie" się z Olivierkiem a dla Asi za pociski Pozdrawiamy i mamy nadzieje do szybkiego zobaczenia
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 18 Czerwca 2015 Klubowicze Opublikowano 18 Czerwca 2015 lista podpisana za dużo nas dziś nie było ale i tak spotkanie było udane ... do następnego razu
marco Opublikowano 18 Czerwca 2015 Opublikowano 18 Czerwca 2015 Witajcie..pozwólcie że się usprawiedliwie. Juz siedziałem, złapałem za klamkę i naciskam start a tu tylko cyk cyk....skończyło się tak: A przyczyną był:
Klubowicze maroch75 Opublikowano 18 Czerwca 2015 Klubowicze Opublikowano 18 Czerwca 2015 Dzięki za spotkanie. Miło było Was zobaczyć. Pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi