Klubowicze maroch75 Opublikowano 28 Maja 2015 Klubowicze Opublikowano 28 Maja 2015 Dzięki za spotkanie. Solenizantowi jeszcze raz zyczę wszystkiego najlepszego i dziękuję za poczęstunek.
marco Opublikowano 28 Maja 2015 Opublikowano 28 Maja 2015 Dziękuję za spotkanie jak zawsze miło było. No i solenizantowi za pyszności.
Sympatycy Anton Opublikowano 28 Maja 2015 Sympatycy Opublikowano 28 Maja 2015 Przesyłka w Chudowie - oddana. STOP Przesyłka w Skoczowie - oddana STOP Kurier Dziękuję za miłe chwile spędzone z Wami. UPS i za kawkę (słodką )
niceman Opublikowano 28 Maja 2015 Opublikowano 28 Maja 2015 Również dołączam się do życzeń dla solenizanta z podziękowaniem za pyszne ciacho Wszystkim natomiast dziękuję za bardzo miłe jak zwykle spotkanie. Myślę, że większość podziela moją troskę o Antona, który jak zwykle pewnie pojechał skrótami !scooter
Sympatycy robert1973 Opublikowano 28 Maja 2015 Sympatycy Opublikowano 28 Maja 2015 Jak zwykle było fajowo pogaduchy i śmiechy, do zobaczenia na następnym spocie... e co ja gadam na ZLOCIE
Dario670 Opublikowano 28 Maja 2015 Opublikowano 28 Maja 2015 Ja również dziękuję za super spotkanie a szczególne podziękowania dla Patryka za super kamizelki! Żona powiedziała,że super w niej wyglądam i że może coś z tego będzie?! Tylko nie mówiła kiedy!
Klubowicze Patryk Opublikowano 28 Maja 2015 Autor Klubowicze Opublikowano 28 Maja 2015 Dziękuję za dzisiejsze spotkanie, miło było Was w tak licznym gronie spotkać. Mam nadzieję, źe tak już nam zostanie :-) Jeszcze raz najlepszego dla solenizanta i podziękowania za słodkości, za które śpiewaliśmy aż dwa razy STO LAT ......................... dla Halinki :-))) Do zobaczenia w czwartek ......... na trasie na Burgmanię. Ps. a Szefowej nie było - baluje w ciepłych krajach
Klubowicze Ewa B-B Opublikowano 28 Maja 2015 Klubowicze Opublikowano 28 Maja 2015 Dzięki za spotkanie miłe ? Halinka ciasto pychotka Do zobaczenia już niedługo ?
Klubowicze MarP Opublikowano 28 Maja 2015 Klubowicze Opublikowano 28 Maja 2015 Dziękujemy za wspólne spotkanie, Patrykowi za kamizelki, a solenizantowi za poczęstunek i życzymy jeszcze raz sto lat Kasia i Marek
Klubowicze Ewa B-B Opublikowano 29 Maja 2015 Klubowicze Opublikowano 29 Maja 2015 Do zobaczenia w czwartek ......... na trasie na Burgmanię. i tylko tyle ? na trasie ?
Klubowicze Patryk Opublikowano 29 Maja 2015 Autor Klubowicze Opublikowano 29 Maja 2015 Jeśli nie będziemy się umawiać to na pewno się spotkamy - spontan. Mamy telefony i wysokiej klasy zestawy głośnogadające. Wracając jeszcze do wczorajszego spotkania w Chudowie to chciałem serdecznie podziękować: Ani, za zakup i przekazanie przesyłki, Antonowi, za dostarczenie przesyłki i odebranie przesyłki zwrotnej Arkowi, za ogarnięcie tematu.
Klubowicze AREQ Opublikowano 29 Maja 2015 Klubowicze Opublikowano 29 Maja 2015 siemka dzieki za wczorajsze spotkanie w super TEAMIE solenizantowi za poczęstunek i oczywiście jeszcze raz WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO ja również przyłączam sie do podziękowań dla Ani za zakup gadźetów firmie kurierskiej ,, ANTON '' za dostarczenie expresowej przesyłki
Marcin 78 Opublikowano 29 Maja 2015 Opublikowano 29 Maja 2015 Dziękuje za miłe jak zawsze wczorajsze spotkanie solenizantowi za słodkości i jeszcze raz wszystkiego naj... Artur dzięki za miłą chwilę ,przyznam że warto było poczekać Ewa nie wiem jak to zrobilaś ale to była chwila moment i mnie przekonałaś ,jednak masz coś z czarodziejki Pozdrawiam i do czwartku
Ania Opublikowano 1 Czerwca 2015 Opublikowano 1 Czerwca 2015 Wracając jeszcze do wczorajszego spotkania w Chudowie to chciałem serdecznie podziękować: Ani, za zakup i przekazanie przesyłki Polecam się na przyszłość ;-) Podziękowania również dla wszystkich zamieszaych w transport paczuszki do Chudowa..czyli : Kristof-> AndrzejSkoczów-> Anton oraz Antonowi za odbiór mojej kamizelki
magnumhigins Opublikowano 2 Czerwca 2015 Opublikowano 2 Czerwca 2015 Będą na pewno Przyjeżdżaj Czekamy Nie mialem czas
cameleonix11 Opublikowano 4 Czerwca 2015 Opublikowano 4 Czerwca 2015 Jedzie ktoś dzisiaj do Chudowa (mam na myśli kogoś, kto nie pojechał na burgmanię), pozdro...
Sympatycy Anton Opublikowano 4 Czerwca 2015 Sympatycy Opublikowano 4 Czerwca 2015 Przekonałeś mnie Będę około 18:00. Ktoś w końcu musi naszą grupę reprezentować, jak wszyscy wyjechali.
Sympatycy Anton Opublikowano 4 Czerwca 2015 Sympatycy Opublikowano 4 Czerwca 2015 Oj - niespodziewani goście wpadli. Przykro mi.
marco Opublikowano 4 Czerwca 2015 Opublikowano 4 Czerwca 2015 Dziś z wiadomych powodów delegacja Byrgmaniaków w Chudowie była skromna ale jak zawsze były to mile spędzone chwile za co obecnym dziękuję
Sympatycy Anton Opublikowano 4 Czerwca 2015 Sympatycy Opublikowano 4 Czerwca 2015 Skromna delegacja, a sprawozdanie ze spotkania - jeszcze skromniejsze Bardzo żałuję, że tak mi "głupio wypadło" z tą moją wizytą gości. Przepraszam
cameleonix11 Opublikowano 4 Czerwca 2015 Opublikowano 4 Czerwca 2015 Anton, nie masz za co przepraszać... Do zobaczenia następnym razem
Klubowicze Ewa B-B Opublikowano 9 Czerwca 2015 Klubowicze Opublikowano 9 Czerwca 2015 Tak właśnie czuję - dziękuję, że jesteście wszyscy razem i Każdy z osobna
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 9 Czerwca 2015 Klubowicze Opublikowano 9 Czerwca 2015 Ewka ściskam Cię mocno
Klubowicze Patryk Opublikowano 9 Czerwca 2015 Autor Klubowicze Opublikowano 9 Czerwca 2015 i znowu nie w czwartki !!!
Rekomendowane odpowiedzi