Klubowicze Ewa B-B Opublikowano 21 Maja 2015 Klubowicze Opublikowano 21 Maja 2015 Ewcia kurę teraz złapałam, beza będzie na sobotę jak mam to rozmieć? w sobotę będziesz jechała i jaja ubijała ? tzn białka z jaj a tak w ogóle uwielbiam bezy - mniam,mniam
Sympatycy Foczka Opublikowano 21 Maja 2015 Sympatycy Opublikowano 21 Maja 2015 Ha ! Aniu, w sobotę, Stolyca porywa Waszą Joasię!!! pozdrawiam całą Grupę Śląsk!
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 21 Maja 2015 Klubowicze Opublikowano 21 Maja 2015 jak mam to rozmieć? w sobotę będziesz jechała i jaja ubijała ? tzn białka z jaj a tak w ogóle uwielbiam bezy - mniam,mniam Ewa a prawie piekarnik będę miała z sobą to myk myk ubiję białka i akurat w drodze między warszawą a Siewierzem beza "dojdzie" Ha ! Aniu, w sobotę, Stolyca porywa Waszą Joasię!!! pozdrawiam całą Grupę Śląsk! Foczka tylko piękną pogodę proszę przygotować
Klubowicze arturo-bb Opublikowano 21 Maja 2015 Klubowicze Opublikowano 21 Maja 2015 Z tą pogodą to czarno widzę Na razie zapowiadają deszcze i zimno
niceman Opublikowano 21 Maja 2015 Opublikowano 21 Maja 2015 Bawcie się dobrze, niestety ja dzisiaj nie dojadę
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 21 Maja 2015 Klubowicze Opublikowano 21 Maja 2015 Z tą pogodą to czarno widzę Na razie zapowiadają deszcze i zimno Artur nie jest żle: http://www.weatheron...ka/Warszawa.htm http://www.weatheron...wierz&LEVEL=100 http://www.weatheron...PLZN=&LEVEL=100 A wieczorem o 21.00 : no i już w domu ... mimo iż dziś w Chudowie był "Dzień złośliwca" to i tak było fajnie i wcale się nie przejmuję waszymi dogryzaniami bo będę miała to co mi się wymarzyło o !! ... a że takie coś to cóż ja biedna wariatka zrobię ... a niech no tylko który pójdzie za kiosk zrobić co nie co !!!!
Klubowicze maroch75 Opublikowano 21 Maja 2015 Klubowicze Opublikowano 21 Maja 2015 Dzięki za spotkanie Marcin i Areq..Dzięki za wspólne kulanko
niceman Opublikowano 21 Maja 2015 Opublikowano 21 Maja 2015 Pewnie ogrzewaliście się jak zwykle uśmiechami , tylko dla niewtajemniczonych możecie zdradzić dlaczego Joasia doszukuje się złośliwości?
Klubowicze AREQ Opublikowano 21 Maja 2015 Klubowicze Opublikowano 21 Maja 2015 Dzieki za dzisiejszego spota ekipa jak zawsze dopisała choć niektórzy przyjechali MACHALASAMI a MAMLASY zostali w domach Dzieki Marcinowi i Marochowi za wspólne kulanko do KATOWIC Joasia nikt ci nie bedzie od soboty dogryzał ,nikt nic nie bedzie robil nic za kioskiem ale jak moge jako pierwszy to na Burgmanii - ,, ZAMAWIAM DUŻĄ MARGERITE Z PODWÓJNYM SEREM '' . ( to se nagrabiłem teraz chyba u SZEFOWEJ ) pozdro i do nastepnego
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 21 Maja 2015 Klubowicze Opublikowano 21 Maja 2015 AREQ sorki ale z tego kiosku wydawane będą tylko bezy ... ale jak już pojedziesz po pizze dla siebie to i ja poproszę - serowa może być
Klubowicze maroch75 Opublikowano 21 Maja 2015 Klubowicze Opublikowano 21 Maja 2015 Areq...Polecamy sie na przyszłość Marciny 2
Klubowicze Patryk Opublikowano 21 Maja 2015 Autor Klubowicze Opublikowano 21 Maja 2015 Oooo to w sobotę jedziemy do Asi na beze ;-) A tak na poważnie to nawet nie wiecie jak ja Wam zazdroszczę tych spotkać w tym fantastycznym gronie..szkoda, że tak rzadko udaje nam się przyjechać na czwartkowe spoty :-( Po dzisiejszym spotkaniu zmieniłabyś zdanie. Rozróba była straszna: przewracanie stołów, wylewanie kawy, rozsypywanie frytek, rzucanie pociskami nie wspomnę już o złośliwych uwagach i docinkach. MA SA KRA !!!!! ale i tak było zajefajnie Dziękuję za spotkanie.
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 21 Maja 2015 Klubowicze Opublikowano 21 Maja 2015 .... tylko dla niewtajemniczonych możecie zdradzić dlaczego Joasia doszukuje się złośliwości? Joasia się nie doszukuje kochani koledzy się postarali żeby Joasia nie miała wątpliwości
Klubowicze kenobi Opublikowano 21 Maja 2015 Klubowicze Opublikowano 21 Maja 2015 Dziękuję wszystkim twardzielom-(kom) ,no i machalasom też za "dzień rozróby i złośliwości" ,mimo że to pogoda była zła i złośliwa -jak niektórzy - to było jak zawsze wesoło . A mamlasy niech... - a to mamlasy!
Moni82 Opublikowano 21 Maja 2015 Opublikowano 21 Maja 2015 My również dziękujemy za jak zwykle przesympatyczne spotkanie Ją tam lubię być Machalasem hehe
Marcin 78 Opublikowano 22 Maja 2015 Opublikowano 22 Maja 2015 Dzięki za fajne spotkanie z atrakcjami Arqowi i Marcinowi dziękuje za wspólny powrót Pozdrawiam i do następnego...
Lion Opublikowano 22 Maja 2015 Opublikowano 22 Maja 2015 Dobrze że mnie nie było, bo bym musiał wszystkich ustawiać do porządku po kątach
magnumhigins Opublikowano 28 Maja 2015 Opublikowano 28 Maja 2015 Czy dzis jest spotkanie w chudow ? czy Zory ?
Sympatycy robert1973 Opublikowano 28 Maja 2015 Sympatycy Opublikowano 28 Maja 2015 Panowie dzisiaj otwarto ul Bocheńskiego na skrzyżowaniu z "średnicówką" jednak na długości od skrzyżowania z "szaberplacem" przez ok 50-80m zamknięto jeden pas więc troszkę się korkuje ( 8 rano), jeszcze chyba nie wszyscy wiedzą bo miało być otwarte od 01.06 więc całkiem przyjemnie się przejeżdza do A4 na Chudów
Klubowicze arturo-bb Opublikowano 28 Maja 2015 Klubowicze Opublikowano 28 Maja 2015 Czy dzis jest spotkanie w chudow ? czy Zory ? Chudów
Klubowicze arturo-bb Opublikowano 28 Maja 2015 Klubowicze Opublikowano 28 Maja 2015 Będą na pewno Przyjeżdżaj Czekamy
Klubowicze AREQ Opublikowano 28 Maja 2015 Klubowicze Opublikowano 28 Maja 2015 Jadom WSZYSTKIE dzisioj na Chudów
GadekW Opublikowano 28 Maja 2015 Opublikowano 28 Maja 2015 Dzięki wszystkim za spotkanie, za ciacho i za prezenty.
Rekomendowane odpowiedzi