niceman Opublikowano 14 Maja 2015 Opublikowano 14 Maja 2015 Witejcie roztomili , ale slodkosci byly , niceman byl ze swoja nicewomen ( Ewa ma na imie i fajna dziewczyna ) . Troche tanio was to wyszlo ze wzgledu na slaba frekwencje , ale do reszty grupy tez sie musicie wkupic . Dobra zartowalem . Andrzeju liczyłem, zjadłeś o dwa ciastka za dużo Dla Ciebie następnym razem tylko czarna polewka no i paluszki na zagrychę (żartowałem)
Ania Opublikowano 15 Maja 2015 Opublikowano 15 Maja 2015 Bardzo ale to bardzo dziękujemy za dzisiejsze spotkanie.Super było Was znowu widzieć..szkoda że częściej nie możemy przyjeżdżać na spotkania z Wami Ps. Olivierek już wykąpany smacznie sobie śpi w łóżeczku :-)
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 15 Maja 2015 Klubowicze Opublikowano 15 Maja 2015 bardzo udane rozpoczęcie weekendu z Wami nawet miasteczko westernowe nie jest straszne GadekW gdzie zginąłeś ?????? miałeś jechać z nami a nie dojechałeś a telefon nie odpowiada !!!! Chłopaku .....
GadekW Opublikowano 15 Maja 2015 Opublikowano 15 Maja 2015 Zaginąłem w akcji. Po pierwsze jak wyjechaliśmy to dostałem telefon z EC w Żorach że zapomniałem dzisiaj podpisać dokumenty w pracy i tam odbiłem, a później stwierdziłem że już jest...zimno. Nie byłem przygotowany na wycieczkę i miałem tylko zwykłe jeansy... Asiu wybacz. Ale fajnie było się z Wami spotkać. Pozdrowionka
Lion Opublikowano 15 Maja 2015 Opublikowano 15 Maja 2015 Dzięki za dziś fajny piąteczek spędzony w wyśmienitym towarzystwie. Było super, teraz tylko po takim udanym dzionku piwko se wypić.
Marcin 78 Opublikowano 15 Maja 2015 Opublikowano 15 Maja 2015 Już dotarłem do domu.Bardzo dziękuje za dzisiejsze spotkanie i wspólne kulanko (przy Was naprawdę zapomina się o problemach ) Asiu murzynek pycha ,jeszcze raz dzięki za gościnę i miłą pogaduchę w Żorach Pozdrawiam i do następnego
Sympatycy krys70 Opublikowano 15 Maja 2015 Sympatycy Opublikowano 15 Maja 2015 Spot zaliczony,dzięki za wspólnie spędzony wieczór. Oby więcej takowych Pozdrawiam i dziekuje
Klubowicze Patryk Opublikowano 15 Maja 2015 Autor Klubowicze Opublikowano 15 Maja 2015 Dzięki za udane wyjazdowe spotkanie zakończone grillo-ogniskiem i ciepłą herbatą. Choć plecaczki mogły zagrzać się naleweczką. To jest niesprawiedliwe........ ale do przyjęcia
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 15 Maja 2015 Klubowicze Opublikowano 15 Maja 2015 kilka fotek: po przyjeździe złapał nas właściciel miasteczka i pokazywał różne sztuczki: Kasia dostała swój "motórek" Antoś miał na wszystko oko: Paweł z Krzyśkiem ujeżdżali dzikie rumaki: Kasia zmieniła pojazd : Paweł robił małe porządki: i jeszcze rzut oka na główną ulicę: FOTKI ps. Wojtuś dobrze, że się znalazłeś ale wiesz co się robi w takiej sytuacji ?? popraw się
Klubowicze MarP Opublikowano 15 Maja 2015 Klubowicze Opublikowano 15 Maja 2015 Dziękujemy za przemiłe spotkanie Joasi dziękujemy za gościnę
marco Opublikowano 16 Maja 2015 Opublikowano 16 Maja 2015 Dziękuję z miłe spotkanie. Żałuję że nie mogłem być z Wami do końca. Do następnego....
Klubowicze Ewa B-B Opublikowano 16 Maja 2015 Klubowicze Opublikowano 16 Maja 2015 My jak zwykle dotarliśmy do domu chyba najpóźniej.......lubimy jeździć dzięki za spotkanie - Joasia dzięki za gościnę - wybacz, że się tak w sumie wprosiliśmy, ale chyba bałaganu nie zostawiliśmy
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 16 Maja 2015 Klubowicze Opublikowano 16 Maja 2015 Ewa jakie wprosiliśmy ? przecież to ja Was zmusiłam .... bałagan ?? taras wygląda znów jakby nie był używany od zeszłego roku, trzeba częściej na nim bałaganić
Jaropero Opublikowano 16 Maja 2015 Opublikowano 16 Maja 2015 To był mój pierwszy udział w spotkaniu i bardzo się cieszę, że mogłem Was poznać . Dziękuję za ciepłe przyjęcie i mile spędzony czas. Pozdrawiam.
Klubowicze MarP Opublikowano 16 Maja 2015 Klubowicze Opublikowano 16 Maja 2015 Tutaj jeszcze kilka fotek
Jarek_PL Opublikowano 16 Maja 2015 Opublikowano 16 Maja 2015 Dyby, szubienica, trumny i łotry. Wigwamy, biuro szeryfa no i saloon. Wzdłuż ulicy stoją konie (mechaniczne) no i Ślązaki od Oliwiera po Antona. To taki Polski Dziki Zachód - Dziki Śląsk - Fajowe !!! ps. Gdzie jest to miejsce? Bo nie czytałem uważnie wcześniejszych postów
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 16 Maja 2015 Klubowicze Opublikowano 16 Maja 2015 Jarek to Miasteczko westernowe w Żorach
Sympatycy pawel883 Opublikowano 16 Maja 2015 Sympatycy Opublikowano 16 Maja 2015 W końcu wolny z jednej szychty na druga..... Dzięki za fajny wieczorek.
Klubowicze Ewa B-B Opublikowano 16 Maja 2015 Klubowicze Opublikowano 16 Maja 2015 Wzdłuż ulicy stoją konie (mechaniczne) no i Ślązaki od Oliwiera po Antona. Fajnie to zauważyłeś....cztery pokolenia....
Klubowicze Patryk Opublikowano 16 Maja 2015 Autor Klubowicze Opublikowano 16 Maja 2015 Jeszcze kilka fotek
Sympatycy Anton Opublikowano 16 Maja 2015 Sympatycy Opublikowano 16 Maja 2015 BAJKA! - to mało. Super FOTY.
niceman Opublikowano 16 Maja 2015 Opublikowano 16 Maja 2015 Super spotkanie odbyliście, aż nam ślinka leci
Klubowicze MarP Opublikowano 16 Maja 2015 Klubowicze Opublikowano 16 Maja 2015 Patryk widzę, że jednak jakiś brzydki brodaty bachor się do zdjęcia ze mną wkręcił
Klubowicze Patryk Opublikowano 16 Maja 2015 Autor Klubowicze Opublikowano 16 Maja 2015 Z tego wynika, że to nie była Twoja pierwsza wizyta w Twinpigs Może Kasia nie zauważy podobieństwa ale broń już kieruje w Twoją stronę.
Rekomendowane odpowiedzi