Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ha, ha...założę automat do smarowania to będzie 120 ;-), ale na więcej nie liczcie, ja jeżdżę ekonomicznie, a powyżej 5,5 l/100km. kończy się ekonomia.

Opublikowano

Ha, ha...założę automat do smarowania to będzie 120 ;-), ale na więcej nie liczcie, ja jeżdżę ekonomicznie, a powyżej 5,5 l/100km. kończy się ekonomia.

Jechalem 150 a Ty myknąłeś mnie pewnie miałeś ok 190 więc napewno ok 8l/100km

Opublikowano

Jurczas wydawało ci się, to było 157,5 km/h ;-)

Ale prawda jest taka, że w dwa dni poszło 17 litrów na 300 km. Trochę tęsknię za 4 litrami w Skarabeuszu.

Opublikowano

No cóż Maciek - przyjemność z jazdy kosztuje, ale za to odkręcasz manetkę i odjeżdżasz...

Opublikowano

Jurczas wydawało ci się, to było 157,5 km/h ;-)

Ale prawda jest taka, że w dwa dni poszło 17 litrów na 300 km. Trochę tęsknię za 4 litrami w Skarabeuszu.

No to prawie 6,5 l/100km ale warto bo sprzęcik I-sza klasa

sorry niecałe 6l/100km

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

na weekend zapowiadają całkiem niezłą pogodę.

Opublikowano

W niedzielę ewentualnie bym się wybrał jakby było trochę na plusie. Sobota w pracy.

Opublikowano

W niedzielę na godzinkę moze wypadłbym:-)

Opublikowano

może będzie jeden skut na Chojnach do obejrzenia dla forumowicza, więc każda para oczu potrzebna

Opublikowano

Pogoda szykuje się bardzo ładna, nikt chyba nie lubi sprzątać w domu, więc liczę o dobrą frekwencję jutro ;-).

Opublikowano

Ja raczej na pewno. Maciek ustal co, jak i gdzie to podjadę, Jurczas też reflektował.

• Klubowicze
Opublikowano

Zapraszamy do Poddębic na kawę i ciacho.:newyear:

Opublikowano

bardzo chętnie :newyear:

Opublikowano

tak właśnie myślałem, żeby do Uniejowa na basen wyskoczyć ;-)

Opublikowano

Ja jeszcze w grudniu nie jeżdziłem i to dwa dni przed wigilią ale frajda pisze sie

Do rana

Kurcze tydz temu mi odpalił dziś nie, ładuje teraz aku

Opublikowano

Ty się Jurczas ciepło ubierz! Myślę, że zbiórka koło 11. A i nie zapomnij kąpielówek i ręcznika. A ja idę do garażu łańcuch nasmarować ;-).

Opublikowano

ładuje do 10.30 a gdzie zbiórka?

Dzięki koledzy za miłą przejażdżkę, Marzenko ciasto pycha, kawka super .....do miłego.

Termy gorące 36 st:-)

Opublikowano

I kto by pomyślał, że dwa dni przed wigilią uda się tak fajną wycieczkę na moto zorganizować i tylu burgmaniaków spotkać.

Opublikowano

DSCN1673.JPG

DSCN1677.JPG

dzięki wszystkim za przejażdzkę

Dzięki Marzenie i Tomkowi za ciastka i herbatę.

Poproszę zdjęcia Panowie na maila marom0@op.pl

Opublikowano

Gratulacje :)

Opublikowano

Jak na przedświąteczne spotkanie to fajnie, i niema śniegu,ekstra fota pod choinkom do kalendarza.

Opublikowano

Było nas trzech w każdym z nas inna krew, ale jeden przyświecał nam cel!!!!!!!!!!!!!!1

Opublikowano

Jak trzech muszkieterów ;-)

Opublikowano

Było nas trzech

W każdym z nas inna krew

Ale jeden przyświecał nam cel

Za kilka lat

Mieć u stóp cały świat

Wszystkiego w brud

Ronin Ja raczej do tego :-) ale muszkietery tez oki:-) Atos Portos i Aramis

Autobiografia to sztandar mej młodości oj dawno to było wiem ....:-) nie możesz pamiętać:-) Kiedyś może Zagram Ci na gitarze mam nadzieje ze tak>>>:-)

Super dzisiaj było ale powrotnej drodze miałem po ciemku stracha rzucało mnie na koleinach troszke :-(