Klubowicze PIN Opublikowano 31 Marca 2012 Klubowicze Opublikowano 31 Marca 2012 W dniu 31.03.2012 o 00:15, sonor napisał(a): Tiaaaaaa,ehe... pojedziesz :) Mówisz ? Ok jak się zobaczymy w Żywcu, stawiasz browara (pewnie nie jednego), a jak nie to ja (na grillu na Szczakach). Wchodzisz ? !V W dniu 31.03.2012 o 08:29, MariuszBurgi napisał(a): @Pinek... żartowałem, wiem, że dasz radę O widzisz sonor, tu chodzi o poparcie i wsparcie !!!!! ->
Klubowicze Wrzonio Opublikowano 31 Marca 2012 Klubowicze Opublikowano 31 Marca 2012 My również bardzo dziękujemy bardzo za kolejne jajeczko. Jak zwykle było bardzo sympatycznie. !V W dniu 30.03.2012 o 21:14, Flyman napisał(a): Flymanowa była ostatni raz na takim spotkaniu... Pod przymusem. Od teraz będzie, bo chce. Wrzonio i Ewik mi ją uwiedli,..... Nie było łatwo cały czas mówiła o tobie. Krzytro dzięki za transport. PS. Od tego szklanego jajka !piwko coś mi w głowie szumi !sciana .
Klubowicze sonor Opublikowano 31 Marca 2012 Klubowicze Opublikowano 31 Marca 2012 W dniu 31.03.2012 o 11:12, pin napisał(a): Mówisz ? Ok jak się zobaczymy w Żywcu, stawiasz browara (pewnie nie jednego), a jak nie to ja (na grillu na Szczakach). Wchodzisz ? !V O widzisz sonor, tu chodzi o poparcie i wsparcie !!!!! -> Bo to moja taka motywacja dla Ciebie i oczywiscie jestem jak najbardziej "ZA",zeby Ci sie udalo ruszyc w trase... A co do Żywca,to nawet zgrzewke postawie oczywiscie Żywca !piwko
PJS Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Dzięki za przesympatyczny wieczór i wspaniałe jako w doborowym gronie Pod tym LINKIEM zamieściłem kilka zdjęć ze spotkania. Nie są tak fajne jak Worlana ale mam nadzieję, że następnym razem będzie już lepiej Jeszcze raz dzięki za miłe towarzystwo i życzę Wesołych Świąt. Pozdrawiam. PJS
Corleone Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Mnie niestety nie było ponieważ ciągle przebywam na pomorzu !sciana widzę, że zabawa jak zwykle była dobra Chciałbym w tym miejscu Wszystkim burgmaniakom życzyć smacznego jajka wielkanocnego... i do zobaczenia na spotach myślę, że już w maju !scooter
Maciej_f Opublikowano 3 Kwietnia 2012 Opublikowano 3 Kwietnia 2012 Nas niestety nie było ale przesyłamy Życzenia Świąteczne i Cieplutką jeszcze pisankę
Gorzka Opublikowano 6 Kwietnia 2012 Opublikowano 6 Kwietnia 2012 Życzę Wszystkim Wesołego Alleluja i Mokrego Dyngusa
Rekomendowane odpowiedzi