Klubowicze Ewik Opublikowano 27 Marca 2012 Klubowicze Opublikowano 27 Marca 2012 Zapowiada się kameralne jajeczko 2012 tylko (29 chętnych ), ale za to w jakim doborowym towarzystwie !OKK !piwko
Administrator Artix Opublikowano 27 Marca 2012 Administrator Opublikowano 27 Marca 2012 Art i Gosia tyle ze jak zwykle pozniej pewnie kolo 20 z hakiem
Sympatycy Worlan Opublikowano 27 Marca 2012 Sympatycy Opublikowano 27 Marca 2012 Niestety, nie dam rady. Mam nadzieję, że to ostatnia opuszczona impra.
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 27 Marca 2012 Administrator Opublikowano 27 Marca 2012 Niestety, nie dam rady. Panie Hrabio! Tak dalej być nie może !NOT My chyba musimy odwiedzić Cię bandą w domu! !TAZ Chyba, że wolisz przyjechać po dobroci... !w00t
Sympatycy orzeł Opublikowano 27 Marca 2012 Sympatycy Opublikowano 27 Marca 2012 do listy proszę dopisać jeszcze orła i gieńkę
Sympatycy Arecki Opublikowano 27 Marca 2012 Sympatycy Opublikowano 27 Marca 2012 Czekałem do ostatniej chwili licząc, że się uda, ale niestety tym razem muszę odpścić . Bawcie się dobrze !YES .
Sympatycy orzech Opublikowano 27 Marca 2012 Autor Sympatycy Opublikowano 27 Marca 2012 do listy proszę dopisać jeszcze orła i gieńkę Gieńka wpadła na miejsce po Worlanie (12), Ty na koniec kolejki czyli wszystko będziesz miał zimne EDIT: Masz farta, siedzisz koło Gieńki.
Fryta Opublikowano 27 Marca 2012 Opublikowano 27 Marca 2012 Szkoda, ale nie mamy psa z kim zostawić... ale może i lepiej. Całą wódkę bym wychlał
M_Pajak Opublikowano 28 Marca 2012 Opublikowano 28 Marca 2012 Kombinowałem i kombinowałem jak tu z Wami się spotkać w ten piątkowy wieczór , ale wszystkie moje starania spełzły na niczym . Życzę Wam i Waszym najbliższym udanej jajecznicy oraz zdrowych i wesołych świąt wielkanocnych . Szkoda że się nie udało wygospodarować czasu !placz1
szuwarek Opublikowano 28 Marca 2012 Opublikowano 28 Marca 2012 Proszę o dopisanie na listę Szuwarka. Nareszcie
Klubowicze sonor Opublikowano 28 Marca 2012 Klubowicze Opublikowano 28 Marca 2012 Nie wiem czy uda mi sie zajrzec do was,ale jesli znajde chwilke,to podajde na momencik,co by zlozyc sobie zyczenia z wami... PozdRock
PJS Opublikowano 28 Marca 2012 Opublikowano 28 Marca 2012 Cześć ... Dopiszcie mnie jak jeszcze możecie Pozdrawiam ... PJS
KoNoReX Opublikowano 29 Marca 2012 Opublikowano 29 Marca 2012 Witam! proszę o dopisanie mnie do listy o ile to jeszcze możliwe
Sympatycy Worlan Opublikowano 30 Marca 2012 Sympatycy Opublikowano 30 Marca 2012 Dzięki za "jajcarskie" spotkanie. Fajnie było Was zobaczyć i zamienić kilka słów.
Klubowicze sonor Opublikowano 30 Marca 2012 Klubowicze Opublikowano 30 Marca 2012 Ja rowniez Dziekuje za spotkanie,mimo,ze bylem na chwile... ale bylo sympatycznie !OKK
Gość Opublikowano 30 Marca 2012 Opublikowano 30 Marca 2012 Flymanowa była ostatni raz na takim spotkaniu... Pod przymusem. Od teraz będzie, bo chce. Wrzonio i Ewik mi ją uwiedli, ale w domu ustaliliśmy, że ja i dziecko, to nadal najważniejsze osoby w życiu Flymanowej. Dziękujemy Wszystkim za Super Jajeczko.
Klubowicze Domel Opublikowano 30 Marca 2012 Klubowicze Opublikowano 30 Marca 2012 Aga i ja już w domku, dzieki za miłe spotkanie i możliwość odskaczni od codziennego zgiełku, bebechy mnie jeszcze bolą od śmiechu !OKK. Było super i do następnego !V
Klubowicze PIN Opublikowano 30 Marca 2012 Klubowicze Opublikowano 30 Marca 2012 Dobiłem do mojej Igusi, Romek jeszcze na miejscu a jajko rewelka. Bardzo, bardzo dziękuje wszystkim obecnym za (i to nie jest ściema) miłą rodzinną i przyjacielską atmosferkę. ps. dla niedowiarków -> pojadę do Żywca !yeah
Klubowicze sonor Opublikowano 31 Marca 2012 Klubowicze Opublikowano 31 Marca 2012 ps. dla niedowiarków -> pojadę do Żywca !yeah Tiaaaaaa,ehe... pojedziesz
Sympatycy grzegorz76 Opublikowano 31 Marca 2012 Sympatycy Opublikowano 31 Marca 2012 Ja również dziękuje za miłe spotkanko.Było !piwko !OKK !OKK !OKK Jajeczko z Wami to normalnie..........jedne wielkie jaja !OK !V Ps1.Flyman,o tym fruwaniu musisz mi to wszystko jeszcze raz wyjaśnić bo jakoś mało pamiętam. Ps2.Wielkie dzięki dla Pina za transport do domu. !OK Życze wszystkim zdrowych i wesołych Świąt. Wesołych Świąt Wielkanocnych
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 31 Marca 2012 Administrator Opublikowano 31 Marca 2012 Podziękowania dla wszystkich przybyłych na tegoroczne jajeczko Burgmanii Było jak zawsze... w tle jajka faszerowanego i sałatki warzywnej miały miejsce dyskusje z gatunku "różnego" jednak z przewagą tematów skuterowych . Poza tym śmiechu i serdeczności także nie zabrakło... a to bezcenne Była też niespodzianka zwana Worlan Do rychłego zobaczenia @Flyman... Pozdro dla połówki. Cieszę się, że została "wchłonięta" @Pinek... żartowałem, wiem, że dasz radę @Orzech... daj znak życia Zdrowych, wesołych i radosnych Świąt Wielkanocnych
Sympatycy orzech Opublikowano 31 Marca 2012 Autor Sympatycy Opublikowano 31 Marca 2012 Co to za życie!!! Po ostatnich zapaleniach płuc jestem jakiś słabszy Wszystko dzieje się szybciej Jajco zaliczone !tut
Sympatycy Worlan Opublikowano 31 Marca 2012 Sympatycy Opublikowano 31 Marca 2012 Zapomniałem o fotkach Widać, że tradycja robienia fotek na imprezach klubowych zanika . Udało mi się zrobić kilka marnych jakościowo zdjęć. "Tradycyjnie"
Rekomendowane odpowiedzi