Kaśka Opublikowano 10 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2012 Witka, szykuje się nam w regionie fajna impreza TERMIN 19-21 LIPIEC 2012 oto krótki opis: http://www.praktyki.wsg.byd.pl/userfiles/files/co%20to%20jest%20FIM%20Rally%20-%20UM%283%29.pdf mam nadzieję ze sie wybierzecie na swoich !scooter pozdrowionka !kisss Odnośnik do komentarza
krzys-68 Opublikowano 10 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2012 Kaśka-ja nie jestem w stanie zaplanować co za tydzień a co dopiero za ... Grafik ułozony dzień wczesniej bywa "przewrocony bo się p..li" a dzien bywa za krotki.... Odnośnik do komentarza
michu Opublikowano 11 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2012 Witka, szykuje się nam w regionie fajna impreza TERMIN 19-21 LIPIEC 2012 oto krótki opis: http://www.praktyki.wsg.byd.pl/userfiles/files/co%20to%20jest%20FIM%20Rally%20-%20UM%283%29.pdf mam nadzieję ze sie wybierzecie na swoich !scooter pozdrowionka !kisss Kaśka jak nie jak TAK !V !OK !OKK Odnośnik do komentarza
Bobas Opublikowano 11 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2012 Musim tam zawitać. Szykuje się super impreza. Odnośnik do komentarza
Klubowicze Wrzonio Opublikowano 12 Lutego 2012 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2012 Ciekawa imprezka. Jak czas pozwoli to się wybierzemy. Przydałoby się tylko trochę więcej informacji, tych typowo praktycznych. Odnośnik do komentarza
Arkadiusz Opublikowano 12 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2012 Oczywiście ja również będę chciał tam zawitać, czemu nie. Odnośnik do komentarza
Kaśka Opublikowano 12 Lutego 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2012 wydaje mi się, że szczegóły trzeba bedzie jeszcze poczekac... ale nie długo jak tylko coś sie wiecej dowiem zaraz podrzucę do waszej wiadomości plany są następujące: po pierwsze WIELKA parada przez miasto Bydgoszcz ogolna impeza na wyspie młyńskiej po drugie zwiedzanie regionu słyszałam o Toruniu i Inowrocławiu niestety autobusami a szkoda... na razie nie wiem nic wiecej Odnośnik do komentarza
Bobas Opublikowano 12 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2012 Autobusem to mogę zwiedzać region za 30 lat. Teraz pojadę !scooter Odnośnik do komentarza
Kaśka Opublikowano 12 Lutego 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2012 Autobusami .... Bobas nikt nie mówił o Tobie... !sciana tu chodziło o gości z zagranicy a my bedziemy na moto po za tym impreza jest 3 dniowa Odnośnik do komentarza
LWfilip Opublikowano 13 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2012 Witajcie Bez gadania, taka impreza w regionie to trzeba sie pokazać. Termin wakacyjny i mieści się w moim kalendarzyku wiec pewnie odwiedze !scooter . Kasiu, czekamy na wieści .Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza
Tomekgdz Opublikowano 13 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2012 po za tym impreza jest 3 dniowa Jeśli impreza 3-dniowa to wydaje się być coś w moim stylu !piwko Edyt To też wydaje się być fajna impreza !scooter http://www.youtube.com/watch?v=mr1jWAfT3VQ Odnośnik do komentarza
szamot Opublikowano 13 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2012 Bardzo ciekawe imprezy, trzeba będzie sie skrzyknąć i pozaliczać Odnośnik do komentarza
Mareczek Opublikowano 13 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2012 Jeśli impreza 3-dniowa to wydaje się być coś w moim stylu !piwko Edyt To też wydaje się być fajna impreza !scooter http://www.youtube.com/watch?v=mr1jWAfT3VQ Tomcio ten zlot to tylko dla mundurowych a Ty to możesz zostać barmanem degustatorem, !piwko co by jakiś nie dostał rozwolnienia. !placz1 Odnośnik do komentarza
Arkadiusz Opublikowano 13 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2012 Jeśli impreza 3-dniowa to wydaje się być coś w moim stylu !piwko Tomek pewnie że jadziem, jak nie jak tak !OKK !OKK !OKK Odnośnik do komentarza
Baśka13 Opublikowano 13 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2012 Tak tak Kasiu jak będziesz więcej wiedziała napisz, też jestem zainteresowana. Odnośnik do komentarza
Tomekgdz Opublikowano 13 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2012 Marek to już obojętne czy to barman !zorro smakosz ważne, że jest impreza !piwko Jeśli chodzi o służby mundurowe to gdzieś jest na forum moje zdjęcie !tut Przypominam sobie, że stopień był młodszy aspirant Takie coś http://www.sortmund.pl/data/gfx/pictures/medium/3/6/363_1.jpg Odnośnik do komentarza
Baśka13 Opublikowano 13 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2012 Odnośnie tego zlotu na forum motobydzi było coś takiego cyt. "Organizatorem imprezy jest Polski Związek Motorowy, jednak sama organizacja powierzona jest klubowi LKT „Wyczół" Gościeradz, którego członkowie od wielu lat uczestniczyli w zlotach FIM Rally. FIM Rally jest organizowany dla motocyklistów, przez motocyklistów, którzy w większości są ochotnikami." "Część imprezy odbywająca się w Myślęcinku (Centrum Wystawienniczo Targowe) ma charakter zamknięty - wejście na teren imprezy odbywa się za okazaniem karty uczestnika zlotu." "Niestety, z uwagi na fakt, że to Polska jest tegorocznym gospodarzem FIM Rally, nie mogą w tej edycji wziąć udziału osoby zrzeszone w PZM." ps. zasadą jest, że kraj organizujący FIM Rally nie bierze udziału w imprezie, motocykliści z danego kraju wspomagają organizatora we wszystkim co będzie możliwe do pomocy. Może to ważne. Odnośnik do komentarza
Sympatycy siemik Opublikowano 13 Lutego 2012 Sympatycy Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2012 Marek to już obojętne czy to barman !zorro smakosz ważne, że jest impreza !piwko Jeśli chodzi o służby mundurowe to gdzieś jest na forum moje zdjęcie !tut Przypominam sobie, że stopień był młodszy aspirant Takie coś http://www.sortmund.pl/data/gfx/pictures/medium/3/6/363_1.jpg Proszę Tomasz: 1 Odnośnik do komentarza
Arkadiusz Opublikowano 13 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2012 Proszę Tomasz: A ja poproszę o Buddę Kurcze to nie ten temat Sciemik, teraz mam dylemat czy dać + Tobie czy Tomeczkowi ? !w00t Uśmiałem się z wieczora. Odnośnik do komentarza
Mareczek Opublikowano 13 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2012 A ja poproszę o Buddę Kurcze to nie ten temat Sciemik, teraz mam dylemat czy dać + Tobie czy Tomeczkowi ? !w00t Uśmiałem się z wieczora. 1 Odnośnik do komentarza
Sympatycy siemik Opublikowano 13 Lutego 2012 Sympatycy Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2012 Tomek na każdym zlocie się odnajdzie Pękają mi bebechy od buddy. Odnośnik do komentarza
Tomekgdz Opublikowano 14 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2012 A ja poproszę o Buddę :lol: Tomek na każdym zlocie się odnajdzie Pękają mi bebechy od buddy. Ale też śmieszne !placz1 Człowiek dobrze zbudowany i tyle widać mogę grać różne role !OKK te komediowe i dramaty hi hi Odnośnik do komentarza
Kaśka Opublikowano 15 Marca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2012 podbijam temat: zgodnie z obietnicą podaję stronę na której są wszystkie szczegóły dotyczące imprezy; www.fimrally2012.eu Odnośnik do komentarza
Baśka13 Opublikowano 14 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2012 Odświeżam temat już niedługo http://www.itv24.com...lly-poland-2012 Odnośnik do komentarza
szamot Opublikowano 14 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2012 To trzeba będzie się wbić w paradę Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi