Jarek_PL Opublikowano 9 Maja 2012 Opublikowano 9 Maja 2012 Boochos fajna wycieczka no i dla nas kolorowa relacja . Dzięki za to że też mogliśmy to z Tobą zobaczyć
jaro_4setka Opublikowano 9 Maja 2012 Opublikowano 9 Maja 2012 jestem za,któryś weekendowy dzien poswiecimy na poszukiwaniu stejków,wstrzelimy sie w ładną pogode Może zapytamy Burneike z litwy,hartkorowy koksu, na pewno wie gdzie są stejki,on sie nimi zajada... http://www.youtube.com/watch?v=4WTj2KCFN8s&feature=related
GrzechoCnik Opublikowano 9 Maja 2012 Opublikowano 9 Maja 2012 Świetna relacja! Przypomniała mi się taka scenka rodzajowa, jak pod Ostrą Bramą podeszła do nas żebraczka i spytała czy ..... moglibyśmy jej wymienić te groszaki co jej ludzie nawrzucali na całe papierkowe złotówki, bo w kantorach miedziaków nie przyjmują !w00t A miała równo odliczone.
madej Opublikowano 9 Maja 2012 Opublikowano 9 Maja 2012 Fajna relacja,fajne zdjecia to jest nagroda !OKK . Na "stejki"to jechac tak,uwaga dokladny plan podaje bo jak ich nieznajdziecie i wrocicie glodni z Litwy to nieradze jesc w Sejnach w domu litewskim ,czekac trzeba dlugo,drogo i nadodatek beznadziejnie smakuje !NOT No wiec zeby zjesc dobrze to trzeba do Ogrodnik na przejscie, wymienic tak z 25 litow na osobe ,potem droga 135 do skrzyzowania na 132 i juz prosto do Alytusa .Ale tam nie wbijac sie w centrum tylko szukac 128ki (za maximem na swiatlach w prawo) i na wylocie z miasta po lewej stronie jest taki grill bar i po calych 80 km od granicy mozna odebrac nagrode za jak pisalem 25 litow .w tym mamy ziemniaczki,stejk.salatke i do picia kwas chlebowy.Podobno szaszlyki tez tam maja o.k Takze smacznego ,chetnie bym sie znowu tam wybral,moze bedzie okazja poleciec tam razem bo powiem szczerze korci mnie zwiedzic "gore" Litwy, dol juz troche mam oblatany to tam wciaz dziewicze tereny dla mnie pozdr
jaro_4setka Opublikowano 9 Maja 2012 Opublikowano 9 Maja 2012 trase znamy,to teraz Szymon,planuj wyjazd jedno dniowy na stejki,ja sie dopasuje,tylko żeby pogoda była ładna...
boochos Opublikowano 11 Maja 2012 Autor Opublikowano 11 Maja 2012 po sprawdzeniu terminarza i wykonaniu kilku smsów ogłaszam, że orientacyjny termin wyprawy na stejki do Alytusa to 09 lub 10 czerwca... Sprawdziłem w sieci co to za STEJKI...hmm, że człowiek nie wiedział, jaki skarb ma po sąsiedzku... Jaro - dzięki za filmik, Madej- dzięki za info o stejkach i dokładny namiar na knajpę hasło wyprawy: CHCESZ MIEĆ BICEPS JAK BURNEIKA- RUSZAJ Z NAMI WIĘC NA STEJKA - ALYTUS 2012 czekamy na prognozę pogody... zapraszam chętnych na wspólne - "stejk & drajv" ...ślinka już cieknie...
jaro_4setka Opublikowano 11 Maja 2012 Opublikowano 11 Maja 2012 Jeżeli chodzi o jedzenie to ja zawsze...
czaro69 Opublikowano 11 Maja 2012 Opublikowano 11 Maja 2012 Szymon, bardzo dobry pomysł wyjazdu !piwko Proszę o dopisanie mnie do listy + Ada - (zależnie od samopoczucia)
boochos Opublikowano 14 Maja 2012 Autor Opublikowano 14 Maja 2012 Panie i Panowie. Cieszę się, że macie ochotę byśmy razem znów spędzili tajm. Termin wyjazdu do Alytus to 10.06.-wszystko będzie zależało od pogody-ma to być przyjemna wycieczka przy pięknej pogodzie. Proszę o dopisywanie się chętnych-pomoże mi to w pewnych sprawach organizacyjnych. Lista będzie uaktualniana, w tej chwili wygląda tak: 1. boochos+aga 2. darek+gosia(spoza forum, ale już się spotykaliśmy) 3. Jaro4setka 4. Roman+Ania 5. Czaro69+Ada 6. ...
jaro_4setka Opublikowano 14 Maja 2012 Opublikowano 14 Maja 2012 Szymon ,trzeba było założyc nowy temat,bo ten w tytule ma wycieczka majowa... a to juz bedzie czerwiec...
madej Opublikowano 14 Maja 2012 Opublikowano 14 Maja 2012 O kurde teraz to sie zaczynam bac !vampire Tyle ludzi ma ochote sprobowac stejkow ,a jak niebeda smakowac to mnie powiesicie Moja Baska to sie usmiechnela jak powiedzialem ze "reklamuje"litewskie stejki.Mowi do mnie tak -madej ale ty byles tydzien na puszkach to po tym wszystko inaczej smakuje w kazdym razie biore wszystko na klate jakby co,chetnie bym sam sie wybral z Wami ale w tym czasie mam zamiar pojechac poprobowac sledzi na Borholmie wiec nieda rady Ale jeszcze podpowiem ze jak juz zjecie to wezcie kapielowki i z Alytusa kierujcie sie na droge 131 a potem odbijcie na 181 ,bedziecie przejezdzac miedzy dwoma wielkimi jeziorami ,jak juz sie bedzie konczylo to po Waszej prawej odbijcie wedlug drogowskazu na miejscowosc Lazdijaj i piekna droga dojedziecie do samego jeziora ktore bedzie po Waszej prawej stronie Takze powodzenia i czekam na relacje pozdr
Gość Bartheez5 Opublikowano 14 Maja 2012 Opublikowano 14 Maja 2012 Nie wiem jak w Fabryce wyjdzie mi ten termin, ale postaram się dołączyć z małżonką ASIĄ do tego stada. Proszę o info dotycz, ile km chcecie nawinąć tego dnia , prędkość przelotowa , no i co w planach w tym dniu oprócz tych stejków??
jaro_4setka Opublikowano 14 Maja 2012 Opublikowano 14 Maja 2012 Rafał, kolega madej pisał ,że to od granicy (ogrodniki) jakieś 80 km ,dodaj jeszcze droge powrotną i km od Ełku... !scooter
czaro69 Opublikowano 14 Maja 2012 Opublikowano 14 Maja 2012 Szymon ,trzeba było założyc nowy temat,bo ten w tytule ma wycieczka majowa... a to juz bedzie czerwiec... Jaro ma rację, Szymon zakładaj nowy temat bo inaczej będzie bałagan...
boochos Opublikowano 15 Maja 2012 Autor Opublikowano 15 Maja 2012 Założyłem nowy temat dotyczący "stejk & drajv" KLIK TU
Rekomendowane odpowiedzi