Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Boochos fajna wycieczka no i dla nas kolorowa relacja .

Dzięki za to że też mogliśmy to z Tobą zobaczyć

Opublikowano

jestem za,któryś weekendowy dzien poswiecimy na poszukiwaniu stejków,wstrzelimy sie w ładną pogode :) Może zapytamy Burneike z litwy,hartkorowy koksu, na pewno wie gdzie są stejki,on sie nimi zajada... :)http://www.youtube.com/watch?v=4WTj2KCFN8s&feature=related

Opublikowano

Świetna relacja!

Przypomniała mi się taka scenka rodzajowa, jak pod Ostrą Bramą podeszła do nas żebraczka i spytała czy ..... moglibyśmy jej wymienić te groszaki co jej ludzie nawrzucali na całe papierkowe złotówki, bo w kantorach miedziaków nie przyjmują !w00t A miała równo odliczone.

Opublikowano

Fajna relacja,fajne zdjecia to jest nagroda !OKK .

Na "stejki"to jechac tak,uwaga dokladny plan podaje bo jak ich nieznajdziecie i wrocicie glodni z Litwy to nieradze jesc w Sejnach w domu litewskim ,czekac trzeba dlugo,drogo i nadodatek beznadziejnie smakuje !NOT

No wiec zeby zjesc dobrze to trzeba do Ogrodnik na przejscie, wymienic tak z 25 litow na osobe ,potem droga 135 do skrzyzowania na 132 i juz prosto do Alytusa .Ale tam nie wbijac sie w centrum tylko szukac 128ki (za maximem na swiatlach w prawo) i na wylocie z miasta po lewej stronie jest taki grill bar i po calych 80 km od granicy mozna odebrac nagrode za jak pisalem 25 litow .w tym mamy ziemniaczki,stejk.salatke i do picia kwas chlebowy.Podobno szaszlyki tez tam maja o.k :P

Takze smacznego ,chetnie bym sie znowu tam wybral,moze bedzie okazja poleciec tam razem bo powiem szczerze korci mnie zwiedzic "gore" Litwy, dol juz troche mam oblatany to tam wciaz dziewicze tereny dla mnie

pozdr

Opublikowano

trase znamy,to teraz Szymon,planuj wyjazd jedno dniowy na stejki,ja sie dopasuje,tylko żeby pogoda była ładna... :P

Opublikowano

po sprawdzeniu terminarza i wykonaniu kilku smsów ogłaszam, że orientacyjny termin wyprawy na stejki do Alytusa to 09 lub 10 czerwca...

Sprawdziłem w sieci co to za STEJKI...hmm, że człowiek nie wiedział, jaki skarb ma po sąsiedzku... :)

Jaro - dzięki za filmik,

Madej- dzięki za info o stejkach i dokładny namiar na knajpę

hasło wyprawy:

CHCESZ MIEĆ BICEPS JAK BURNEIKA- RUSZAJ Z NAMI WIĘC NA STEJKA - ALYTUS 2012

czekamy na prognozę pogody...

zapraszam chętnych na wspólne - "stejk & drajv"

stejk.jpg

...ślinka już cieknie... :P

Opublikowano

Jeżeli chodzi o jedzenie to ja zawsze... :):P

Opublikowano

Ja wstępnie też się za jedzonko piszę .

Opublikowano

Szymon, bardzo dobry pomysł wyjazdu !piwko

Proszę o dopisanie mnie do listy + Ada - (zależnie od samopoczucia)

Opublikowano

Panie i Panowie. Cieszę się, że macie ochotę byśmy razem znów spędzili tajm. Termin wyjazdu do Alytus to 10.06.-wszystko będzie zależało od pogody-ma to być przyjemna wycieczka przy pięknej pogodzie. Proszę o dopisywanie się chętnych-pomoże mi to w pewnych sprawach organizacyjnych. Lista będzie uaktualniana, w tej chwili wygląda tak:

1. boochos+aga

2. darek+gosia(spoza forum, ale już się spotykaliśmy)

3. Jaro4setka

4. Roman+Ania

5. Czaro69+Ada

6. ...

Opublikowano

Szymon ,trzeba było założyc nowy temat,bo ten w tytule ma wycieczka majowa... a to juz bedzie czerwiec... :)

Opublikowano

Tak jak mówiłem - niedziela mi pasuje :)

Opublikowano

O kurde teraz to sie zaczynam bac !vampire

Tyle ludzi ma ochote sprobowac stejkow ,a jak niebeda smakowac to mnie powiesicie :):lol::lol:

Moja Baska to sie usmiechnela jak powiedzialem ze "reklamuje"litewskie stejki.Mowi do mnie tak

-madej ale ty byles tydzien na puszkach to po tym wszystko inaczej smakuje

:lol::lol::lol:

w kazdym razie biore wszystko na klate jakby co,chetnie bym sam sie wybral z Wami ale w tym czasie mam zamiar pojechac poprobowac sledzi na Borholmie wiec nieda rady :)

Ale jeszcze podpowiem ze jak juz zjecie to wezcie kapielowki i z Alytusa kierujcie sie na droge 131 a potem odbijcie na 181 ,bedziecie przejezdzac miedzy dwoma wielkimi jeziorami ,jak juz sie bedzie konczylo to po Waszej prawej odbijcie wedlug drogowskazu na miejscowosc Lazdijaj i piekna droga dojedziecie do samego jeziora ktore bedzie po Waszej prawej stronie :)

Takze powodzenia i czekam na relacje

pozdr

Gość Bartheez5
Opublikowano

Nie wiem jak w Fabryce wyjdzie mi ten termin, ale postaram się scooter.gifscooter.gifscooter.gifscooter.gifdołączyć z małżonką ASIĄ do tego stada.

Proszę o info dotycz, ile km chcecie nawinąć tego dnia , prędkość przelotowa , no i co w planach w tym dniu oprócz tych stejków??

Opublikowano

Rafał, kolega madej pisał ,że to od granicy (ogrodniki) jakieś 80 km ,dodaj jeszcze droge powrotną i km od Ełku... !scooter

Opublikowano

Szymon ,trzeba było założyc nowy temat,bo ten w tytule ma wycieczka majowa... a to juz bedzie czerwiec... :)

Jaro ma rację, Szymon zakładaj nowy temat bo inaczej będzie bałagan... :)

Opublikowano

Założyłem nowy temat dotyczący "stejk & drajv" KLIK TU