mmdruk Opublikowano 25 Stycznia 2012 Opublikowano 25 Stycznia 2012 Witam serdecznie mam pytanie wczoraj nabyłem burgmana 400 k4, moje pytanie jest głupie jednak musze zapytać jak się dostać do bagażnika pod siedeniem jak to otworzyć, w 150 jest zamek z boku jedna w 400 go nie widzię czy ktoś może mi to przełożyć na gdzie znaleść zamek Pozdrawiam
Użytkownicy+ Saper Opublikowano 25 Stycznia 2012 Użytkownicy+ Opublikowano 25 Stycznia 2012 Zamek siedzenia otwierany jest z poziomu stacyjki, włóż kluczyk, wciśnij głębiej niż normalnie i przekręć w prawo. Poza tym, możesz sobie pobrać instrukcję obsługi ze strony Suzuki.
kmodzele Opublikowano 25 Stycznia 2012 Opublikowano 25 Stycznia 2012 Podejrzewam, że jest podobnie jak w mojej Yamaszce. Kanapę odblokowujesz kręcąc kluczykiem w stacyjce w odwrotnę stronę, niż załączając zasilanie / włączajac rozrusznik. Przyjrzyj się obrazkom na stacyjce, powinny potwierdzić moje przypuszczenie. Mozna też ściągnać i zapoznać się z instrukcją do pojazdu :-) A nawet po prostu kupić / dostać ją w ASO :-)
mmdruk Opublikowano 25 Stycznia 2012 Autor Opublikowano 25 Stycznia 2012 Dziękuje za odpowiedź na to nie wpadłem a instrukcje już pobrałem, jeszcze raz dziękuje i pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi