jaro_4setka Opublikowano 19 Stycznia 2012 Opublikowano 19 Stycznia 2012 Hej. Wiem,że kilku na podlasiu nas jest,nawet z niektórymi mam kontakt,podpielismy sie pod kolegów z warminsko-mazurskiego,i jest fajnie !piwko ,ale dobrze by było rozruszac nasz region,odzywajcie sie...
boochos Opublikowano 20 Stycznia 2012 Opublikowano 20 Stycznia 2012 hej. do kogo pijesz...? he he. jarek narazie spotkania i plany co do ewentualnych wypadów pokrywają się z W-M więc za bardzo nie wiem co by tu wymyślić ...?
jaro_4setka Opublikowano 20 Stycznia 2012 Autor Opublikowano 20 Stycznia 2012 Szymon,chciałbym żeby ktos jeszcze z podlaskiego sie odezwał,nie wszyscy wchodza na warminsko-mazurski,to że spotkania robimy z warmią i mazurami to nie podlega dyskusji ale może ktos jest z moich okolic,to mi zawsze bedzie razniej razem jezdzic w strone Ełku , no i czym nas wiecej,to lepiej !piwko
boochos Opublikowano 21 Stycznia 2012 Opublikowano 21 Stycznia 2012 Z tego co pamiętam to Hajnówka jest w podlaskim, a tam mieszka słynny Mirek który umie wyleczyć wszystkie dolegliwości KRÓLA związane z CVT-musiałeś o nim słyszeć, chociaż ty masz MAYKĘ, to może rzeczywiście...
jaro_4setka Opublikowano 21 Stycznia 2012 Autor Opublikowano 21 Stycznia 2012 słyszałem o nim,nawet powiem Ci wiecej,bylismy u niego,jak jechalismy do Białowieży,a potem on nas odwiedził w pensjonacie,dziecko mu niedawno urodziło sie... moze jak podrosnie maluszek to Mirek bedzie bardziej aktywny
czaro69 Opublikowano 21 Stycznia 2012 Opublikowano 21 Stycznia 2012 Z Białegostoku jest Adam 44&1/4 !OKK
jaro_4setka Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Autor Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Cały czas czekamy ,aż ktos jeszcze z podlaskiego sie odezwie,na forum widziałem pare wpisów z białegostoku i okolic
Michu2012 Opublikowano 3 Kwietnia 2012 Opublikowano 3 Kwietnia 2012 Hej, ja jak już niektórzy wiedzą też jestem z okolic Białego.. !scooter
jaro_4setka Opublikowano 3 Kwietnia 2012 Autor Opublikowano 3 Kwietnia 2012 to tak jak pisalismy w serdecznosciach zaglądaj na region warminsko-mazurski,jest tam opisana impreza w olsztynie, 20-22 kwietnia,jade tam zkolegami z ełku... jak masz ochote to sie podłączaj,ja sie podpiąłem pod ten region,bo z białegostoku nikogo nie było,i nie było z kim sie spotykac...
Michu2012 Opublikowano 5 Kwietnia 2012 Opublikowano 5 Kwietnia 2012 dzisiaj zauważyłem na Dojlidach gościa na maxi skuterze w kolorze złotym (ale nie wiem jakiej marki), ciekawe czy to ktoś z forum?
jaro_4setka Opublikowano 5 Kwietnia 2012 Autor Opublikowano 5 Kwietnia 2012 wydaje mi sie ,że nie,z białego i okolic to mało klubowiczów jest. zarejestrowałem sie na forum rok temu,powiem Ci ,że jestes pierwszą osobą która odezwała sie z białego...
Michu2012 Opublikowano 6 Kwietnia 2012 Opublikowano 6 Kwietnia 2012 ktoś musi być pierwszy... miejmy nadzieję, że jeszcze ktoś się znajdzie..
jaro_4setka Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Autor Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Miejmy nadzieje,ze kidys przejedziesz sie ze mną na spotkanie regionu warmińsko-mazurskiego ... :-) Wesolych świąt ,i mokrego poniedzialku :-)
Michu2012 Opublikowano 9 Kwietnia 2012 Opublikowano 9 Kwietnia 2012 dzięki za życzenia, również tobie Wesołych Świąt i udanego sezonu
Adam44&1/4 Opublikowano 18 Kwietnia 2012 Opublikowano 18 Kwietnia 2012 Hej. Wiem,że kilku na podlasiu nas jest,nawet z niektórymi mam kontakt,podpielismy sie pod kolegów z warminsko-mazurskiego,i jest fajnie !piwko ,ale dobrze by było rozruszac nasz region,odzywajcie sie... Niniejszym odzywam się ... wiem trochę się spóźniłem ... ale Święta mają swoje prawa ... i są takie długie Pozdrawiam wszystkich serdecznie. Adam.S
Klubowicze MAKI Opublikowano 19 Kwietnia 2012 Klubowicze Opublikowano 19 Kwietnia 2012 No Panowie !!! Kontaktujcie się z Jaro !! Zapraszamy na Olsztyn !! Piątek 20- 22 .04 będzie się działo oj będzie !!!
jaro_4setka Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Autor Opublikowano 24 Kwietnia 2012 W sobote 28 kwietnia robimy małą wycieczkę po augustowie,i okolicach,jak ktoś jest chetny z Białegostoku,to może ze mną jechac,wyruszam po 10,w augustowie ma czekać reszta maxi... !scooter
Yazinz Opublikowano 19 Maja 2020 Opublikowano 19 Maja 2020 Cześć, jest ktoś chętny na spotkanie i kilka kilometrów wspólnej przejażdżki? Proponuję np. w czwartek o 18?
ashoot Opublikowano 3 Czerwca 2020 Opublikowano 3 Czerwca 2020 Sorki ja dziś jednak odpadam, wypadło mi pare spraw do zalatwienia na wieczór...
Yazinz Opublikowano 11 Czerwca 2020 Opublikowano 11 Czerwca 2020 Czy ktoś ma czas i chęci na wspólne przejechanie kilku kilometrów?
Yazinz Opublikowano 11 Czerwca 2020 Opublikowano 11 Czerwca 2020 Jeśli ktoś szuka inspiracji na krótki wypad, to polecam miejscowość Topiło. Można do niej dojechać z Hajnowki wąskotorówką ale przyjemniej na kołach 😉 Ja pojechałem trasą Białystok-Bielsk Podl.-Dubicze Cerkiewne-Orzeszkowo-Topiło, a wracałem przez Hajnówkę i Narew. Ze względu na roboty drogowe polecam powrót przez np. Hajnówkę-Narewkę i Michałowo. Łączna długość trasy to około 190 kilometrów. 🙂
ashoot Opublikowano 12 Czerwca 2020 Opublikowano 12 Czerwca 2020 Elegancka trasa, u mnie wczoraj niestety % wjechały do obiadu i już tak do wieczora.... Może dziś wieczorkiem albo jutro jakieś kilometry nakręcę
Paul Opublikowano 12 Czerwca 2020 Opublikowano 12 Czerwca 2020 YAZINZ może spotkanie w połowie drogi i jakiś spontan dalej w nieznane Tak jak ty próbuję kogoś zmotywować od siebie ale chyba skutery co poniektórym mchem porosły od 15 maja po rozpoczęciu sezonu w Wa-wie ukulałem już 4500 km i zero bratniej duszy .
Yazinz Opublikowano 12 Czerwca 2020 Opublikowano 12 Czerwca 2020 2 godziny temu, ashoot napisał: Elegancka trasa, u mnie wczoraj niestety % wjechały do obiadu i już tak do wieczora.... Może dziś wieczorkiem albo jutro jakieś kilometry nakręcę Ja jestem gotów po 21 objechać miasto i wypić nocnoą kawę.
Rekomendowane odpowiedzi