Sympatycy zdun13m Opublikowano 5 Kwietnia 2012 Autor Sympatycy Opublikowano 5 Kwietnia 2012 Ale ze śniadaniem czy kolacją ?
Ptasio Opublikowano 5 Kwietnia 2012 Opublikowano 5 Kwietnia 2012 cześć wszystkim biorącym udział w wycieczce Postanowiłem przywitać się z wami z racji tego że częściowo wezmę udział w waszej wyprawie Spotkamy się dopiero w hoteliku w Piesendorfie (jeżeli śniegi pozwolą) pozdrawiam Łukasz i Justynka PS mam jeszcze pytanie do zdun13m zarezerwowałem ten sam hotelik co ty(w Piesendorf)i nie dostaje od niego żadnych odpowiedzi czy wpłacałeś jakąś zaliczkę?? czy płatność na miejscu??
Sympatycy zdun13m Opublikowano 5 Kwietnia 2012 Autor Sympatycy Opublikowano 5 Kwietnia 2012 Procedura jest taka,że to on powinien nam wysłać wiadomość z nr konta. Ja też nie dostałem od tego hotelu żadnej info. Trzeba będzie wpłacić połowę wyliczonej całej kwoty rezerwacyjnej,w przypadku regulaminowej rezygnacji,będzie zwrot na nasze konta,jeżeli pojawimy się na miejscu dopłacimy drugą połowę. Jak nie będzie odzewu do soboty to ja zadzwonię do pośrednika. W tym hotelu w Budapeszcie uwzględniłem już ciebie.
Ptasio Opublikowano 5 Kwietnia 2012 Opublikowano 5 Kwietnia 2012 no to pewnie zadzwonię do nich żeby wyjaśnić(w innym hotelu nie muszę wpłacać nic dopiero jak przyjadę) dzień wcześniej mam rezerwację w Finkenberg hotel Gästehaus Eberl i tez nie byłem pewny czy coś wpłacać po zamówieniu dostałem potwierdzenie: Szczegóły dotyczące płatnościRezerwacja została zagwarantowana za pomocą karty kredytowej.Część płatności zostanie pobrana przez hotel, część nie została jeszcze zapłacona. Hotel obciąży Gościa opłatą w wysokości 30 procent wartości całej rezerwacji, w dniu dokonania rezerwacji.. Booking.com nigdy nie obciąży Państwa karty.Hotel obciąży Twoją kartę kredytową na wysokość bezzwrotnej kwoty rezerwacji w terminie 1-2 dni. Pozostała suma zostanie pobrana na miejscu, w trakcie pobytu w hotelu. Hotel może preautoryzować tę kwotę przed przyjazdem. Czasami hotel może również pobrać pełną opłatę za pobyć na miejscu. We wszystkich przypadkach Twoja rezerwacja jest zagwarantowana. Informacje dotyczace preautoryzacji. Ten hotel akceptuje następujące formy płatności: karty kredytowe nie są akceptowane; tylko gotówka i pierwsza część nie pasowała mi z druga (ta na czerwono)więc wysłałem maila i dostałem odpowiedź: HELLO1Thanks for jour E.mail.I take only cash,so jou can pay when jou come to me Best regards Eberl Rita a więc może i w hotelu Yougendgästehaus s'Bründl nie trzeba nic wpłacać tylko na miejscu skoro maja dokładnie takie same warunki preautoryzacji ???? PS: również do nich wysłałem maila ale odpowiedzi nie dostałem
krzys-68 Opublikowano 6 Kwietnia 2012 Opublikowano 6 Kwietnia 2012 Ale ze śniadaniem czy kolacją ? z poniedziałku na wtorek ,pod prysznic chodze sam
gumis Opublikowano 6 Kwietnia 2012 Opublikowano 6 Kwietnia 2012 Możesz iść sam ale i tak sprawdź wcześniej na jakiej wysokości leży mydło
Sympatycy zdun13m Opublikowano 6 Kwietnia 2012 Autor Sympatycy Opublikowano 6 Kwietnia 2012 Ostatnia rezerwacja dokonana. A Plus hostel nocleg ze śniadaniem i parkingiem. adres: Na Florenci 1413/33 , Praha 1 Ponieważ jadą z nami dziewczyny i może chciałyby spać oddzielnie,dlatego zarezerwowałem dwie czwórki i jedną dwójkę. Myślę że nikt nie ma nic na przeciwko. Teraz zostaje tylko kwestia spotkania się. Oczekuję propozycji.
Klubowicze pazdzioch Opublikowano 6 Kwietnia 2012 Klubowicze Opublikowano 6 Kwietnia 2012 A dlaczego dziewczyny miałyby chcieć spać oddzielnie .Oddzielnie z sobą czy oddzielnie z nami !vampire
daszek Opublikowano 6 Kwietnia 2012 Opublikowano 6 Kwietnia 2012 [...]Oddzielnie z sobą czy oddzielnie z nami !vampire A chcesz wyglądać jak po ostatniej pomyłce AT?
Sympatycy zdun13m Opublikowano 6 Kwietnia 2012 Autor Sympatycy Opublikowano 6 Kwietnia 2012 A dlaczego dziewczyny miałyby chcieć spać oddzielnie .Oddzielnie z sobą czy oddzielnie z nami Zaraz dostaniesz bana czy coś w tym stylu. My tu o wyjeździe a nie o dziewczynach
Administrator xmarcinx Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Administrator Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Zdun, planujesz do Kudowy jechać dołem przez Wieluń, Opole czy górą przez Wrocław?
marcin62 Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Opublikowano 7 Kwietnia 2012 xmarcinx masz wszystko w 1 poście - trasy/warianty. Zdunie może już powoli wstępnie ustalisz o której godzinie i gdzie się zbieramy, ja ruszam z Pabianic. Resztę dogadamy 15tego IV.
Ptasio Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Ostatnia rezerwacja dokonana. A Plus hostel nocleg ze śniadaniem i parkingiem. adres: Na Florenci 1413/33 , Praha 1 Ponieważ jadą z nami dziewczyny i może chciałyby spać oddzielnie,dlatego zarezerwowałem dwie czwórki i jedną dwójkę. Myślę że nikt nie ma nic na przeciwko. Teraz zostaje tylko kwestia spotkania się. Oczekuję propozycji. czy ta rezerwacja dotyczy drogi powrotnej z Austri??
gumis Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Ja lecę A4 aż do okolic Opola potem 46ką i 8ką, a szukać będziemy się w okolicach Kudowy? chyba, że ktoś chce się dołączyć do mnie i do Ptasiora po drodze?
marcin62 Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Z tego co przeczytałem wszystkie posty to jakoś nie zgadza mi się ta lista ze strony 1 do opisów i chętnych w postach. Może w jakiś sposób ktoś kto wie o co kaman napisze co i jak? Kto jedzie, kto się dołącza, gdzie co jak? Jakieś miejsce spotkań, jaka grupa, a gdzie reszta i kto? I zarazem Spokojnych i Wesołych Świąt edit Jak bym wiedział, że ktoś leci z wawy (Daszek) to bym nie kombinował noclegu pod Łodzią i chętnie poleciał razem, ale już po ptakch.
daszek Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Marcin62, ja ruszam z Warszawy świtem, tak by do Łodzi zajechać rano i spotkać się ze Zdunem. Ktoś jeszcze z Wawki?
Sympatycy zdun13m Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Autor Sympatycy Opublikowano 7 Kwietnia 2012 czy ta rezerwacja dotyczy drogi powrotnej z Austri?? Nie ptasio. To jest rezerwacja w tamtą stronę. Daszek Z Wa-wy leci Xmarcinx szukaj z nim kontaktu. Marcin62. Gumiś ze swoim kolegą spotka się z resztą grupy w Kudowie. Jeszcze nie wiem co z Krzyśkiem68 ale myślę że śpi u mnie. Mirek z Hajnówki jak zwykle dotrze po północy ale może tym razem będzie inaczej. Muszę się jeszcze z nim dogadać. FAKTY: My z Łodzi startujemy 8.30 z Pabianic o 9.00 z grupą z Wa-wy gdzieś w Wieluniu o 10.30 tutaj dopuszczam poślizg 15min+/-,dochodzi tankowanie i drugie śniadanie.11.00 z Wielunia do Kudowy mamy ca. 240km jeżeli nic nie stanie na przeszkodzie to wydaje mi się że po czterech godzinkach czyli o 15.00 spotykamy się z Gumisiem i jego kumplem. A dalej jak będziemy razem to już jak bóg nam pozwoli. W końcu mamy wolny weekend. Zdrowych wesołych świąt,spędzonych z rodziną i bliskimi,w dobrym humorze przy ładnym słoneczku. Pozdrawiam
krzys-68 Opublikowano 9 Kwietnia 2012 Opublikowano 9 Kwietnia 2012 dobrze myslisz,zamelduję się u Cibie w poniedzialek po poludniem.daj na pw fona
daszek Opublikowano 9 Kwietnia 2012 Opublikowano 9 Kwietnia 2012 A przy okazji wyjazdu nasunęło mi się pytanie, czy ubezpieczacie się jakoś dodatkowo na wyjazd za granicę?
krzys-68 Opublikowano 9 Kwietnia 2012 Opublikowano 9 Kwietnia 2012 Zawsze wykupuję ubezpieczenie na wyjazd za granicę.Niezależnie od tego czy to wyjazd na 2oo czy rodzinnie 4oo.Kilkadziesiąt pln nie rujnuje a zapewnia lepszy komfort.
Ptasio Opublikowano 9 Kwietnia 2012 Opublikowano 9 Kwietnia 2012 FAKTY: My z Łodzi startujemy 8.30 z Pabianic o 9.00 z grupą z Wa-wy gdzieś w Wieluniu o 10.30 tutaj dopuszczam poślizg 15min+/-,dochodzi tankowanie i drugie śniadanie.11.00 z Wielunia do Kudowy mamy ca. 240km jeżeli nic nie stanie na przeszkodzie to wydaje mi się że po czterech godzinkach czyli o 15.00 spotykamy się z Gumisiem i jego kumplem. A dalej jak będziemy razem to już jak bóg nam pozwoli. W końcu mamy wolny weekend. Zdrowych wesołych świąt,spędzonych z rodziną i bliskimi,w dobrym humorze przy ładnym słoneczku. Pozdrawiam dodam coś od siebie żeby zamącić troszkę FAKTY: po spotkaniu cała grupa(oprócz mnie) jedzie do Pragi gdzie spędza 2 noce. Natomiast ja z Plecaczkiem jadę do Jeleniej Góry tam nocuję 1 noc po czym jadę do Austrii do miasta Finkenberg gdzie spędzam kolejną noc. Cała grupa po przespaniu 2 nocy w Pradze jedzie do Piesendorf gdzie dołączamy do nich. Wieczorna integracja po czym dalej wszyscy razem do końca Traska do Piesendorfu: Traska moja trasa grupy na pierwszej stronie
gumis Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Opublikowano 10 Kwietnia 2012 A przy okazji wyjazdu nasunęło mi się pytanie, czy ubezpieczacie się jakoś dodatkowo na wyjazd za granicę? Assistance + zdrowotne na 6-7 dni, wychodzi mi ok 45 zł. koszt praktycznie żaden a człowiek spokojniejszy. polecam
Sympatycy zdun13m Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Autor Sympatycy Opublikowano 10 Kwietnia 2012 A w jakim towarzystwie ubezpieczeniowym?
krzys-68 Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Opublikowano 10 Kwietnia 2012 120kpln polisa+ bagaż na 3kpl w PZU 39,9 kosztuje na 7 dni
Rekomendowane odpowiedzi