Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czyli sponsor na wyjazd został wybrany jednogłośnie !OKK

Jac- !OKK !OKK !OKK ;)

• Sympatycy
Opublikowano

W tym jego skuterku jest szeroka Pupa. Co zwiększa możliwości przewozowe !piwko Mogę zabrać jego rzeczy będzie mógł zabrać napoje z biedronki.

Sponsor jest, napoje z nazwy muszą kojarzyć się ze sponsorem np. Jack-Daniels

• Klubowicze
Opublikowano

Sponsoring na napoje przyjmuje !tut natomiast wszystkie inne wydatki proponuję żebyście rozdzielili między siebie !YES !OKK

Opublikowano

Zagryzać !piwko nie będziemy :lol:

• Sympatycy
Opublikowano

Przypominam. Za siedem dni upływa ostateczny termin wpisywania się osób chętnych na majowy wyjazd. Po niżej nasza trasa w Austrii coraz bardziej widać zarys drogi. Mam coraz większą nadzieję że uda nam się zdobyć Grossglocknerstrasse Jako Pierwsi motocykliści w 2012r.strasse.jpg

Opublikowano

No zarys jest - jest dobrze <_<

Opublikowano

Edelweisspitze <_<

Takich ładnych widoków nie miałem - heh, muszę to kiedyś powtórzyć...

Opublikowano

Witam - w zeszłym roku zabukowałem sobie pokoik w TYM hoteliku (nawet jest moja opinia) :rolleyes: za nockę ze śniadaniem 2 osoby 38 ojro (trafiłem na promocję)

A rano wyjazd i za pół godziny byliśmy na kasach Grossglocknerstrasse

pzdr

• Sympatycy
Opublikowano

Wielkie dzięki. Jak będę wiedział ile osób jedzie, na pewno złoże zapytanie o rezerwację. To na prawdę dobry link. !OKK

• Klubowicze
Opublikowano

Zapytać możesz już teraz a konkretnej rezerwacii dokonasz po 1.04 !winkiss

Opublikowano

Ja wyjeżdżałem w Boże Ciało a rezerwacji dokonałem 3 dni wcześniej - wyjazd był całkiem spontaniczny i praktycznie gotowany "na ostatnią chwilę"

pzdr

Opublikowano

skład już zaklepany w pełni?

• Sympatycy
Opublikowano

Niemal że. W sobotę doszedł jeszcze Mirek z Hajnówki z żoną. Tak więc jest nas równa dyszka. I !scooter !scooter !scooter !scooter !scooter !scooter !scooter !scooter

• Administrator
Opublikowano

... doszedł jeszcze Mirek z Hajnówki z żoną. ...

Bardzo się cieszę. Raz że fajny chłop, a dwa, że znawca mechaniki Burgmana.

Opublikowano

obawiacie się awarii? :rolleyes: Ja się tez cieszę na podróż z Mirkiem a szczególnie na zawartość jego butelek PET :lol:

Opublikowano

Jak z Mirkiem rozmawiałem na temat wyjazdu to pierwsze słowa były na temat przelicznika kilometrów na "pet'y" :rolleyes: Szybka kalkulacja rozmowa z żoną i praktycznie decyzja... Paliwko na wschodzie ~2.5zeta benz.

Opublikowano

No to ładna grupa się złożyła !piwko

• Sympatycy
Opublikowano

Myślę że to optymalna ilość maszyn,łatwiej będzie się można przemieszczać. Ja jestem bardzo zadowolony !OKK

• Klubowicze
Opublikowano

Stworzymy 2 grupy w jednej 7 !scooter ,bo my już tak jeździliśmy a w drugiej 1 !scooter !winkiss

• Sympatycy
Opublikowano

Mamy dokonaną rezerwację w Austrii.Mój link

HOTEL: Yougendgästehaus s'Bründl

adres: Schwimmbadstraße 163, 5721 Piesendorf

Trochę szczegółów: Hotel oferuje nam pokoje ze śniadaniem, za cały pobyt zapłacimy 2200 pln (około) wszystko zależy od kursu euro. Za pobyt płacimy na miejscu w euro.

Jak łatwo policzyć 220pln za osobę za dwie noce.

I najważniejsze możemy zrezygnować z rezerwacji przed 01.05.2012 bez żadnych konsekwencji finansowych.

Mam potwierdzenie rezerwacji, czekam na kontakt hotelu ze mną aby wpłacić im połowę opisanych kosztów, w razie regulaminowej rezygnacji zwrot przelanej wcześniej kasy nastąpi na moję konto. Dla mnie super bo mamy furtkę wrazie złej pogody.

Opublikowano

a my z Tobą jak $$$?

• Sympatycy
Opublikowano

Na razie nie ponoszę żadnych kosztów finansowych. I dalej tak będę prowadził rezerwację abyśmy mogli się rozliczać na miejscu.

Opublikowano

Czy pokoje są dwuosobowe?

Ze względu na małżowinkę, potrzebuję dwójki.

• Sympatycy
Opublikowano

Mamy już nocleg na Węgrzech.

Hotel Chesscom

adres:Bartók Béla utca 5, 19. Kispest, 1191 Budapeszt

Noclegi wraz ze śniadaniami za jedyne 85-90pln od osoby zależy od kursu walut,płatność na miejscu w regionalnej walucie.

Mamy też możliwość rezygnacji jeden dzień przed przybyciem na miejsce. Zostało tylko dograć hostel w Pradze i możemy się pakować.

Uf.

Opublikowano

pamiętaj o noclegu w Uć. :P