krzys-68 Opublikowano 21 Marca 2012 Opublikowano 21 Marca 2012 Czyli sponsor na wyjazd został wybrany jednogłośnie !OKK Jac- !OKK !OKK !OKK
Sympatycy zdun13m Opublikowano 21 Marca 2012 Autor Sympatycy Opublikowano 21 Marca 2012 W tym jego skuterku jest szeroka Pupa. Co zwiększa możliwości przewozowe !piwko Mogę zabrać jego rzeczy będzie mógł zabrać napoje z biedronki. Sponsor jest, napoje z nazwy muszą kojarzyć się ze sponsorem np. Jack-Daniels
Klubowicze pazdzioch Opublikowano 21 Marca 2012 Klubowicze Opublikowano 21 Marca 2012 Sponsoring na napoje przyjmuje !tut natomiast wszystkie inne wydatki proponuję żebyście rozdzielili między siebie !YES !OKK
Sympatycy zdun13m Opublikowano 25 Marca 2012 Autor Sympatycy Opublikowano 25 Marca 2012 Przypominam. Za siedem dni upływa ostateczny termin wpisywania się osób chętnych na majowy wyjazd. Po niżej nasza trasa w Austrii coraz bardziej widać zarys drogi. Mam coraz większą nadzieję że uda nam się zdobyć Grossglocknerstrasse Jako Pierwsi motocykliści w 2012r.
kropi Opublikowano 26 Marca 2012 Opublikowano 26 Marca 2012 Edelweisspitze Takich ładnych widoków nie miałem - heh, muszę to kiedyś powtórzyć...
marcho Opublikowano 26 Marca 2012 Opublikowano 26 Marca 2012 Witam - w zeszłym roku zabukowałem sobie pokoik w TYM hoteliku (nawet jest moja opinia) za nockę ze śniadaniem 2 osoby 38 ojro (trafiłem na promocję) A rano wyjazd i za pół godziny byliśmy na kasach Grossglocknerstrasse pzdr
Sympatycy zdun13m Opublikowano 26 Marca 2012 Autor Sympatycy Opublikowano 26 Marca 2012 Wielkie dzięki. Jak będę wiedział ile osób jedzie, na pewno złoże zapytanie o rezerwację. To na prawdę dobry link. !OKK
Klubowicze pazdzioch Opublikowano 26 Marca 2012 Klubowicze Opublikowano 26 Marca 2012 Zapytać możesz już teraz a konkretnej rezerwacii dokonasz po 1.04 !winkiss
marcho Opublikowano 27 Marca 2012 Opublikowano 27 Marca 2012 Ja wyjeżdżałem w Boże Ciało a rezerwacji dokonałem 3 dni wcześniej - wyjazd był całkiem spontaniczny i praktycznie gotowany "na ostatnią chwilę" pzdr
Sympatycy zdun13m Opublikowano 2 Kwietnia 2012 Autor Sympatycy Opublikowano 2 Kwietnia 2012 Niemal że. W sobotę doszedł jeszcze Mirek z Hajnówki z żoną. Tak więc jest nas równa dyszka. I !scooter !scooter !scooter !scooter !scooter !scooter !scooter !scooter
Administrator xmarcinx Opublikowano 2 Kwietnia 2012 Administrator Opublikowano 2 Kwietnia 2012 ... doszedł jeszcze Mirek z Hajnówki z żoną. ... Bardzo się cieszę. Raz że fajny chłop, a dwa, że znawca mechaniki Burgmana.
krzys-68 Opublikowano 2 Kwietnia 2012 Opublikowano 2 Kwietnia 2012 obawiacie się awarii? Ja się tez cieszę na podróż z Mirkiem a szczególnie na zawartość jego butelek PET
marcin62 Opublikowano 2 Kwietnia 2012 Opublikowano 2 Kwietnia 2012 Jak z Mirkiem rozmawiałem na temat wyjazdu to pierwsze słowa były na temat przelicznika kilometrów na "pet'y" Szybka kalkulacja rozmowa z żoną i praktycznie decyzja... Paliwko na wschodzie ~2.5zeta benz.
Sympatycy zdun13m Opublikowano 2 Kwietnia 2012 Autor Sympatycy Opublikowano 2 Kwietnia 2012 Myślę że to optymalna ilość maszyn,łatwiej będzie się można przemieszczać. Ja jestem bardzo zadowolony !OKK
Klubowicze pazdzioch Opublikowano 2 Kwietnia 2012 Klubowicze Opublikowano 2 Kwietnia 2012 Stworzymy 2 grupy w jednej 7 !scooter ,bo my już tak jeździliśmy a w drugiej 1 !scooter !winkiss
Sympatycy zdun13m Opublikowano 4 Kwietnia 2012 Autor Sympatycy Opublikowano 4 Kwietnia 2012 Mamy dokonaną rezerwację w Austrii.Mój link HOTEL: Yougendgästehaus s'Bründl adres: Schwimmbadstraße 163, 5721 Piesendorf Trochę szczegółów: Hotel oferuje nam pokoje ze śniadaniem, za cały pobyt zapłacimy 2200 pln (około) wszystko zależy od kursu euro. Za pobyt płacimy na miejscu w euro. Jak łatwo policzyć 220pln za osobę za dwie noce. I najważniejsze możemy zrezygnować z rezerwacji przed 01.05.2012 bez żadnych konsekwencji finansowych. Mam potwierdzenie rezerwacji, czekam na kontakt hotelu ze mną aby wpłacić im połowę opisanych kosztów, w razie regulaminowej rezygnacji zwrot przelanej wcześniej kasy nastąpi na moję konto. Dla mnie super bo mamy furtkę wrazie złej pogody.
Sympatycy zdun13m Opublikowano 4 Kwietnia 2012 Autor Sympatycy Opublikowano 4 Kwietnia 2012 Na razie nie ponoszę żadnych kosztów finansowych. I dalej tak będę prowadził rezerwację abyśmy mogli się rozliczać na miejscu.
daszek Opublikowano 4 Kwietnia 2012 Opublikowano 4 Kwietnia 2012 Czy pokoje są dwuosobowe? Ze względu na małżowinkę, potrzebuję dwójki.
Sympatycy zdun13m Opublikowano 5 Kwietnia 2012 Autor Sympatycy Opublikowano 5 Kwietnia 2012 Mamy już nocleg na Węgrzech. Hotel Chesscom adres:Bartók Béla utca 5, 19. Kispest, 1191 Budapeszt Noclegi wraz ze śniadaniami za jedyne 85-90pln od osoby zależy od kursu walut,płatność na miejscu w regionalnej walucie. Mamy też możliwość rezygnacji jeden dzień przed przybyciem na miejsce. Zostało tylko dograć hostel w Pradze i możemy się pakować. Uf.
Rekomendowane odpowiedzi