dr.big Opublikowano 6 Maja 2012 Opublikowano 6 Maja 2012 Ale dobra kolacja w Amstetten . Opłacało się oponę załatwić i zawieźć polecam się na przyszłość w odległości do 500 km od mojego domu Chylę w podziwie czoła, brawo !OKK
upiór Opublikowano 6 Maja 2012 Opublikowano 6 Maja 2012 Bigu ma rację wielki Szacun dla tej Koleżanki !OK . Jak można poczytać w życiu mamy też inne cele niż tylko te które otaczają nas na co dzień . Asiu raz jeszcze wielki Szacun dla Ciebie !OKK . Wracaj szczęśliwie do do domu .
Klubowicze Wrzonio Opublikowano 6 Maja 2012 Klubowicze Opublikowano 6 Maja 2012 Joasia szacun !OKK Wyprawa super. Gratki pomysłu i realizacji. PS. Kulawy nie działa twój link do fotek.
czaro69 Opublikowano 6 Maja 2012 Opublikowano 6 Maja 2012 Co tu dużo pisać, Joasia pełen szacun dla Ciebie, chylę czoła !OKK !OKK Taka właśnie jest Burgmania - super ludzie !YES
Drek Opublikowano 6 Maja 2012 Opublikowano 6 Maja 2012 Brawo Joasia wielki szacunek !!! Teraz wyprawy na poludnie bedziemy planowac do 500 km od Ciebie
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 6 Maja 2012 Administrator Opublikowano 6 Maja 2012 Już zaczynam myśleć nad specjalnymi odznakami za zasługi !flower Szacun Joasiu
Sympatycy Miętus Opublikowano 6 Maja 2012 Sympatycy Opublikowano 6 Maja 2012 Jestem pełen podziwu. Joasia w pojedynkę 500 km na ratunek !OK . Kłaniam się bardzo nisko i życzę bezpiecznego powrotu !scooter Joasi i z nową oponą Xmarcinowi Medal dla Joasi Szacuneczek !!!
Jarek_PL Opublikowano 6 Maja 2012 Opublikowano 6 Maja 2012 Tylko chcę dorzucić worek podziwu i worek szacunku dla Joasi. Obserwuje Panowie Wasz wyjazd od początku. Jednego dnia słońce i zimne piwo , a za chwilę zima. Exstrema ! Wyprawa wielosezonowa. xMarcinie przykro mi, że dopadł Cię ten pech z oponą. Znowu się przekonałem, że nie ma co liczyć na chłopaków z Asistance. Coś wiem na ten temat. Oni zawsze znajdą powód żeby nie wypłacić. A Joasia pokazała nam że niezawodnym Asistance jest ludzka wrażliwość i koleżeństwo w prawdziwym tego słowa znaczeniu.
Klubowicze MAKI Opublikowano 6 Maja 2012 Klubowicze Opublikowano 6 Maja 2012 Pewnie każdy w domu chciałby taką kobitkę mieć , Pełen szacun i chylę czoła . Będzie z kogo brać przykład .
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 6 Maja 2012 Klubowicze Opublikowano 6 Maja 2012 a ja chciałam podziękować Panu Łukaszowi z Suzi-moto w Bielsku Białej, który mimo, że 13 się zbliżała zorganizował w trybie błyskawicznym oponę i potem ponad godzinę czekał na mnie, mimo, że już miał fajrant i przypilnował, żeby opona dobrze była do maleństwa przymocowana i żebym bezpiecznie dojechała do Marcina
krzysiu Opublikowano 6 Maja 2012 Opublikowano 6 Maja 2012 Jeszcze raz szacuneczek i podziekowania dla Pana z servisu....ale to tylko Twój urok
boochos Opublikowano 6 Maja 2012 Opublikowano 6 Maja 2012 Wycieczka wspaniała, ale wyczyn Joasi70... słów brakuje , chyba tylko to : "Prawdziwych Przyjaciół poznaje się w biedzie" ... polecam się na przyszłość w odległości do 500 km od mojego domu ...szkoda, że nie mieszkamy bliżej siebie...
daszek Opublikowano 6 Maja 2012 Opublikowano 6 Maja 2012 Co fakt, to fakt - Joasia pokazała co znaczy być burgmaniakiem !OKK Zdjęcia z wycieczki: 1. przejazd do Pragi 2. Praga 3. przejazd w Alpy 4. zwiedzanie Grossglocknerstrasse Filmy niebawem.
wojtazzz75 Opublikowano 6 Maja 2012 Opublikowano 6 Maja 2012 my faceci TYLKO gadu-gadu jak tu pomóc bratu na obcej ziemi. Joasia70 zdeklasowała nas wszystkich, możemy jej buty czyścić. Bravo Joasia. Jesteś niesamowita. Chylę czoło przed Damą.
Sympatycy orzech Opublikowano 6 Maja 2012 Sympatycy Opublikowano 6 Maja 2012 1. Gratuluję wycieczki 2. Szkoda, że nie bez przygód 3. Dobrze, że przygody zakończyły się pozytywnie 4. Dobrze, że mamy Joasię !winkiss Czekamy na relację z wyjazdu.
Sympatycy Worlan Opublikowano 6 Maja 2012 Sympatycy Opublikowano 6 Maja 2012 Gratuluję Wam udanej wyprawy. Trochę namieszała opona Marcina, ale dzięki temu mamy następny przykład jakich mamy przyjaciół. Joasia, jesteś wielka.
limmp1 Opublikowano 6 Maja 2012 Opublikowano 6 Maja 2012 Gratulację dla fajnego wyjazdu,a pomoc Joasi szacun wielki !OKK
krzys-68 Opublikowano 7 Maja 2012 Opublikowano 7 Maja 2012 1. Gratuluję wycieczki 2. Tradycyjnie, z przygodą 3. Dobrze, że przygody zakończyły się pozytywnie 4. Dobrze, że mamy Joasię !winkiss Czekamy na relację z wyjazdu. EDIT wykonany...
Administrator xmarcinx Opublikowano 7 Maja 2012 Administrator Opublikowano 7 Maja 2012 Opona wymieniona! O 10 startuję, w deszczu niestety.
Sympatycy zdun13m Opublikowano 7 Maja 2012 Autor Sympatycy Opublikowano 7 Maja 2012 Marcin wystartował o 10.30, wymiana trwała 20 min. Cytuję: Warunki znośne chociaż wieje strasznie mocno, spalanie 6,5.
Rekomendowane odpowiedzi