Gość Bartheez5 Opublikowano 9 Stycznia 2012 Opublikowano 9 Stycznia 2012 Zgodnie z tradycją po raz kolejny rozpoczynam nowy miesiąc STYCZEŃ I znów przyjdzie mi stawiać
boochos Opublikowano 9 Stycznia 2012 Opublikowano 9 Stycznia 2012 To może rozpoczniemy jakimś rozgrzewaczem na sankach? Patrz wątek - kulig... he he
czaro69 Opublikowano 9 Stycznia 2012 Opublikowano 9 Stycznia 2012 A jest śnieg czy jeździmy zamiast sanek na kołach?
jaro_4setka Opublikowano 9 Stycznia 2012 Opublikowano 9 Stycznia 2012 straszą,że po 15 stycznia ma spaść śnieg,i temperatura w dzien do -10 ...
boochos Opublikowano 9 Stycznia 2012 Opublikowano 9 Stycznia 2012 A jest śnieg czy jeździmy zamiast sanek na kołach? Jak dotąd wszystkich męczy śnieg z deszczem, ale słyszałem dokladnie to co podaje Jaro4setka... straszą,że po 15 stycznia ma spaść śnieg,i temperatura w dzien do -10 ... PS. Czaro dowiedziałem się kilku szczegółów w sprawie kuligu - patrz wątek "kulig"
Gość Bartheez5 Opublikowano 9 Stycznia 2012 Opublikowano 9 Stycznia 2012 Śnieg czy deszcz to Jaro4setka wpada na impreze Jak zaznaczył z Plecaczkiem
jaro_4setka Opublikowano 9 Stycznia 2012 Opublikowano 9 Stycznia 2012 Ja będę na pewno,zobaczymy jak reszta...
Gość Bartheez5 Opublikowano 11 Stycznia 2012 Opublikowano 11 Stycznia 2012 Ja będę na pewno,zobaczymy jak reszta... Reszta mam nadzieję ,że dopisze Co by tylko Kolega Jaro trzymał fason Aha i tel. to tym razem zdasz do depozytu
Rekomendowane odpowiedzi