Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Zakup nowych skuterów w 2012

Co zakupisz w tym sezonie ?  

75 użytkowników zagłosowało

Nie masz uprawnień do głosowania w tej ankiecie lub wyświetlania jej wyników. Aby zagłosować w tej ankiecie, prosimy się zalogować lub zarejestrować.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

U mnie na 2012r. pozostaje jeszcze Downtown... a później zobaczymy !scooter

• Administrator
Opublikowano

Zważywszy, że sonda jest jawna polecamy ten topic kontrolerom US :)

Prawdopodobnie: żaden nowy !YES

Zakup nowych pojazdów pozostawiam very rich men'om !OKK

Ps. Ehh ten 650GT :lol:

Opublikowano

Ja chyba kupię Kymco Myroad ,silnik z tej samej fabryki co w BMW to po co przepłacać;nie jestem snobem. :)

Opublikowano

No to kliknąłem.

C 650 GT.

Opublikowano

Wygląda na to, że na Burgmanii w Zywcu pojawi się parę C 650 GT !OKK . A co z wesją Sport? Też go chętnie pooglądamy :) .

PS. Jeśli chodzi o BMW to czytałem już o kilku deklaracjach i o kilku wiążących zamówieniach, jeśli chodzi zaś o Tmaxa 530, to jeszcze nic nie słyszałem w PL i D... Pomimo tego, że Włosi i Francuzi są jazdami i osiągami zachwyceni...

Opublikowano

A ja muszę nacieszyć się GP bo dopiero nabyłem, ale podoba mi się BMW może w 2013 zobaczymy

• Użytkownicy+
Opublikowano

Zaznaczyłem żaden nowy, gdyż "mojego pojazda" !scooter posiadam dopiero jeden sezon, a ma jedną niewątpliwą zaletę, przy moich umiejętnościach !wchair - jak go rozbiję, to przynamniej będzie mała strata, i obym z tego wyszedł cało :) .

Opublikowano

Również zaznaczyłam żaden nowy,w najbliższym czasie nieprzewiduję kupna nówki.

• Klubowicze
Opublikowano

Ja dopiero co kupiłem (przejechałem jakieś 2 kilometry do dziś...) !OKK

Ale jeśli pojawią się jakieś dodatkowe, nieoczekiwane i duże pieniądze (np. lotto, bądź spadek) to C 650 GT nie jestem przeciwny - wręcz przeciwnie, nie mam nic naprzeciwko.

O, właśnie przed chwilą dostałem maila, że wygrałem milion funtów, tylko muszę wpłacić 200 za załatwienie formalności. Co to jest 200 przy milionie! :) Kurcze, a już wcisnąłem, że nie planuję... !sciana

Opublikowano

A tak BTW, ciekawe jest to że nikt nie chce kupić sześć setki BMW :)

Opublikowano

Żaden

Zostaje śliczna ,,ZACNA'' !OKK

• Klubowicze
Opublikowano

W 2012 żaden, może w 2013 coś innego nowszego

Opublikowano

A tak BTW, ciekawe jest to że nikt nie chce kupić sześć setki BMW :)

Światowy kryzys nadchodzi , ci co kasy nie mają to jest im obojętne (jakoś będzie )natomiast zasobni w pieniądze (bez kredytów) nie kupią bo żaden pojazd nie jest inwestycją.

Za cenę !scooter BMW można kupić np. Dom do remontu w (NRD) lub jakimś ościennym Kraju

Więc kto może kupić w Polsce ? Tylko Szef firmy na jakiś kredyt żeby robić koszta.

Lub szczęściarz któremu „LOTTO” pomogło w życiu. !holiday

Takie jest moje zdanie. !wchair

Przykład

http://allegro.pl/dom-i-praca-w-szwecji-i2020153910.html

http://otodom.pl/piekny-dom-w-szwecji-bez-oferowania-pracy-id11836798.html

Lektura

http://allegro.pl/nieruchomosci

Opublikowano

Wybrałem żaden, bo postanowiłem, że nie będę tylko pracował na kolejny skuter. Nie dam się zwariować i trzeba też o siebie zadbać i wypocząć.

Przez to wpadają mi dziwne pomysły do głowy, żeby ciągać przyczepą skuter po Europie hehehe !sciana

Ja nie rybka to p... akwarium :)

Opublikowano

a ja wlasnie sprzedalem moją Honde 250 i zastanawiam się nad innym....znalazlem w super stanie Kymco xciting500 (2007) i fajnego burgiego 400 (k5)aktualnie jestem w trakcie czytania artykulów i opini o tych maszynkach :) moze wlasnie ktorys z nich bedzie mnie wozil w 2012 r

• Sympatycy
Opublikowano

Niestety ceny nowych 2oo powalają :blink:

Opublikowano

witam:)proponuje i polecam malaguti spidermax gt 500:)...zalezy tez od wlasnej kieszeni:)...serdecznosci:)

Opublikowano

Ja chyba kupię Kymco Myroad ,silnik z tej samej fabryki co w BMW to po co przepłacać;nie jestem snobem. :blink:

A to ciekawy pogląd. Trzeba być snobem aby kupić produkt BMW? Albo spryciarzem lub cwaniaczkiem aby kupić Kymco?

Według mnie to kwestia gustu oraz możliwosci finansowych.

Co do 600. O ile GT może "rzucić na kolana" od pierwszego wejrzenia o tyle sport wydaje się mniej atrakcyjny. Chociaż, znając motocykle BMW, będzie równie dobry a pod pewnymi względami może i lepszy od GT. W końcu nazwa "sport" powinna do czegos obligować :lol:

W sumie nie mogę doczekać się pierwszych jazd.

Mariusz i dr. Big, kiedy planujecie zrobić dla nas test? (to prosba) :lol:

PS

A swoją drogą zauważył ktos gdzie w GT jest wlew paliwa?

Opublikowano

Ja chyba kupię Kymco Myroad ,silnik z tej samej fabryki co w BMW to po co przepłacać;nie jestem snobem. :blink:

że robią koreańczycy , to na pewno nie ten sam. Zapewne są dwie oddzielne linie produkcyjne, a kymco może jedynie poprosić BMW o użyczenie kilku patentów, na co mogą się zgodzić lub nie.

To tak samo jakby mówić, że Dniepr to taki sam BMW, tylko radziecki

Opublikowano

Kochani!Czytając posty proponuję patrzeć na emotikony!Więcej luzu mniej zadęcia ;życie jest wtedy troszeczkę łatwiejsze...

• Klubowicze
Opublikowano

Po co zmieniać ,Król jest tylko jeden :) ,a swoją drogą ceny nowych skuterów BMW powalają.

Opublikowano

Po co zmieniać ,Król jest tylko jeden :) ,a swoją drogą ceny nowych skuterów BMW powalają.

Krzytro a ja tak w myślach liczyłem na Ciebie że kupisz. !scooter Król jeszcze trochę i będzie zmęczony , zrobisz lifting i oddasz synowi a sam nabędziesz BMW C !scooter

• Sympatycy
Opublikowano

Żaden - niestety finanse nie pozwalaja. Ale poczekamy kilka lat i kto wie ? :)

Opublikowano

Czyli wygląda na to, że w Zywcu pojawi się więcej niż jedna BMW 650 GT !OKK . Szkoda tylko, że na razie nie zanosi się na przyjazd 600 Sport i Tmaxa 530... No ale mamy jeszcze ponad 5 miesięcy, może ktoś się skusi na zakup :) ...

Co tam jeszcze mamy z innych dwucylindrowych... MyRoad 700 i następcę Gilery GP800, Apkę SRV 850...

Ciekawe czy któryś z tych skutów się pojawi :P .

• Administrator
Opublikowano

Co tam jeszcze mamy z innych dwucylindrowych... MyRoad 700

Właśnie dostałem info bezpośrednio ze źródła, że pierwsze MyRoad'y (zmienione delikatnie) trafią do PL najwcześniej na początku czerwca. Produkcja modeli finalnych rusza w Kymco dopiero w kwietniu.

Reasumując- na *Burgmanii 2012* MyRoad'a nie budziet :)