Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Skuter stycznia 2012

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich forumowiczów w 2012 roku. Dziękuję serdecznie za to, że oglądaliście zdjęcia kandydatów w poprzednim miesiącu i również, a może przede wszystkim za to, że oddaliście głos na moje foto zpuchar.gif.

Smutne jest jednak to, że tak mało kandydatów było do wyboru !placz. Ja właśnie dziś powiesiłem na ścianie kalendarz BURGMANIA 2012 - i przyznaję - uśmiecham się do siebie, ilekroc zobaczę Tmaxa Worlana.

Zapraszam serdecznie wszystkie Koleżanki i Kolegów Burgmaniaków do zamieszczania swych fotek... teraz, gdy sprzęty stoją w garażach, naprawdę przyjemnie jest patrzec na piękne ujęcia w kalendarzu !OKK

Regulamin konkursu:

1. Na każdy miesiąc powstają 2 tematy:

* skuter [miesiąc] [rok] - kandydatury

* skuter [miesiąc] [rok] - głosowanie (ankieta)

2. W nagrodę za wygraną, laureat poprzedniego miesiąca zakłada wątki: do 5-ego następnego miesiąca wątek na kandydatury oraz do 15-ego - wątek na głosowanie.

3. Termin głosowania do ostatniego danego miesiąca

4. Do konkursu zgłosić można własnoręcznie zrobione zdjęcie swojego skutera lub innego skutera tylko za zgodą jego właściciela.

5. Do konkursu zgłaszamy max. 3 fotki

6. Można uczestniczyć w konkursie wiele razy, jednakże fotki w danym miesiącu nie mogą się powtarzać w innych miesiącach

7. Wszelkie kasztany będą wycinane bez uprzedzenia.

Wstawiam pierwszego kandydata "na rozruch":

PC092027.JPG.

• Klubowicze
Opublikowano

I nikt nie chce konkurowac z boochus'em czy to pogoda nie nastraja do wstawiania zdjeć ?

To ja na zachętę tak:

DSC04984.JPG

• Sympatycy
Opublikowano

Trochę słonecznego koloru w styczniu nie zaszkodzi ;)

Halka%252520173.JPG

Opublikowano

Witam!

A to moja Myszka sama w ciemnej piwnicy... Tak troszkę pokombinowana, aby wiedziała, że się o Niej pamięta;-)

img0058hd.jpg

Pozdro!

Opublikowano

Witam! Oto i moje zdjęcia :)

obraz1157.jpg

obraz1178.jpg

Opublikowano
e52%252520330.jpg
Opublikowano

DSCN4912.JPG

!scooter

DSCN4916.JPG

• Klubowicze
Opublikowano
graffitti.jpg
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...