Baśka13 Opublikowano 30 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2011 Stary Rok odchodzi wielkimi krokami, niech więc złe chwile zostaną za nami. Niech Nowy Rok przyniesie dużo zdrowia, radości a przede wszystkim morze miłości! (.•´`*.✬⋰ *.*✬⋰´¨) SZCZĘŚLIWEGO .•´,•*´¨)¸.•*¨)✬NOWEGO ROKU ¸.•´¸✬⋰.•*´¨)✬I SZAMPAŃSKIEJ *.*✬¸•´¸✬⋰.•*´¨)✬ZABAWY .•´,•*´¨)¸.•*¨) *¸.•´*)¸.•*´¨) .•´*,•*´¨) (¸.•´ (¸.•` * ¸.•´*.•´,•*´¨) ......\~~~~~/.....\~~~~~/ .......\~~~~/.......\~~~~/ ........\~~~/.........\~~~/ .........\~~/...........\~~/ ..........\~/.............\~/ ...........||...............|| ...........||...............|| ...........||...............|| ......./****\........../ ****\ ################### Życzę wam i rodzinom, moi drodzy koledzy i koleżanki.Baśka z rodziną Odnośnik do komentarza
Arkadiusz Opublikowano 30 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2011 ZACNEGO i ZACNEGO i jeszcze raz ZACNEGO 2012 roku życzą Arkadiusze. Odnośnik do komentarza
Volvo Opublikowano 30 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2011 Wszystkiego naj naj lepszego w NOWYM ROKU życzę wszystkim. I udanego balu Odnośnik do komentarza
Bobas Opublikowano 30 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2011 Ja też dołączam się do życzeń noworocznych. Żeby nadchodzący 2012 był dla nas wszystkich następnym dobrym rokiem spędzonym w tak Zacnym towarzystwie. Dziękuję Wam jednocześnie za mijający stary rok. Odnośnik do komentarza
michu Opublikowano 30 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2011 Życzymy Wam wszystkim udanego Nowego Roku , aby dalej nas łączyła przyjaźń nasza pasja !scooter Michu i Jolka Odnośnik do komentarza
LWfilip Opublikowano 30 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2011 Święte słowa Zacnych Poprzedników Życzę Wam zdrowia i tylko przyjemnych zdarzeń. Zawsze udanych wyjazdów i szczęśliwych powrotów !scooter Dla mnie to nie był taki zły rok i liczę na to, że ten Nowy nie będzie gorszy. Oby tak było. Szczęśliwego Nowego Roku. Odnośnik do komentarza
upiór Opublikowano 30 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2011 Jako Prezes ZACNYCH składam wam wszystkim moc życzeń na ten nadchodzący rok , oby każda chwila spędzona na naszych drogach była chwilą zawsze mile wspominaną . Czego sobie i Wam kochani życzę . Abyśmy zawsze i wszędzie śmigali cali i zdrowi i oby Bóg prowadził nas w tej pasji mocną ręką i dawał zawsze zielone światło w naszych poczynaniach na naszych drogach . Tak na marginesie , pragnę podziękować za bardzo miłe chwile wymieniać mogę bardzo wiele , ale jako pierwszy nasuwa się ten z za autostrady gdyż to z Nim śmigam wiele kilometrów Robson dzięki za ten rok , Koleżankom i Kolegom za cudowne chwile w naszych górach i nie tylko , w tym momencie wspomnę tylko że ubolewam nad tym że nie zawsze możemy śmigać razem i nie zawsze jest wszytko tak jak powinno być . Kochani kończąc te moje pisanie ni jako na koniec pragnę tylko życzyć sobie i Wam a byśmy za rok wspominali rok 2012 , i oby nikogo z nas nie zabrakło . Raz jeszcze życzę szczęśliwego Nowego Roku 2012 . Prezes ZACNEJ marki Upiorek . Ten utwór niech nam zawsze brzmi na co dzień i nie tylko . Odnośnik do komentarza
szamot Opublikowano 30 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2011 My również przyłączamy się do życzeń wszelkiej pomyślności w nadchodzącym roku (zdrowia dla Was i dla Waszych maszyn, taniego paliwa i szerokości w czekających nas podróżach). Jednocześnie chcielibyśmy podziękować za przyjęcie nas do tak ZACNEGO grona i za możliwość poznania tak zajefajnych ludzi oraz życzyć jak najwięcej przejechanych kilometrów wspólnie jak i osobno, no i bezawaryjnych, oczywiście dotyczy to innych marek niż Zacne, bo one są bezawaryjne :)Szczęśliwego Nowego Roku!!!! Odnośnik do komentarza
Klubowicze fundi600 Opublikowano 31 Grudnia 2011 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2011 Dosiego roku Odnośnik do komentarza
Mareczek Opublikowano 31 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2011 SZCZĘŚLIWEGO NOWEGO ROKU !winkiss !winkiss !winkiss Odnośnik do komentarza
czaro69 Opublikowano 31 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2011 !holiday !holiday Zdrowia, szczęścia, pomyślności, dużo kasy i dalekich podróży na !scooter wszystkim Kujawiakom !holiday !holiday życzą Ada i cezary Odnośnik do komentarza
Klubowicze robson Opublikowano 31 Grudnia 2011 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2011 Wszystkiego najlepszego w nadchodzącym Nowym Roku dla wszystkich ode mnie i od Rity !holiday !piwko !tut . Odnośnik do komentarza
Baśka13 Opublikowano 31 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2011 http://szczesliwego.homik.org/toast.php na zdrowie Odnośnik do komentarza
upiór Opublikowano 31 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2011 No to imprezy w pełni a ja zapodam taki kawałek , dla tych co pamiętają . http://www.youtube.com/watch?v=S_7HMyLOpqA&feature=endscreen&NR=1 To ekstra dla tego z Gdańska a może z Braniewa !OK . Nu a za łoknem pieruny walum jak by ni kaj nie mieli co robić hej . . Ech w górach teraz być . Odnośnik do komentarza
krzysurban Opublikowano 31 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2011 No to imprezy w pełni a ja zapodam taki kawałek , dla tych co pamiętają . To ekstra dla tego z Gdańska a może z Braniewa !OK . Nu a za łoknem pieruny walum jak by ni kaj nie mieli co robić hej . . Ech w górach teraz być . A dziekuję upiorku... No z braniewa tak, ale teraz z Pruszcza, więc masz jeszcze bliżej do mnie. No bierze też na wspomnienia i co zrobić. Trza zbierac kaske i lecieć jak tylko będzie pogoda. Wszystkiego dobrego w nowym roku i żeby wszystko szło tak jakbyśmy chcieli. Ide popatrze jak strzelaja z karabinów i armat. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi