Kong Opublikowano 26 Grudnia 2011 Opublikowano 26 Grudnia 2011 Witam, Takie pytanie "na wszelki wypadek": jaką pomoc drogową możecie polecić w Warszawie na 2oo? Nie chodzi mi o diagnostykę na zawołanie ale o możliwość np zapakowania skutera na lawetę /samochód transportowy i odstawienia go w wyznaczone miejsce. Pozdrawiam Kong
ptaku_1 Opublikowano 27 Grudnia 2011 Opublikowano 27 Grudnia 2011 Wiem ze Suzuki Jasklowski i Scooterland Modlinska maja takie uslugi, z Scooterlandu nie korzystalem (kazali mi czekac 3h), na Jasklowskiego czekalem okolo 1h (nie wliczyli mi lawety w koszt naprawy, byla gratis)
rpp Opublikowano 27 Grudnia 2011 Opublikowano 27 Grudnia 2011 @Kong - a może najlepiej dokup stosowną opcję do ubezpieczenia. Przy AC na pewno da się wykupić ale z tego co kojarzę to nawet jeśli masz samo OC to też za ok. 100zł/rok możesz wykupić szerszy zakres Assistance. Tylko trzeba się doczytać jakie są warunki bo często jest ograniczenie dot. ilości kilometrów od miejsca zamieszkania (podstawowy wariant w 99% ma limity rzędu 50-100km) i zakresu. Ja dwukrotnie korzystałem z Assistance PZU - raz jak mi w trakcie jazdy manetki całkowicie rozładowały aku i gość ściągnął mnie do serwisu (gdybym wiedział, że to padł aku to by odpalił na miejscu) a drugi raz gdy miałem kolizję. W większości rozszerzony Assistance zawiera próbę naprawy sprzętu na miejscu a jeśli to się nie uda to ściągnięcie do najbliższego ASO.
nakiel Opublikowano 15 Stycznia 2012 Opublikowano 15 Stycznia 2012 hej jeszcze oni pomogą. Nie wiem jakie koszta. http://cityscooters.pl/ a propo może ktoś wie jak u nich z serwisem? Pozdrawiam Nakiel
Jerry_R Opublikowano 16 Stycznia 2012 Opublikowano 16 Stycznia 2012 Nie serwisuja Chinczykow i Tajwanczykow, jedynie markowe, do ktorych nie zaliczaja np. Kymco.
Rekomendowane odpowiedzi