Gość Opublikowano 23 Grudnia 2011 Opublikowano 23 Grudnia 2011 Radiolog, błagam. Wrogie nastawienie? Ja mam, ku.wa, WOJENNE!!!
Michałp Opublikowano 26 Grudnia 2011 Opublikowano 26 Grudnia 2011 Radiolog ale temat !guns nie wiem jak ciepli panowie za kratami dowiadują się ze jest "nowy" z nadmiernym popędem.i tu brakuje emotikony! !OKK
kaktus83 Opublikowano 26 Grudnia 2011 Opublikowano 26 Grudnia 2011 No, te 2,5 roku pod celą z wyrokiem za takie coś będzie z pewnością najgorszym okresem w życiu tego księdza.
dr.big Opublikowano 26 Grudnia 2011 Opublikowano 26 Grudnia 2011 Mam nadzieję, że w pudle dozna niezapomnianych "rozkoszy" współżycia cielesnego. PS. Aż dziwne, że takiemu zboczeńcowi zabrania się wykonywania zawodu "nauczyciela" jedynie na 4 lata .
Sympatycy Arecki Opublikowano 26 Grudnia 2011 Sympatycy Opublikowano 26 Grudnia 2011 Każdorazowo taki przypadek budzi we mnie straszne emocje. Jeszcze coś ogólniej w temacie: klik.
Rzelu Opublikowano 26 Grudnia 2011 Opublikowano 26 Grudnia 2011 Mnie zastanawia również tak subtelne rozdzielenie przez Sąd molestowania seksualnego od "jedynie" naruszenia nietykalności cielesnej dziecka, co jak widać umożliwiło przedawnienie -> umorzenie -> znaczące obniżenie kary. Mam nadzieję, że już w 2015 nie zostanie wychowawcą na kolonii?
Gość Opublikowano 26 Grudnia 2011 Opublikowano 26 Grudnia 2011 W więzieniu, w przerwach pomiędzy „oddawaniem posługi", napisze książkę, jak większość ostatnio oskarżonych czy skazanych, i będzie miał kasę na wycieczki na wyspy filipińskie, a tam ma raj!
Kaper Opublikowano 27 Grudnia 2011 Opublikowano 27 Grudnia 2011 Uuuuuuuuu, jak widać pozytywne (moto)zakręcenie przed niczym nie strzeże. Szkoda. Wyrok dziwi, ale przy utajnieniu uzasadnienie tak naprawdę nic o sprawie nie wiemy. Oby w Nowym Roku nie było takich newsów (i nie mam na myśli "zamiatania pod dywan" tylko niewystępowanie zjawiska). Pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi