madej Opublikowano 22 Grudnia 2011 Opublikowano 22 Grudnia 2011 Mam pytanie do skuteromanaiakow z 3miasta.Potrzebuje zrobic dosc gruntowny przeglad ewentualnie remont mojego scarabeusza i chcialem sie dowiedziec czy mozecie polecic jakis konkretny warsztat gdzie skutem zajma sie powiedzmy fachowcy osobiscie znam pare warsztatow i mechanikow ale jak slysza remont skutera to raczej niebardzo albo zrobia po lebkach .Moze macie jakies sprawdzone miejsca bo niebardzo chce mi sie eksperymentowac pozdr.
Abach Opublikowano 22 Grudnia 2011 Opublikowano 22 Grudnia 2011 No właśnie, z "konkretnym warsztatem" wcale nie będzie łatwo !wchair Ja osobiście serwisuję SW z racji marki w Hondzie Pomirski. Mechanicy pracują tam od wielu lat i nie mogę złego słowa o nich powiedzieć. Ceny przystępne. Niestety niechętnie przyjmują inne marki. Byłem tam ze dwa razy z Hexagonem w sytuacjach awaryjnych, ale to silnik Hondy i nie było problemu. Proponuję spróbować popytać w Skutermanii w Sopocie lub w Skuter Centrum we Wrzeszczu.
madej Opublikowano 23 Grudnia 2011 Autor Opublikowano 23 Grudnia 2011 Dzieki Abach za odpowiedz ,wlasnie chodzi mi o "skutermanie" w Sopocie ,moze ktos u nich robil cos? bo o "skuter centrum " slyszalem juz opinie i byla raczej z tych malo zachecajacych do zostawienia u nich swojego sprzeta pozdr
pawelneos Opublikowano 29 Grudnia 2011 Opublikowano 29 Grudnia 2011 Jeszcze jest ERYK w Sopocie i jest jako mechanik Ok
Rekomendowane odpowiedzi