Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Kalendarze

Rekomendowane odpowiedzi

• Klubowicze
Opublikowano

W porozumieniu z innymi Regionami i po konsultacji z kilkoma osobami ,mam pewną propozycję.Liczę na waszą pomoc i zrozumienie problemu.Chciałbym przeznaczyć pewną kwotę ze sprzedaży przeznaczyć na jakiś szczytny cel.Co to oznacza w praktyce?Cena minimalna kalendarza to 50 zł,60% tej kwoty będzie przeznaczone na pomoc komuś kto naprawdę tego potrzebuje.Osobę lub instytucję charytatywną musimy wybrać sami,lub jeśli ktoś zna osobę potrzebującą może ją wskazać.Sposób wpłat i numer konta jest podany w wątku lista chętnych na kalendarze 2012.Po ew,zakończeniu akcji przedstawie dokumenty świadczące o tym że pieniądze zostały przekazane i komu.Liczę na dobre serca wszystkich użytkowników tego Forum.Pozdrawiam i czekam na stosowne komentarze.

• Sympatycy
Opublikowano

Jedna sztuka dla mnie.60 zł.

• Klubowicze
Opublikowano

No i proszę,tak się działa na tym Forum,w rozmowie mnóstwo ludzi się zdeklarowało,A rozpisują się w poście jacy to oni miłościwi i pomocni są.:)

• Sympatycy
Opublikowano

Krzytro, od założenia tematu minęło trochę ponad 12 godzin. Możesz dać ludziom zebrać myśli i fundusze.

Zazdrosny jesteś o Ucientą :)

Uważam, że Twój post jest nie na miejscu i ma odwrotny skutek od zamierzonego.

Tyle moje zdanie

• Klubowicze
Opublikowano

Marcin,ja ten post założyłem pro-forma,rozmawiałem osobiście z wieloma osobami.Nie myślisz chyba że będę teraz wypisywał nicki osób zdeklarowanych?

• Sympatycy
Opublikowano
  W dniu 21.12.2011 o 06:17, krzytro napisał(a):

... będę teraz wypisywał nicki osób zdeklarowanych?

No mam nadzieje, że nie będziesz.

Swoje zdanie co do skutku podtrzymuję.

Swoją drogą jakbym wiedział, że sytuacja rozwinie się w tym kierunku nie zamawiał bym aż 3 sztuk kalendarzy w pierwszym rozdaniu :)

• Klubowicze
Opublikowano

Chłopaki nie kłócić się, bo nie ma o co. Wszyscy z naszego forum, którzy mieli ochotę kupić kalendarze, zamówili je w pierwszej turze. Teraz zostali tylko "niedobitki". Niezależnie od przeznaczenia kasy na szczytny cel, na naszym forum może już być niewielu chętnych. Od następnego roku proponuję od razu uwzględniać i reklamować częściowo charytatywny cel sprzedaży kalendarzy Burgmanii.

Ja w tym roku się spóźniłem z zamówieniem. Teraz poproszę jeden egzemplarz za 6 dych !zorro