Klubowicze PIN Opublikowano 5 Grudnia 2011 Klubowicze Opublikowano 5 Grudnia 2011 Koleżanki i koledzy mam mała prośbę o wsparcie. Wystarczy tylko kliknąć na "Lubie to" na FB Tu i Tu pozdrawiam i z góry dzięki
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 5 Grudnia 2011 Klubowicze Opublikowano 5 Grudnia 2011 a klikać w celu po co ? ... bo zanim klikne lubię wiedzieć po co klikam
Klubowicze PIN Opublikowano 5 Grudnia 2011 Autor Klubowicze Opublikowano 5 Grudnia 2011 By zagłosować na fotkę na "My Way of life!" w celu propagowania Maxi, bo w tamtej galerii znalazłem tylko 3 maxi (no, a to mało!) Od taki konkursik. ps. do wyboru jest 2 burgmaniaków !OKK (tylko ) 1
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 5 Grudnia 2011 Klubowicze Opublikowano 5 Grudnia 2011 no to klikłam 1
Maciej_f Opublikowano 5 Grudnia 2011 Opublikowano 5 Grudnia 2011 Chętnie kliknę ale wieczorkiem bo aktualnie Admin blokuje mi te strony.
Kamikaze Opublikowano 5 Grudnia 2011 Opublikowano 5 Grudnia 2011 Dzięki pin za inicjatywę !OKK a wszystkim za kliki Lubię Was
Wojtecki Opublikowano 5 Grudnia 2011 Opublikowano 5 Grudnia 2011 Kliknolem 2 razy,ale nie jestem pewny czy 1-y raz poszedl dobrze.
Klubowicze Jack Opublikowano 5 Grudnia 2011 Klubowicze Opublikowano 5 Grudnia 2011 Też bym kliknął, ale tam trzeba się zarejestrować, a ja mam awersję do portali społecznościowych, na których trzeba udostępniać swoje dane osobowe. Kiedyś przewiozłem się na "nk". Przepraszam, Marcin, i serdecznie pozdrawiam.
upiór Opublikowano 5 Grudnia 2011 Opublikowano 5 Grudnia 2011 No pewnie że tak . Jak by to była ZACNA to klikał bym do rana . Poszło trzy razy !OKK .
Klubowicze PIN Opublikowano 6 Grudnia 2011 Autor Klubowicze Opublikowano 6 Grudnia 2011 Super odzew !!! !OKK Co jak co, ale na Burgmaniaków można liczyć !!! !tut zawsze !tut
Rekomendowane odpowiedzi