Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Rekomendowane odpowiedzi

• Sympatycy
Opublikowano

Ponownie miałem okazję "promować" logo Burgmanii podczas kolejnej imprezy motocyklistów w moim mieście grodzkim... Tym razem była to zabawa dla najmłodszych w związku z nadchodzącymi mikołajkami. Mimo dość podłej aury (5 stopni i przelotne deszcze, raz nawet lunęło ostro), zjawiło się sporo maszyn, w tym dwa skutery (mój i 50-ka-Zipp).

Impreza zaczęła się od przeprawy promem (druga strona miasta) na dzielnicę Warszów pod kościół Św. Kozala, później powrót na lewobrzeże i przejazd przez miasto z przystankami przy kościołach i głównych placach, gdzie tylko pojawiły się dzieci. Dzięki temu, że również szef "drogówki" jest moto-maniakiem i brał czynny udział swoim pomarańczowym ścigaczem, "mikołaje w czapkach" mogli jechać bez kasków (przejazd oczywiście w kolumnie z nikłą prędkością)... Impreza była nagłośniona w miejscowych mediach, więc miło zimna i wilgoci, przyszło sporo dzieci z rodzicami, by odstać w kolejce od mikołaja i dostać słodycze i "pluszaki" (dzięki sponsorom za to)... Uciechy co nie miara, a szczególnie buźki dzieciaków z domu dziecka, które odwiedziliśmy po drodze... Na koniec gorąca kawa i herbata u księdza-motocyklisty (Harleyowiec)... Ogólnie miło i pożytecznie spędzona niedziela. Była prasa i telewizja, więc jak się coś pojawi w mediach, dorzucę w edycji, a na razie kilka fotek... EDIT - Jest i obiecany filmik - NADUŚ

20111204112846.jpg

20111204112836.jpg

20111204115738.jpg

20111204130213.jpg

20111204122850.jpg

20111204122834.jpg

20111204115827.jpg

20111204131954.jpg

20111204132042.jpg

20111204142254.jpg

• 1 miesiąc temu...
  • Klubowicze
Opublikowano

Gratulacje udanej imprezy, musisz się z piknąć z Romanem jak wróci z morza. To oczywiście przyjedziemy w więcej !scooter was odwiedzić.

Opublikowano

Hej, widze po zdjęciach ze impreza się udama. Mnie tym razem nie bylo na miejscu. Fajnie ze dzieciaki miały radoche te małe no i też Większe. Pozdrawiam serdecznie !OK

• Sympatycy
Opublikowano

Gratulacje udanej imprezy, musisz się z piknąć z Romanem jak wróci z morza. To oczywiście przyjedziemy w więcej !scooter was odwiedzić.

A czekam, czekam... Piwo bedzie się chłodzić !piwko Ja już sprzęt "zagarażowałem" by wszechobecna wilgoć lejąca się z nieba nie zjadła elektryki, ale nawet na 4oo można się zjechać...