zibi Opublikowano 2 Grudnia 2011 Opublikowano 2 Grudnia 2011 I tak to wygląda,ciekawe czy jest ślisko jak pada !scooter
szamot Opublikowano 3 Grudnia 2011 Opublikowano 3 Grudnia 2011 Droga super szczególnie początek pózniej jak u nas wąsko i dziurawo , a tak poważnie to można tylko pozazdrościć widoków przede wszystkim
LWfilip Opublikowano 3 Grudnia 2011 Opublikowano 3 Grudnia 2011 Myślę, że przy tylu zakrętasach sygnalizowanych tą farbą na jezdni to trzeba się raczej skupić nad własnym bezpieczeństwem. Zwłaszcza jak ktoś lubi pośmigać w winklach z większą prędkością. Ciekaw jestem argumentacji zarządcy drogi na temat tych malowanek.
Gość Bartheez5 Opublikowano 4 Grudnia 2011 Opublikowano 4 Grudnia 2011 Winkle MARZENIE Tylko pozazdrościć Mniemam iż Kolega na ZACNEJ gumę nie raz zamknie w tych Zakrętach
Arkadiusz Opublikowano 4 Grudnia 2011 Opublikowano 4 Grudnia 2011 Mam nadzieję, że to jest inna farba, nie taka sama jak u nas malują pasy? Bo jeśli tak to po deszczu życzę sukcesów w jeździe po tej drodze.
upiór Opublikowano 4 Grudnia 2011 Opublikowano 4 Grudnia 2011 Arek to ZACNA marka , co tu pisać . No ale droga całkiem do rzeczy .
tomjag Opublikowano 6 Grudnia 2011 Opublikowano 6 Grudnia 2011 A ja oglądając w pewnym momencie aż podskoczyłem widząc auto śmigające z prawej strony. Nie spodziewałem się, że ta droga u wyspiarzy. Piękne widoki. Ja zapraszam na trsę nr 388 pomiędzy Polanicą-Zdrój a Wambierzycami. Piękne winkle na nowym asfalcie i równe piękne widoki aż chce się jechać. !V .
Rekomendowane odpowiedzi