szamot Opublikowano 1 Grudnia 2011 Opublikowano 1 Grudnia 2011 Dziękuje bardzo za głosy oddane na zdjęcie mojego skutera Rozpoczynamy nowy miesiąc i nowy konkurs. Myślę że związku z porą roku żeby było ciekawiej można wrzucić zdjęcia niekoniecznie z grudnia ,zresztą ankieta sama wyłoni zwycięzce. Zapraszam do zabawy Regulamin konkursu: 1. Na każdy miesiąc powstają 2 tematy: * skuter [miesiąc] [rok] - kandydatury * skuter [miesiąc] [rok] - głosowanie (ankieta) 2. W nagrodę za wygraną, laureat poprzedniego miesiąca zakłada wątki: do 5-ego następnego miesiąca wątek na kandydatury oraz do 15-ego - wątek na głosowanie. 3. Termin głosowania do ostatniego danego miesiąca 4. Do konkursu zgłosić można własnoręcznie zrobione zdjęcie swojego skutera lub innego skutera tylko za zgodą jego właściciela. 5. Do konkursu zgłaszamy max. 3 fotki 6. Można uczestniczyć w konkursie wiele razy, jednakże fotki w danym miesiącu nie mogą się powtarzać w innych miesiącach 7. Wszelkie kasztany będą wycinane bez uprzedzenia. Pozdrawiam
Kamikaze Opublikowano 1 Grudnia 2011 Opublikowano 1 Grudnia 2011 Wszyscy tak nie śmiało więc może ja zacznę . Ponieważ śniegu nie ma, a w końcu to grudzień, to może choć biały skuter będzie przypominał Wam, że to już zima .
GrzechoCnik Opublikowano 3 Grudnia 2011 Opublikowano 3 Grudnia 2011 Szara grudniowa pogoda, to i skutery też jakieś smutnawe
Klubowicze krzytro Opublikowano 4 Grudnia 2011 Klubowicze Opublikowano 4 Grudnia 2011 A to moje zdjątka i jeszcze jedna zn,nr,2
boochos Opublikowano 13 Grudnia 2011 Opublikowano 13 Grudnia 2011 Zima jak dotąd nie rozpieszczała świąteczną aurą, więc polowac na śnieg trzeba było i reagowac szybko !placz : fot1 jedyny śnieżny dzień w Suwałkach, do chwili obecnej... !w00t fot2 bez zimowych opon trochę tył zarzuca fot3
Rekomendowane odpowiedzi