Bulba Opublikowano 29 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2011 Witam. Co sadzicie o takim spotkanku ? W tym roku jest cisnienie aby odwiedzic jakis dom dziecka. O ile bedzie 0+*C i sucho to mysle ze bede. Odnośnik do komentarza
voy-ciach Opublikowano 29 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2011 Kiedy to by miało być? Odnośnik do komentarza
Klubowicze pazdzioch Opublikowano 29 Listopada 2011 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2011 W niedziele o 12.00 na Pl.Wolności !scooter Odnośnik do komentarza
cyklon Opublikowano 29 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2011 Nareszcie was zobacze Czy ktoś ma linka do organizatorów. Chce zachęcić kilku znajomych i chciałbym podesłać im jakiegoś ładnego linka z opisem. Odnośnik do komentarza
Krzewik Opublikowano 30 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2011 W necie nic o łódzkiej akcji nic nie piszą,jedynie o imprezie w Gdańsku ,też bym pomyślał nad przybyciem bo jak dotąd mój burek jeszcze nie zapadł w sen zimowy. Odnośnik do komentarza
cyklon Opublikowano 4 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2011 A ja byłem. I było jak zwykle super. Miałem nadzieję, że Burgmania będzie w tym roku lepiej reprezentowana. Ale niestety byłem sam L Odnośnik do komentarza
dragon513 Opublikowano 5 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2011 A ja byłem. I było jak zwykle super. Miałem nadzieję, że Burgmania będzie w tym roku lepiej reprezentowana. Ale niestety byłem sam L JA TEŻ BYŁEM Odnośnik do komentarza
cyklon Opublikowano 6 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2011 JA TEŻ BYŁEM A gdzie http://www.mmlodz.pl...u+Wolno%C5%9Bci Odnośnik do komentarza
Bulba Opublikowano 6 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2011 Odnośnik do komentarza
dragon513 Opublikowano 7 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2011 Tu byłem srebny Daelim Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi