Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Frankfurt 2011 (wrzesień) - mini foto reportaż

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Break. Dawaj, dawaj !OKK .

Opublikowano

Tak, CAN-AM'ow widzielismy kilka na zlocie w Marl 2011. Nawet troche ich jezdzi po drogach :P ...

PS. A tam, zaraz ... huragan ... ;) ...

*Tapatalk by HTC Sensation

Opublikowano

thx za relację i miodzio fotki !piwko

Może sie mylę ale nie za wiele newsów !placz1 niestety.

Opublikowano

Swietne fotki:)

Dzieki

• Sympatycy
Opublikowano

Trzeba przyznać, że zdjęcia potrafisz robić. !OKK

Dzięki za foto relację, miły przerywnik w pracy.

Widzę, że więcej 2oo niż rok temu zostało wystawionych.

Reputek poleciał !YES

Opublikowano

Dzięki. Bałem się, że mnie ochrzanicie że zabagniam forum miliardem fotek.

Uf

Podkreślę, że to były targi samochodowe. Stąd 2oo tam jak kot napłakał. Ale co było, to wyłapałem.

Opublikowano

Widzę, że po sukcesie mp trójek producenci zaczynają coraz bardziej kombinować :P

Opublikowano

Pewnie trochę km nastukałeś piechotą, ale było warto. Świetna relacja. Jak bym tam był.

Jakby takie hyundaje rozdawali jako reklamówki, to by było fajnie.

Opublikowano

Kmodzele Dziękuje zrobiłeś mi i zapewne wielu forumowiczom frajdę wstawiając bardzo fajne fotki !OKK

Opublikowano

Fajnie sie patrzy !scooter

Chcialem sie tylko podzielic spostrzezeniami:

-Burgman w czerni.Z tego co slyszalem to w Austri sprzedaja jako standardowy kolor-nie wiem jak jest w Polsce

-Burgman ECO-myslalem ze jest on ciezszy niz "normalny" model napedzany benzyna,a tu jedna tarcza z przodu?

Ps-fajny deflektor-choc ten na Ebay jest ladnieszy-EBAY(cena z szyba-troche drogo)

• Sympatycy
Opublikowano

Bardzo fajne foty dzięki takiej dokumentacji mimo, że człowiek nie był, a widział tak jak by był fajne, fajne no i te skorpiony super.

• Sympatycy
Opublikowano

Dzięki za fajne zdjęcia Krzysiek. Reputek poleciał.

Elektryczny Smart jest zajefajny. !OKK Gdyby jeszcze

cena była atrakcyjna, mógłby podzielić ubiegłowieczny

sukces Vespy w dobie kryzysu :P

pzdr

Opublikowano

...

Ps-fajny deflektor-choc ten na Ebay jest ladnieszy-EBAY(cena z szyba-troche drogo)

To jest dokładnie ta sama szyba co na zdjęciu (z deflektorem w komplecie) i nie jest to nic nowego. To jest szyba turystyczna do AN400, która w katalogu akcesoriów Suzuki znajduje się od 2007 roku... Egzemplarz na zdjęciach ma po prostu założoną akcesoryjną szybę, podobnie jak "niebieskie" reflektory.

Ciekawostka jest taka, że przy tej szybie teoretycznie nie można założyć handbarów (kolidują z szybą przy maksymalnym skręcie kierownicy) ale w praktyce widziałem już zdjęcia AN400 z tą szybą i handbarami - "polakpotrafiii" jak mawia Banderas. :P

To co ja zauważyłem nowego w prezentowanym AN400 to złoty kolor zacisków hamulcowych.

Aha, czarnych felg i przeszywanej kanapy też wcześniej nie było.

@kmodzele: Fajne zdjęcia, reput za relację!

Opublikowano

Mocne kolory,takiego to na parkingu znaleźć łatwo.Brawo za chęci i zdjęcia.

Opublikowano

Nie będę w tym momencie oryginalny bo poprzednicy już chwalili ale to świetna relacja. Fotki jak z najlepszych czasopism. Brawo !OKK . Najbardziej przepadła mi do gustu ta część z Can Amem. Spydera widziałem na żywo i myślę, że to sprzęt dla mnie.Może kiedyś :D

Opublikowano

Swietny reportaz, dzieki !OKK