pawelneos Opublikowano 21 Listopada 2011 Opublikowano 21 Listopada 2011 W tym roku mikołajki w Gdańsku trochę marnie ze względu na remonty dróg ale będą za to w Gdyni http://www.mmtrojmiasto.pl/meeting/220818/Motocyklowe+Miko%C5%82ajki+w+Gdyni.html Podobno na cele harytatywne i zapisy można wpłacic w LARSONIE
Abach Opublikowano 21 Listopada 2011 Opublikowano 21 Listopada 2011 Mimo, że brałem udział w imprezie przez ostatnie kilka lat, po ostatniej byłem raczej sceptycznie nastawiony. Ale wygląda na to, że prognozy pogody są obiecujące i pewnie zawitam kolejny raz. Strona oficjalna imprezy http://mikolaje.gd.pl/portal/
eMKa Opublikowano 23 Listopada 2011 Opublikowano 23 Listopada 2011 W dniu 21.11.2011 o 17:11, pawelneos napisał(a): W tym roku mikołajki w Gdańsku trochę marnie ze względu na remonty dróg ale będą za to w Gdyni http://www.mmtrojmia...ki+w+Gdyni.html Podobno na cele harytatywne i zapisy można wpłacic w LARSONIE Wiesz co grozi za opowiadanie starych kawałów...? Załączony link odnosi się do VI Mikołajów w 2008 roku (byłem, pamiętam, padało deszczem). W tym (2011) będzie to już IX edycja i Mikołaje pojadą z Gdańska przez Sopot do Gdyni! Świeżutkie informacje w linku zamieszczonym wyżej przez Abacha.
pawelneos Opublikowano 27 Listopada 2011 Autor Opublikowano 27 Listopada 2011 Dokładnie tak jak ABACH zamieścił . Ja tylko poruszyłem ten temat I dokładniejsze informacje są od Abach-a . Teraz pozostało tylko aby chętni się deklarowali chyba że to ma byc tejemnica, ale ja nic nie będę ukrywal że chcę jechac Pozdrawiam
Abach Opublikowano 27 Listopada 2011 Opublikowano 27 Listopada 2011 Jeszcze Waldek Majesty dzwonił z deklaracją udziału, więc jest nas już trójka !OKK
marjer Opublikowano 28 Listopada 2011 Opublikowano 28 Listopada 2011 Jeżeli nic wyskoczy to chętnie się przyłącze
Abach Opublikowano 29 Listopada 2011 Opublikowano 29 Listopada 2011 W dniu 28.11.2011 o 16:43, KUCHARZ napisał(a): Abachu a kucharze !tut No właśnie, dopiero się odezwali Panie podszykować stroje, Panowie podładować akumulatory i spotykamy się na pasie w niedzielę Edit: Pleban coś deklarował, ale z nim to nigdy nie wiadomo Waldek i ja wykupiliśmy dziś "cegiełki" u Pomirskiego
Sympatycy spinka Opublikowano 4 Grudnia 2011 Sympatycy Opublikowano 4 Grudnia 2011 byliśmy, jechaliśmy, zmokliśmy. Tych czerwońców było tle że ....... 3m przez pewien czas było zakorkowane. Pozdrowienia dla pozostałych
pawelneos Opublikowano 4 Grudnia 2011 Autor Opublikowano 4 Grudnia 2011 Na prawdę było mokro !placz1 !!!! , ale myślę ze warto było się pokazac !scooter . Przejazd był super a ludzie za naszą jednośc odwdzięczali się uśmiechem i machali do nas z wdziękiem !OK !OKK A dotego przecież to szczytny cel !kiss
michu Opublikowano 4 Grudnia 2011 Opublikowano 4 Grudnia 2011 Siemka u nas w Bydzi też popadało , ale warto było troszkę zmoknąc !OKK
marjer Opublikowano 4 Grudnia 2011 Opublikowano 4 Grudnia 2011 Było fajnie i mokro ale miny kierowców bezcenne. Chociaż jeden dzień w roku 2oo mają przed nimi pierwszeństwo !scooter
Max3miasto Opublikowano 7 Grudnia 2011 Opublikowano 7 Grudnia 2011 Hej! Faktycznie, aura nie do końca dopisała. Ale ilość ludzi była niewiarygodna. Wiem od obserwatorów, że nie spodziewali się, że kolumna będzie tak liczna i że jej przejazd trwać będzie prawie pół godziny. Jechaliśmy z Plebanem, Kucharzem i Abachem ramię w ramię. Było super. Świetna akcja. Byliśmy pierwszy raz i na pewno nie ostatni :-) Pozdrowienia!
Abach Opublikowano 8 Grudnia 2011 Opublikowano 8 Grudnia 2011 Oj tam, oj tam. Zdarzało się wcześniej, że było jeszcze gorzej. Ale prawdą jest, że nie padało od 3 miesięcy, akurat 4 grudnia się zebrało !sciana Najważniejsze, że impreza się udała i nakarmimy sporo maluchów !OKK Na stacji w oczekiwaniu na Pawła:
pawelneos Opublikowano 18 Grudnia 2011 Autor Opublikowano 18 Grudnia 2011 Adaśko nawet nie wiedziałem że specjalnie na mnie czekaliście . Bardzo mi głupio teraz !!! !pomidor Ja się zebrałem z grupą przed moim garażem i dojechałem do całej kolumny prosto od garażu . Bardzo przepraszam że tak się stało Adaśko nawet nie wiedziałem że specjalnie na mnie czekaliście . Bardzo mi głupio teraz !!! !pomidor Ja się zebrałem z grupą przed moim garażem i dojechałem do całej kolumny prosto od garażu . Bardzo przepraszam że tak się stało
Rekomendowane odpowiedzi