Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Motocyklowe Mikołajki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mimo, że brałem udział w imprezie przez ostatnie kilka lat, po ostatniej byłem raczej sceptycznie nastawiony. Ale wygląda na to, że prognozy pogody są obiecujące i pewnie zawitam kolejny raz.

Strona oficjalna imprezy http://mikolaje.gd.pl/portal/

Opublikowano
  W dniu 21.11.2011 o 17:11, pawelneos napisał(a):

W tym roku mikołajki w Gdańsku trochę marnie ze względu na remonty dróg ale będą za to w Gdyni

http://www.mmtrojmia...ki+w+Gdyni.html

Podobno na cele harytatywne i zapisy można wpłacic w LARSONIE

Wiesz co grozi za opowiadanie starych kawałów...? :whistling:

Załączony link odnosi się do VI Mikołajów w 2008 roku (byłem, pamiętam, padało deszczem). W tym (2011) będzie to już IX edycja i Mikołaje pojadą z Gdańska przez Sopot do Gdyni!

Świeżutkie informacje w linku zamieszczonym wyżej przez Abacha.

Opublikowano

Dokładnie tak jak ABACH zamieścił . Ja tylko poruszyłem ten temat I dokładniejsze informacje są od Abach-a . Teraz pozostało tylko aby chętni się deklarowali chyba że to ma byc tejemnica, ale ja nic nie będę ukrywal że chcę jechac Pozdrawiam

Opublikowano

Jeszcze Waldek Majesty dzwonił z deklaracją udziału, więc jest nas już trójka !OKK

Opublikowano

Abachu a kucharze !tut

Opublikowano

Jeżeli nic wyskoczy to chętnie się przyłącze :wacko:

Opublikowano
  W dniu 28.11.2011 o 16:43, KUCHARZ napisał(a):

Abachu a kucharze !tut

No właśnie, dopiero się odezwali :)

Panie podszykować stroje, Panowie podładować akumulatory i spotykamy się na pasie w niedzielę :)

Edit:

Pleban coś deklarował, ale z nim to nigdy nie wiadomo :)

Waldek i ja wykupiliśmy dziś "cegiełki" u Pomirskiego :)

• Sympatycy
Opublikowano

whist byliśmy, jechaliśmy, zmokliśmy.

Tych czerwońców było tle że ....... :D:P;)

3m przez pewien czas było zakorkowane.

Pozdrowienia dla pozostałych ;)

Opublikowano

Na prawdę było mokro !placz1 !!!! , ale myślę ze warto było się pokazac !scooter . Przejazd był super a ludzie za naszą jednośc odwdzięczali się uśmiechem i machali do nas z wdziękiem whist !OK !OKK A dotego przecież to szczytny cel !kiss

Opublikowano

Siemka u nas w Bydzi też popadało , ale warto było troszkę zmoknąc !OKK

Opublikowano

Było fajnie i mokro ale miny kierowców bezcenne. Chociaż jeden dzień w roku 2oo mają przed nimi pierwszeństwo !scooter

Opublikowano

Hej! Faktycznie, aura nie do końca dopisała. Ale ilość ludzi była niewiarygodna. Wiem od obserwatorów, że nie spodziewali się, że kolumna będzie tak liczna i że jej przejazd trwać będzie prawie pół godziny. Jechaliśmy z Plebanem, Kucharzem i Abachem ramię w ramię. Było super. Świetna akcja. Byliśmy pierwszy raz i na pewno nie ostatni :-) Pozdrowienia!

Opublikowano

Oj tam, oj tam. Zdarzało się wcześniej, że było jeszcze gorzej. Ale prawdą jest, że nie padało od 3 miesięcy, akurat 4 grudnia się zebrało !sciana

Najważniejsze, że impreza się udała i nakarmimy sporo maluchów !OKK

Na stacji w oczekiwaniu na Pawła:

DSC_0019.JPG

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Adaśko nawet nie wiedziałem że specjalnie na mnie czekaliście . Bardzo mi głupio teraz !!! !pomidor Ja się zebrałem z grupą przed moim garażem i dojechałem do całej kolumny prosto od garażu . Bardzo przepraszam że tak się stało

Adaśko nawet nie wiedziałem że specjalnie na mnie czekaliście . Bardzo mi głupio teraz !!! !pomidor Ja się zebrałem z grupą przed moim garażem i dojechałem do całej kolumny prosto od garażu . Bardzo przepraszam że tak się stało