Gość Kristof Opublikowano 20 Listopada 2011 Opublikowano 20 Listopada 2011 A może by tak zorganizować akcję motomikołaje ? i wybrac się do jakiegoś domu dziecka z zabawkami i słodyczami??? co o tym myślicie? w naszym regionie jest jeden taki biedny dom dziecka w gożycach ale oczywiście moze byc to inny. Dzieciom byłoby miło i napewno na długo by zapamiętały taką chwilę. Mozna się poświęcić zeby nam dupcie zmarzły na moto ale uśmiech dziecka jest tego wart !holiday
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 21 Listopada 2011 Klubowicze Opublikowano 21 Listopada 2011 z tego co wiem na terenie śląska są organizowane Motomikołaje o np. TU1 i TU2 i TU3 1
Gość Kristof Opublikowano 21 Listopada 2011 Opublikowano 21 Listopada 2011 Ja wiem ze sa organizowane ale nie przez nas !NOT
Ania Opublikowano 21 Listopada 2011 Opublikowano 21 Listopada 2011 Kochanie ja jestem ZA..moja pupa może nawet zamarznąć Asiu a to, że inni organizują to nie znaczy, że my nie możemy też takiej akcji zorganizować Pozdrawiam Ania
Gość Kristof Opublikowano 3 Grudnia 2011 Opublikowano 3 Grudnia 2011 Wybiera się ktoś na moto mikołaje? do bielska lub gliwic?? bo ja jadę jak coś to info na tel. 667375274 nasz wyjazd do domu dziecka w Gożyczkach będzie 6.12. o godzinie 17 wyjazd mc'donald jastrzębie jak ktoś chętny zapraszam:)
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 4 Grudnia 2011 Klubowicze Opublikowano 4 Grudnia 2011 Krzysiek jedziecie moto ? i to zorganizowany wyjazd ? oni w tych Gożyczkach wiedzą o takiej inicjatywie ?
Klubowicze Migu Opublikowano 4 Grudnia 2011 Klubowicze Opublikowano 4 Grudnia 2011 Nie 6-tego no to pojechałem .
Klubowicze karton Opublikowano 4 Grudnia 2011 Klubowicze Opublikowano 4 Grudnia 2011 bardzo licznie burgmania jedzie na takie akcje było nas 3 jakby to było w maku ?to co innego 1
Gość Kristof Opublikowano 6 Grudnia 2011 Opublikowano 6 Grudnia 2011 bardzo licznie burgmania jedzie na takie akcje było nas 3 jakby to było w maku ?to co innego Dokładnie zgadzam się z tobą Karton.. Niestety tak to juz jest. Pomijając parę rzeczy ktore się dla dzieciaków nie odbyly warto bylo się zjawic i dac odrobinę szczęścia tym dzieciakom. Fotki do 30 min wrzucę. Krzysiek jedziecie moto ? i to zorganizowany wyjazd ? oni w tych Gożyczkach wiedzą o takiej inicjatywie ? Tak jedziemy na moto obowiazkowo przebranie mikołaja ! i duuuuzo niespodzianek dla dzieciaków:) nie wiem czy wiedzą ale lepiej z zaskoczenia wpaśc napewno radocha będzie większa:) A tutaj fotki z dzisiejszej akcji !holiday Mój link Dziś kolejny dom dziecka odwiedzony !OKK tym razem w gorzyczkach i było o wiele wiele lepiej niz w Gliwicach tutaj naprawde dzieciaki miały radochę zreszta nie ma co opowiadac trzeba poprostu uczestniczyć w takich akcjach.. !scooter Mój link
Rekomendowane odpowiedzi