Klubowicze Wrzonio Opublikowano 19 Listopada 2011 Klubowicze Opublikowano 19 Listopada 2011 Pojawiła się na FB informacja o tegorocznej edycji Motomikołajek w Warszawie. Impreza zaczyna się o godz. 10:00, 4 grudnia 2011 na placu Konstytucji Wiadomość od organizatora: "Nie musisz mieć motocykla, żeby do nas dołączyć! Zapraszamy na Plac Zamkowy o godzinie 11:00 - będziemy tam 1,5h albo do Nowego Bolka na koncert. Podczas koncertu odbędzie się wiele konkursów z BARDZO cennymi nagrodami! Zapraszamy! 4 grudnia planujemy: - przejazd przez Warszawę, ale możliwie krótki - ze względów bezpieczeństwa, - spotkanie z dzieciakami (wspólne gry i zabawy, śpiewanie kolęd, pokazy, występy oraz wręczenie upominków) - wieczorny koncert, licytacje, liczne konkursy z super nagrodami Za uzyskane środki wesprzemy Domy Dziecka i Domy Samotnej Matki z biedniejszych regionów Polski. WSZYSTKICH SERDECZNIE ZAPRASZAMY!"
Marynarz Opublikowano 20 Listopada 2011 Opublikowano 20 Listopada 2011 no i nawet pogoda ma być... na razie to wróżenie z fusów ale kto wie Mi się na razie prognoza pogody podoba.
M_Pajak Opublikowano 21 Listopada 2011 Opublikowano 21 Listopada 2011 Tak jak już rozmawialiśmy . Trzeba pojechać , jak pogoda dopisze .
malina83 Opublikowano 24 Listopada 2011 Opublikowano 24 Listopada 2011 z tego co widzę można przyjechać bez moto i ja tak planuję kto jeszcze przyjeżdza w słusznym celu ?
Marynarz Opublikowano 29 Listopada 2011 Opublikowano 29 Listopada 2011 no to wygląda na to że i ja się pojawię... (ale bez przebrania nie ma dla mnie słusznych rozmiarów !sciana - jednak Polska to dziwny kraj u na każdy X przy rozmiarze oznacza długość a nie szerokość (jak w USA) ).
daszek Opublikowano 29 Listopada 2011 Opublikowano 29 Listopada 2011 Ja też się wybieram, niezależnie od pogody (a później skuter jedzie na zimowanie ) Może spotkamy się przy c66 tak o 9:15 ?
Marynarz Opublikowano 29 Listopada 2011 Opublikowano 29 Listopada 2011 no mi troszkę nie po drodze z Mokotowa na Wolę aby do Centrum dojechać spotkajmy się na miejscu już
daszek Opublikowano 29 Listopada 2011 Opublikowano 29 Listopada 2011 no mi troszkę nie po drodze z Mokotowa na Wolę aby do Centrum dojechać spotkajmy się na miejscu już Oki, to na miejscu, 9:40?
ucienta Opublikowano 29 Listopada 2011 Opublikowano 29 Listopada 2011 Bede, ale raczej sluzbowo. Zglosilam sie na porzadkowego. Wiec badzcie grzeczni chlopcy !bicz
daszek Opublikowano 29 Listopada 2011 Opublikowano 29 Listopada 2011 Bede, ale raczej sluzbowo. Zglosilam sie na porzadkowego. Wiec badzcie grzeczni chlopcy !bicz !w00t !OKK
Marynarz Opublikowano 29 Listopada 2011 Opublikowano 29 Listopada 2011 Oki, to na miejscu, 9:40? spoko, damy radę Bede, ale raczej sluzbowo. Zglosilam sie na porzadkowego. Wiec badzcie grzeczni chlopcy !bicz o jezu !
M_Pajak Opublikowano 30 Listopada 2011 Opublikowano 30 Listopada 2011 No to zaczynam się bać . Aga z pejczem i ciekawe co założy na siebie !winkiss
Jerry_R Opublikowano 30 Listopada 2011 Opublikowano 30 Listopada 2011 Ciepła promocja dla Moto Mikołajów: http://www.scigacz.pl/Ciepla,promocja,dla,Moto,Mikolajow,17150.html
Kamikaze Opublikowano 1 Grudnia 2011 Opublikowano 1 Grudnia 2011 Jestem obowiązkowo! Renifery nakarmione i czekają już, aż pociągną moje białe sanie ho ho ho Worek trza jeszcze zapełnić prezentami i ruszać w drogę, bo dzieci czekają na moto Mikołajów. ho ho ho
Marynarz Opublikowano 3 Grudnia 2011 Opublikowano 3 Grudnia 2011 A mi jednak nie będzie dane w tym roku uczestniczyć w tak żadnej imprezie trzymajcie się ciepło.. Tapnięte z Deski
daszek Opublikowano 4 Grudnia 2011 Opublikowano 4 Grudnia 2011 ją na miejscu, i nie widzę nikogo z b.
GrzechoCnik Opublikowano 4 Grudnia 2011 Opublikowano 4 Grudnia 2011 Nie gadaj że nikogo. Tyle się tych czerwońców nazbierało, że ciężko obiektywem ogarnąć. Wrzonio nawet fotografa rozpoznał! A najlepiej BurgmanioMotoMikołajom wychodziło pozowanie do zdjęć: Reszta fotek TUTAJ
Dakota Opublikowano 4 Grudnia 2011 Opublikowano 4 Grudnia 2011 Cholerka, a ja nie mogłem !placz1 Łoomatko, ale za to widzę mojego "byłego" Lifana !w00t
ucienta Opublikowano 4 Grudnia 2011 Opublikowano 4 Grudnia 2011 O... nawet sie na fotke zalapalam !OK
GrzechoCnik Opublikowano 4 Grudnia 2011 Opublikowano 4 Grudnia 2011 Ale jakąś nie swoją kamizelkę miałaś.
Klubowicze Wrzonio Opublikowano 4 Grudnia 2011 Autor Klubowicze Opublikowano 4 Grudnia 2011 Nie tylko na jednym się załapałaś. a przygotowania były bardzo gorące a zabawa była super a tu reszta fotek 1
Kamikaze Opublikowano 4 Grudnia 2011 Opublikowano 4 Grudnia 2011 Było Ho Ho Ho bardzo miło a oto moje sanie zaprzężone w Rudolfa
daszek Opublikowano 4 Grudnia 2011 Opublikowano 4 Grudnia 2011 Było Ho Ho Ho bardzo miło a oto moje sanie zaprzężone w Rudolfa No, a zastanawialiśmy się czyja to hulajnoga No to jeszcze krótki filmik
Rekomendowane odpowiedzi