Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Super wypad ! Szacun !OK

• Administrator
Opublikowano

Przeczytałem i powiem tyle: Niezły hardcore żeś sobie zafundował :D

Pojechałem dalej i po przejechaniu granicy Austriackiej, na pierwszej stacji benzynowej kupiłem winietę. Dobrze ze kupiłem, jak sie później okazało

No właśnie, nie wyjaśniłeś tego w dalszej części opisu. Rozumiem, że miałeś jakąś kontrolę? !w00t

Zdziwiłem się, jak byłem w Wenecji [...] Takiego zachodu słońca i granatu nieba jeszcze nie widziałem. Tylko usiąść nad woda i umrzeć.

Pomimo tego, że po części rozumiem co masz na myśli to ostatnie zdanie brzmi dość......... sentymentalnie :D

Tak czy owak miło, że wszystko dla nas opisałeś. Reputek poleciał !OK

Opublikowano

Przede wszystkim szacun za odwagę i chęci. Generalnie super wyjazd. I dobrze, że zrezygnowałeś z chińczyka, jako środka transportu.

• Klubowicze
Opublikowano

Szacun Kolego,ja bym sie nie odważył w tak daleką wycieczkę na 250-ce pojechaćthumbup.gif

Opublikowano

Chyba po kolejnej takiej relacji trzeba przyznac ze rok 2011 nalezal do yamahy majesty 250 w podrozach alpejsko srodziemnomorskich :rolleyes:

Gratulacje !OKK

• Klubowicze
Opublikowano

fajna wyprawa :rolleyes:

Opublikowano

tylko mogę pomarzyć SZaCUN POZDRO

• Administrator
Opublikowano

Szacun Kolego,ja bym sie nie odważył w tak daleką wycieczkę na 250-ce pojechaćthumbup.gif

Krzytro, nie przesadzaj. Tu nie problem w pojemności skokowej ile w wytrzymałości... naszego siedziska !w00t

Opublikowano

Krzytro, nie przesadzaj. Tu nie problem w pojemności skokowej ile w wytrzymałości... naszego siedziska !w00t

Z ta wytrzymaloscia siedziska tez bym nie przesadzal ,majesty ma mega wygodna kanape ,problem raczej w kasie i czasie na takie wycieczki :rolleyes:

Opublikowano

To ci wyprawa!! Super!! !OKK

• Klubowicze
Opublikowano

Wielki szacun dla sprawcy.Tylko te góry śnieg i !scooter ,to nie moje klimaty ;)

Opublikowano

Bardzo fajna wyprawa. Sam mam ochotę na podobną wycieczkę. :rolleyes:

• Klubowicze
Opublikowano

Ale wyprawa ! W pojedynkę, niemłodym już sprzętem, ale jak się okazuje w 100% sprawnym. Gratuluję i zazdroszczę niezapomnianych chwil. Pozdrawiam !scooter

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Super - widzę, że Kolega "przypadkiem" przejechał się po Grossglockner Hochalpenstrasse !OKK . Byliśmy tam miesiąc wcześniej i śniegu jeszcze nie było... za to były chmury przesłaniające najwyższe szczyty :( Kolejny opis potwierdzający teze, że aby zwiedzić świat nie potrzeba "litra" pod tyłkiem i pięciu zer na koncie.

BTW gdzieś wpadłem na opis wyprawy do Egiptu na skuterku 50-ce. Liczą się jaja, nie pojemność !OKK

Opublikowano

!OK Dokładnie pogratulować zaparcia i tak owocnej wyprawy SUPER !!!