Skocz do zawartości
Forum Burgmania

skuter listopada 2011

głosowanie na foto skutera 2011  

70 użytkowników zagłosowało

Nie masz uprawnień do głosowania w tej ankiecie lub wyświetlania jej wyników. Aby zagłosować w tej ankiecie, prosimy się zalogować lub zarejestrować.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Trochę mało kandydatur w tym miesiącu, tym niemniej mam nadzieję, że głosowanie będzie trzymało w napięciu. Zapraszam wszystkich do oddania głosu. Przypominam zdjęcia:

1. boochos

boochos.jpg

2.Joasia70

joasia70.jpg

3.szamot

szamot.jpg

4.Kristof

Kristof.jpg

5.daszek

daszek.jpg

• Sympatycy
Opublikowano

Zdecydowanie Szamot !OKK

Opublikowano

Również Szamot !OK

Opublikowano

Jak dla mnie Szamot !OK w moim klimacie.

Opublikowano

Szamot :)

Opublikowano

j.w.

szamot !OK

Opublikowano

Szamot

• Sympatycy
Opublikowano

Daszek, fajne zdjęcie tylko troche martwe tło :lol:

Głos oddany na zdjęcie Szamota !OK

• Klubowicze
Opublikowano

Szamot nie do pobicia !OKK

• Administrator
Opublikowano

Zdjecia szamota jest super ale ni jak nie widze go jako zdjecie majace pokazywac listopad, daszek tu ewidentnie listopad ale faktycznie tlo martwe. Hmm musze glos na .... najlepsze zdjecie

• Klubowicze
Opublikowano

Szamot thumbup.gif

Opublikowano

Szamot !scooter !OK

• Sympatycy
Opublikowano

Głos oddany na najlepszą fotę :lol:

Opublikowano

Szamot !OKK

Opublikowano

Zdjęcie daszka bardzo dobrze wpasowuje się w listopad i nawet był to mój typ przez jakiś czas. Jednak... gdy pomyślałem, że w najbardziej depresyjnym ;) miesiącu roku patrzyłbym na cmentarz :) to zdecydowałem, że foto szamota nastraja bardziej optymistycznie !OKK - stąd mój głos oddany właśnie na nie(tzn na "tak" :P ).

• Administrator
Opublikowano

Zdjęcie daszka bardzo dobrze wpasowuje się w listopad i nawet był to mój typ przez jakiś czas. Jednak... gdy pomyślałem, że w najbardziej depresyjnym ;) miesiącu roku patrzyłbym na cmentarz :) to zdecydowałem, że foto szamota nastraja bardziej optymistycznie !OKK - stąd mój głos oddany właśnie na nie(tzn na "tak" :P ).

Klimat fotki boochosa OK !OK

Szczególnie ta mgła w tle :)

• Klubowicze
Opublikowano

głos oddany na fotkę z plaży !OK

• Klubowicze
Opublikowano

Na plaży nie widać opalających się czyli listopad thumbup.gif Szamot

• Klubowicze
Opublikowano

Już widać, że Szamot nie do pobicia. A mnie się Joasia podoba... :) Znaczy zdjęcie... ;)

Opublikowano

Skuter i plaża to jest coś !OKK Szamot

Opublikowano

Daszek, w końcu to Listopad..

• Sympatycy
Opublikowano

Szamot !OKK

Opublikowano

A żeby nie było, zdjęcie było robione 24.10.11 jak byłem w Kątach Rybackich cheers.gif a dokładnie miejscowość Piaski punk.gif ,tak że była jesień i prawie listopad.Czy listopad musi się kojarzyć ze zniczami, Przecież w listopadzie też jest ładne słoneczko a że nie ma zniczy i żółtych liści i drzew bez liści, no cóż tak jakoś wyszło ;)

Opublikowano

Szamot !OKK

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...