MarcinoV Opublikowano 14 Listopada 2011 Opublikowano 14 Listopada 2011 Tak będzie w przyszłym roku wyglądać egzamin teoretyczny na prawko //kodeksdrogowy2011.pl/Testy2012/quiz.html (podaje jako adres bo link to różnie chciał działać)
Arkadiusz Opublikowano 14 Listopada 2011 Opublikowano 14 Listopada 2011 Coś z linkiem chyba nie tak "Not Found"
Marynarz Opublikowano 14 Listopada 2011 Opublikowano 14 Listopada 2011 Coś z linkiem chyba nie tak "Not Found" działa, działa tylko trzeba bez // O TUTAJ JUŻ OK tylko coś chyba przeciążona ta strona jest bo działa jakby chciał i nie mogła
betu Opublikowano 14 Listopada 2011 Opublikowano 14 Listopada 2011 jezeli w ogole beda egzaminy !placz1 z tego co ostatnio czytalem w sieci egzaminy maja byc wstrzymane,a powodem jest brak podstaw prawnych. Mozna chodzic do szkoly jazdy i jezdzic,ale nie bedzie mozna sie zapisac na egzamin. Mam nadzieje ze to sie szybko zmieni,znam kogos kto chce zaczac w 2012. pozdrawiam PS-tutaj link-KAT A
T-Rex Opublikowano 15 Listopada 2011 Opublikowano 15 Listopada 2011 Większość starszych osób polegnie na obsłudze interfejsu tego czegoś. Kliknij film, czytaj, patrz na czas i zaznacz odpowiedź - bzdura. Choć poziom trudności pytań zmniejszył się razy trzy. Chyba jest bardziej przyjazny ludziom. Poza tym jedna możliwa odpowiedź to nie dwie lub trzy. Prawdopodobieństwo przyfarcenia większe.
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 20 Grudnia 2011 Klubowicze Opublikowano 20 Grudnia 2011 no a jak już egzamin teoretyczny za nami to do praktycznego przystępujemy Praktyczny po nowemu powodzenia
Sympatycy orzech Opublikowano 20 Grudnia 2011 Sympatycy Opublikowano 20 Grudnia 2011 Gdzie my żyjemy, zamiast się śmiać wstyd mi się zrobiło, że w takim kraju mieszkam. Tego barana co to wymyślił powinno się powieścić za jajca przed ośrodkiem egzaminacyjnym. I na to idą nasze podatki !sciana Mam nadzieję, że ten filmik to był dobry dowcip a nie faktyczny stan na 2012 rok.
Sympatycy Kisiel Opublikowano 20 Grudnia 2011 Sympatycy Opublikowano 20 Grudnia 2011 Oglądałem to dziś z rana. Już widzę tego dziadka piaskowego który to wydumał. Pewnie można go teraz spotkać na warszawskich ulicach .... niepowtarzalna okazja ..... następna na Wielkanoc ...... kolejna dopiero przed 1 listopada 2012 Ręce opadają .....
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 20 Grudnia 2011 Administrator Opublikowano 20 Grudnia 2011 Ja w to nie wierzę... ktoś zrobił sobie żart Niech mnie ktoś uszczypnie!
daszek Opublikowano 20 Grudnia 2011 Opublikowano 20 Grudnia 2011 No Panie i Panowie nie dość, że egzamin będzie ciężki, to jeszcze ma być zwiększona punktacja za wykroczenia. Karanie pijaków nie pomogło, to i takie restrykcje na mentalność "mistrzów kierownicy" też skutku nie odniosą. Po prostu będzie więcej "kierowców" bez prawka.
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 20 Grudnia 2011 Klubowicze Opublikowano 20 Grudnia 2011 no to poszperałam w necie i znalazłąm dwie wersje rozporządzenia WERSJA 1 ciekawe od strony 31 WERSJA 2 mam nadzieję, że wersja z kurkiem jest tylko żartem EDIT: no to jeszcze mam wniosek, że to nie są dwie wersje tego samego rozporządzenia bo powołuja się w podstawie na dwa inne artykuły ustawy o kierujących pojazdami jednen na art 31 a drugi na art. 66 tak więc jest duże prawdopodobieństwo, że rozporządzenie z "kurkiem" nie jest żartem .... kurde kurka nie mam, hamulca na wysokości zelówki też nie a i krawężnik do ruszania nie zawsze jest dostępny
Klubowicze krzytro Opublikowano 20 Grudnia 2011 Klubowicze Opublikowano 20 Grudnia 2011 Ręce mi opadły
magart Opublikowano 20 Grudnia 2011 Opublikowano 20 Grudnia 2011 W nowym ŚM jest artykuł o tym bublu prawnym. "Potyn" z jednej strony pisze o braku możliwości przeprowadzania egzaminów (co w Jego ocenia da się w miarę sprawnie odkręcić), a z drugiej strony piętnuje kwestie dotyczące "obsługi motocykla" typu "przelać gaźnik" przed rozruchem. Nie wiadomo czy się czy ?
Gość Opublikowano 20 Grudnia 2011 Opublikowano 20 Grudnia 2011 Oj tam, oj tam. Można symulować pompowanie pompką i heja! Dobrze, że na prawko B nie każą kręcić korbą w celu dokonania rozruchu.
Użytkownicy+ Saper Opublikowano 20 Grudnia 2011 Użytkownicy+ Opublikowano 20 Grudnia 2011 no to poszperałam w necie i znalazłąm dwie wersje rozporządzenia WERSJA 1 ciekawe od strony 31 Próbowałem się zapoznać z tym projektem, jednak gdy na stronie 40 w tabelce opisującej "Jazdę w terenie błotnistym" na końcu tabelki znalazłem: Chodzi przecież o to, aby nie wpaść w błoto. To niestety wymiękłem, i traktuję to jako żart. Przecież nikt o zdrowych zmysłach tego nie mógł wymyślić. Chyba, żeby jednak? Mam nadzieję, że to żart.
Klubowicze fundi600 Opublikowano 20 Grudnia 2011 Klubowicze Opublikowano 20 Grudnia 2011 Przepisy te wymyślają Ci krórzy jeżdżą w puszkach i my motocykliści im przeszkadzamy, i jeszcze zmuszamy ich do używania lusterek czy mózgu. Myślę, że to nie jest żart tylko celowe działanie. Co by tu zrobić aby zdawalność była mniejsza. Żenada.
dr.big Opublikowano 20 Grudnia 2011 Opublikowano 20 Grudnia 2011 Hahahaha, nic innego jak nabór do cyrku na klownów ... Ze to ktoś urzędowo "klepnął" . Pełna żenua !NOT .
Gość Bartheez5 Opublikowano 20 Grudnia 2011 Opublikowano 20 Grudnia 2011 Mam tylko nadzieję że na Projekcie się zakończy ta BZDURA i nie wejdzie on w życie
Klubowicze Campto Opublikowano 21 Grudnia 2011 Klubowicze Opublikowano 21 Grudnia 2011 A mi się ten "Krakowiaczek" na motocyklu "podoba" !sciana . Dzięki naszym ustawodawcom gimnastyki podczas jazdy nie zbraknie. Szczególnie przed skrętami. !w00t
Jerry_R Opublikowano 21 Grudnia 2011 Opublikowano 21 Grudnia 2011 Na Egzaminie Odkręć Kranik i Machaj: http://www.skuterowo.com/na-egzaminie-odkrec-kranik-i-machaj/
Bulba Opublikowano 21 Grudnia 2011 Opublikowano 21 Grudnia 2011 Niby mogę poudawać boczną stopką ze kopię tylko co z tym cholernym kranikiem ?
dr.big Opublikowano 21 Grudnia 2011 Opublikowano 21 Grudnia 2011 Jak już poszli w tym kierunku, to zapomnieli całkiem o ręcznym przestawieniu zapłonu albo uruchomieniu rozprężacza przy próbie zapalenia ... To były czasy ... Jestem zawiedziony, że tak ważne czynności nie znajdą się na liście egzaminacyjnej roku 2012 . Panowie "specjaliści" układający program szkolenia dzisiejszych kierowców -> wstydźcie się, to poważne zaniedbanie! Jak ja odpalę po zimie Tmaxa bez tej "wiedzy"? . Na pewno dałoby się dołożyć parę "perełek", jak chodźby odpalanie "z kopciucha" silnika diesla w samochodzie przy naprawdę niskich temperaturach lub innych bezsensów jak widać nieobcych autorowi . Egzamin na samochód też powinien być w podobny sposób zmodyfikowany, bo terazniejszy wykazuje poważne zaniedbania w temacie .
Gość miki Opublikowano 5 Stycznia 2012 Opublikowano 5 Stycznia 2012 A wiec mamy nowy rok i... Prawko 2012
Klubowicze Domel Opublikowano 5 Stycznia 2012 Klubowicze Opublikowano 5 Stycznia 2012 Tak, właśnie dzisiaj słyszałem, że niestety jednak termin wprowadzenia nowych zasad egzaminów teortycznych został odroczony do 2013 roku ponoć nasze władze nie chcą denerwować i niepokoić przyszłych kierowców Myślę, że burdel mają i to wszystko.
Rekomendowane odpowiedzi