czaro69 Opublikowano 14 Listopada 2011 Opublikowano 14 Listopada 2011 Witam Wszystkich!!! Brać Warmii i Mazur serdecznie zaprasza pasjonatów Maxi z Mazowieckiego na spotkanie wigilijne !piwko !piwko Szczegóły w regionalnych. Mam nadzieję,że do zobaczenia !OKK
Sympatycy Worlan Opublikowano 15 Listopada 2011 Sympatycy Opublikowano 15 Listopada 2011 Czaro, z miłą chęcią. Ale powiedz jak to zrobić, żeby w moim wieku następnego dnia po Wigilii w Warszawie pojechać i biesiadować na Mazurach? Nie dam rady Ale szacunek za organizację i za zaproszenie nas.
Klubowicze Campto Opublikowano 16 Listopada 2011 Klubowicze Opublikowano 16 Listopada 2011 Worlan, a ja się zastanawiam ( wspólnie z małżonką) nad uczestnictwem właśnie w OBU Wigiliach ( tj. mazowieckiej i warmińsko -mazurskiej). Jak czas pozwoli i się zdecydujemy to będziesz mógł się zabrać z nami.
czaro69 Opublikowano 16 Listopada 2011 Autor Opublikowano 16 Listopada 2011 Zaczynacie gadać bardzo rozsądnie !piwko !OKK Hotel jest 3 gwiazdkowy, pięknie położony, impreza będzie w zamkniętej sali....Ale decyzja należy do Was, ja serdecznie zapraszam !OKK
M_Pajak Opublikowano 21 Listopada 2011 Opublikowano 21 Listopada 2011 Nie no poprostu się nie da . Wątroba nie da rady .
Rekomendowane odpowiedzi