czaro69 Opublikowano 14 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2011 Witam Wszystkich!!! Brać Warmii i Mazur serdecznie zaprasza pasjonatów Maxi z Kujawsko-Pom. na spotkanie wigilijne !piwko !piwko Szczegóły w regionalnych. Mam nadzieję,że do zobaczenia !OKK Odnośnik do komentarza
upiór Opublikowano 15 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2011 Kurcze wypada chociaż odpisać . Czaro ja osobiście nie dam rady , same teraz spotkania i wyjazdy . Jak Ci wiadomo mam teraz dwa domy na głowie , ech życie . P.S Na pomknę tylko że chętnie bym się spotkał z Koleżanką Adą i z kolegami z Mazur . Pozdrawiam !vampire . Odnośnik do komentarza
michu Opublikowano 15 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2011 No chlopaku , będzie ciężko , tak jak napisal Upiorek chęci są ale...... Odnośnik do komentarza
Bobas Opublikowano 16 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2011 Czaro, Takie zaproszenie jest wielkim wyróżnieniem dla naszego regionu. Myślę, że mogę tu podziękować w imieniu całej grupy Kujawiaków. Ja osobiście nie dam rady się stawić. Jeszcze raz dzięki !OKK Odnośnik do komentarza
krzys-68 Opublikowano 16 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2011 W tym terminie ja na 200% odpadam,będę !piwko Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi