Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Mazowiecka Wigilia 2011

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Obecny

• Odpowiedzi 83
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• orzech

11

• GrzechoCnik

4

• Macek

3

• M_Pajak

3

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

No nie może i mnie zabraknąć . Orzech dodawaj .

• Sympatycy
Opublikowano

Poproszę o dopisanie "do listy Orzecha" :) (która to już?)

• Sympatycy
Opublikowano

Proszę i mnie dopisać.

Pozdrawiam

Opublikowano

Obecny, proszę dopisać, dzieki.

Opublikowano

Proszę o dopisanie Ania i Maciej_f

Opublikowano

Niestety my bedziemy w Warszawie dopiero 17., wiec tym razem sie nie uda...

Bawcie sie dobrze :D

Sciskamy,

Ysabel i Macek

• Sympatycy
Opublikowano

Kurde Maciek, troszkę pod Twoje dyktando była robiona Wigilia, mówiłeś że wracacie 15 !sciana

Opublikowano

Kurde Maciek, troszkę pod Twoje dyktando była robiona Wigilia, mówiłeś że wracacie 15 !sciana

Kiepsko Orzechu, przepraszamy, ale niestety na 16. nie zdazymy. Staralismy sie wczesniej, ale niestety nie dostalem wczesniej urlopu i przed sobota sie nie uda dotrzec do Wawy :P.. Bardzo dziekujemy, ze o nas pamietaliscie, bardzo chcielibysmy byc z Wami i podzielic sie oplatkiem.

Wyglada na to, ze na Wigilii bedziemy tylko duchem, ale jesli bedzie jeszcze spotkanie przed Swietami, to na pewno przyjedziemy sie przywitac i usciskac Was!

Pozdrawiamy,

Ysabel i Macek

Opublikowano

no i git... bo wigilia zaczyna się 16tego a wy wracacie 17tego... no to się po północy widzimy :P

• Sympatycy
Opublikowano

Nie ma co płakać, zaprosisz nas Maciek na jakieś !piwko i będzie OK :P

Wracając do tematu:

Koszty Wigilii będą się troszkę różniły od poprzednich lat.

Za Wigilię będą 2 opłaty:

55 Pln menu - jedzenie (w trakcie ustaleń) + napoje zimne, kawa, herbata.

700 Pln do podziału na wszystkich uczestników za:

-salę na wyłączność

-możliwość wnoszenia własnego alko ( nie ma korkowego itd.)

Reasumując dodatkowa opłata podzieli się na około 50 osób co da nam łącznie ok. 70 Pln od osoby. Tradycyjnie zbieram na miejscu.

Opublikowano

I znowu będzie, że marudzę.. :P

Ale dość drogo to wychodzi.. Nie wiem czy nie lepiej było by otworzyć salę i nie płacić globalnego korkowego. W sumie, jak widać na załączonych zdjęciach, potrafiliśmy się dobrze bawić w takich warunkach.

• Sympatycy
Opublikowano

Monku, masz oczywiście rację. Niestety wynika to z tego, że w poprzednich latach pomimo próśb obsługi był pity prywatny alkohol na terenie C66. Chcąc uniknąć niejasności zrobiliśmy wstęp z własnym alkoholem przy zamkniętej sali. Oczywiście będzie zaraz biadolenie,że ktoś nie pije bo będzie samochodem itd. itp. Inna sprawa, że zawsze niektórzy mówili, że alkohol w C66 jest drogi więc teraz dla tych osób powinno wyjść taniej. Nigdy wszystkim nie dogodzisz.

Wigilia jest raz w roku więc ten dodatkowy koszt nie powinien nam robić większej różnicy.

Opublikowano

Z największym obrzydzeniem muszę powiadomić, że tego dnia wyznaczono mnie na lot do Brukseli, w związku z tym, spędzę ten dzień z Europ....). Strasznie żałujemy, ja i Flymanowa. Wszystkiego dobrego. Ech.

• Sympatycy
Opublikowano

Orzech daj na luz tłumaczą się winni ja biorę kredyt w SKOK-u i dam radę, a przez kolejny rok jakoś się wypłacę.

• Klubowicze
Opublikowano

Orzech daj na luz tłumaczą się winni ja biorę kredyt w SKOK-u i dam radę, a przez kolejny rok jakoś się wypłacę.

Siedem dych + zero siedem + oranżada = koło stówki !holiday Warto brać kredyt??... !w00t

Z największym obrzydzeniem muszę powiadomić, że tego dnia wyznaczono mnie na lot do Brukseli, w związku z tym, spędzę ten dzień z Europ....). Strasznie żałujemy, ja i Flymanowa. Wszystkiego dobrego. Ech.

Oj, a myślałem, że razem odlecimy... !w00t

Opublikowano

no i git... bo wigilia zaczyna się 16tego a wy wracacie 17tego... no to się po północy widzimy :rolleyes:

Chyba na poprawinach Marynarzu ;)

Tak czy inaczej do zobaczenia!!

Opublikowano

@Flyman: Zostanie więcej dla nas, więc wypiję twoje i twojej szanownej małżonku zdrówko 2 razy. :) A ty tam jak wylądujesz to chlapnij jedną taką buteleczkę za nasze zdrówko.

Opublikowano

Jack Warcraft, cóż tak bywa, ale Wigilia to nie jedyna okazja by odlecieć. Coś wymyślę.

GrzechoCnik, w takim towarzystwie, jakie będę miał na pokładzie, zacznę przed lądowaniem... może nawet przed startem !holiday.

PS. Niestety nie wiesz ile bym flaszek przywiózł, więc pewnie w sumie będzie mniej, ale dacie radę, wierzę w to.

Opublikowano

Przepraszam, ale z przyczyn zupełnie ode mnie niezależnych (służbowych) muszę się wycofać :) Proszę o wykreślenie Agi i mnie, dobrej Wigilii i miłego spotkania !YES

Opublikowano

Orzech dopisz i moją połowę Agusię vel Pająkową

• Sympatycy
Opublikowano

Orzech dopisz i moją połowę Agusię vel Pająkową

Dopisana na 37.

Opublikowano

Mnie - z roznych wzgledow - prosze wypisac. Orzech, przepraszam za zamieszanie... :)

• Sympatycy
Opublikowano

Aga, nic nie szkodzi, nie przejmuj się.

Opublikowano

Orzechu

Poproszę Cię o dopisanie mnie do listy.