Gość Opublikowano 3 Listopada 2011 Opublikowano 3 Listopada 2011 Informacja prasowa Takie rozwiązania przyjęli nasi opiekunowie w sejmie. Przybywać nas nie będzie.
Marynarz Opublikowano 3 Listopada 2011 Opublikowano 3 Listopada 2011 Informacja prasowa Takie rozwiązania przyjęli nasi opiekunowie w sejmie. Przybywać nas nie będzie. nic tylko się pochlastać... czyli krótko PKP
kordozor Opublikowano 3 Listopada 2011 Opublikowano 3 Listopada 2011 Poslom wydaje się że są wszystkowiedzący,śmietanką intelektualną narodu i nie korzystają z opini eksperckich ,do czego mają prawo i dostają na to odpowiednie środki pieniężne.Tylko gdzieś był raport że z porad skorzystało trzech na krzyż.
Klubowicze Domel Opublikowano 3 Listopada 2011 Klubowicze Opublikowano 3 Listopada 2011 Spokojnie, ja myślę że te małe niedopatrzenie będzie jednak szybko naprawione bo no takie roczne zamrożenie dopływu kasy nasi mocodawcy sobie nie pozwolą, zresztą śledząc zmiany jakie wnoszą nowe przepisy dotyczące egzaminów na prawo jazdy, odnoszę wrażenie że cały ten bałagan służy jedynie napędzaniu kabzy !guns
Manteusz Opublikowano 3 Listopada 2011 Opublikowano 3 Listopada 2011 dobrze ze mam egzamin we wtorek ;]
Klubowicze Campto Opublikowano 3 Listopada 2011 Klubowicze Opublikowano 3 Listopada 2011 Moja żona nie na darmo zapisała się jeszcze w tym roku na prawko kat. A !OKK
michu Opublikowano 3 Listopada 2011 Opublikowano 3 Listopada 2011 To chyba jakiś żart? !placz , czyli jak zwykle bałagan !yeah !yeah słabo się robi !bicz
czaro69 Opublikowano 3 Listopada 2011 Opublikowano 3 Listopada 2011 "Niezły tu macie burdel w tym archeo, Siostry" - tylko pytam, dlaczego za nasze pieniądze??
Klubowicze fundi600 Opublikowano 3 Listopada 2011 Klubowicze Opublikowano 3 Listopada 2011 Drobne przeoczenie, które będzie zaraz poprawione.
Sympatycy Grzech Opublikowano 3 Listopada 2011 Sympatycy Opublikowano 3 Listopada 2011 Nie będą wydawać, to i zabierać nie powinni.
AHMPL Opublikowano 3 Listopada 2011 Opublikowano 3 Listopada 2011 No albo karać przestaną zawsze 300zł w portfelu przy kontroli zostanie:). Panie władzo, zrobił bym przecież kategorie ale się nie da to co poradzę
Klubowicze Wrzonio Opublikowano 4 Listopada 2011 Klubowicze Opublikowano 4 Listopada 2011 No albo karać przestaną zawsze 300zł w portfelu przy kontroli zostanie:). Panie władzo, zrobił bym przecież kategorie ale się nie da to co poradzę -Nie jeździć
Arkadiusz Opublikowano 4 Listopada 2011 Opublikowano 4 Listopada 2011 Drobne przeoczenie, które będzie zaraz poprawione. Włodek dobrze prawi !OKK, wczoraj słyszałem już w tele-oknie, że będzie wydane Zarządzenie tymczasowe, do czasu naniesienia poprawki, tak że egzaminy będą normalnie. Nie liczy się chcica dostania prawa jazdy przez obywatela, Liczą się pieniądze.
Radu Opublikowano 4 Listopada 2011 Opublikowano 4 Listopada 2011 Ręce opadają... Kretyni !sciana ale swoją drogą podoa mi się, że nie będzie można jeździć 50cc tylko z dowodem osobistym, czyli w teorii nie znając nawet przepisów ruchu drogowego.
Rekomendowane odpowiedzi