Sympatycy Worlan Opublikowano 3 Listopada 2011 Autor Sympatycy Opublikowano 3 Listopada 2011 Arek, żebyś mnie źle nie zrozumiał. Możesz przecież zapodać taki projekt i śmiało go realizować. Moje stwierdzenie że "to nie będzie to" odnosiło się tylko i wyłącznie do tego tematu: Kurtka softshell; logo Grupa Warszawa. Nie poddawaj się , bo na pewno będzie wielu chętnych.
Dakota Opublikowano 3 Listopada 2011 Opublikowano 3 Listopada 2011 A może cósik takiego ? Niestety to tylko marny projekt i wybaczcie jakość i wykonanie ale w tego typu programach graficznych jestem kompletnym laikiem... ale szybko się uczę Chodziło mi o pomysł a wykonanie pozostawiam fachowcom...
Administrator Artix Opublikowano 3 Listopada 2011 Administrator Opublikowano 3 Listopada 2011 Ja też poproszę kurtkę lub polar nie wiem bo dyskusja trwa
marcin62 Opublikowano 3 Listopada 2011 Opublikowano 3 Listopada 2011 Tak patrzę obserwuje i uważam, że pierwsze Worlana pomysły były najlepsze, teraz robi się trochę nadto z tego loga i nazwy, inaczej mówiąc terochę wiejski tuning !NOT
bundy113 Opublikowano 23 Listopada 2011 Opublikowano 23 Listopada 2011 Będę śledził i chętnie dołączę się do kurtki. Nie wiem jak u Was z haftowaniem ale z tego co ja się kiedyś orientowałem to haft nie może być zbyt szczegółowy i faktycznie zepsuje softshela. Jak by udało się ustalić co i jak to ja mogę podjąć się przygotowania projektu dla drukarni, bo może warto sprawdzić czy przypadkiem nie naprasowanka, tylko taka porządna.
M_Pajak Opublikowano 29 Listopada 2011 Opublikowano 29 Listopada 2011 Pomysł zajefajny . Arek jak już tak się rozpędziłeś to ciągnij ten temat . Ja napewno zakupię 2 sztuki , dla mnie i połówki .
Arkadiusz Opublikowano 29 Listopada 2011 Opublikowano 29 Listopada 2011 To znaczy Grzegorz na spokojnie, nic na razie nie będę organizował, (tak mnie poniosło), ale czytam ten temat i powiem szczerz że już od tych "syrenek" to już mi się wszystko pokiełbasiło. Nie ukrywam, że noszę się z zamiarem zakupu takiej kurteczki już od dawna. !YES Tak jak widzisz Marek, na razie nic w tym temacie się nie dzieje i nic nie działam, ale zawsze trzeba być dobrej myśli !winkiss
Klubowicze Wrzonio Opublikowano 29 Listopada 2011 Klubowicze Opublikowano 29 Listopada 2011 Temat kurtek nie został zaniechany a tylko wstrzymany ze względu na totalny brak czasu. Model kurtki już jest wybrany tylko kwestia kalkulacji haftów i ich wyglądu. Niedługo przedstawię wizualizację.
Sympatycy Kisiel Opublikowano 15 Maja 2012 Sympatycy Opublikowano 15 Maja 2012 Temat na prośbę Wrzonia dzielę. Zamówienia i sprawy związane z kurtkami TUTAJ Temat niniejszy zamykam.
Rekomendowane odpowiedzi