Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Kurtka softshell

Rekomendowane odpowiedzi

• Sympatycy
Opublikowano

Arek, żebyś mnie źle nie zrozumiał. Możesz przecież zapodać taki projekt i śmiało go realizować. Moje stwierdzenie że "to nie będzie to" odnosiło się tylko i wyłącznie do tego tematu: Kurtka softshell; logo Grupa Warszawa.

Nie poddawaj się , bo na pewno będzie wielu chętnych.

Opublikowano

A może cósik takiego ?

logoburgmania.jpg

Niestety to tylko marny projekt i wybaczcie jakość i wykonanie ale w tego typu programach graficznych jestem kompletnym laikiem... ale szybko się uczę :)

Chodziło mi o pomysł a wykonanie pozostawiam fachowcom...

• Administrator
Opublikowano

Ja też poproszę kurtkę lub polar nie wiem bo dyskusja trwa

Opublikowano

Tak patrzę obserwuje i uważam, że pierwsze Worlana pomysły były najlepsze, teraz robi się trochę nadto z tego loga i nazwy, inaczej mówiąc terochę wiejski tuning !NOT

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Będę śledził i chętnie dołączę się do kurtki.

Nie wiem jak u Was z haftowaniem ale z tego co ja się kiedyś orientowałem to haft nie może być zbyt szczegółowy i faktycznie zepsuje softshela. Jak by udało się ustalić co i jak to ja mogę podjąć się przygotowania projektu dla drukarni, bo może warto sprawdzić czy przypadkiem nie naprasowanka, tylko taka porządna.

Opublikowano

Pomysł zajefajny . Arek jak już tak się rozpędziłeś to ciągnij ten temat . Ja napewno zakupię 2 sztuki , dla mnie i połówki .

Opublikowano

To znaczy Grzegorz na spokojnie, nic na razie nie będę organizował, (tak mnie poniosło), ale czytam ten temat i powiem szczerz że już od tych "syrenek" to już mi się wszystko pokiełbasiło.

Nie ukrywam, że noszę się z zamiarem zakupu takiej kurteczki już od dawna. !YES

Tak jak widzisz Marek, na razie nic w tym temacie się nie dzieje i nic nie działam, ale zawsze trzeba być dobrej myśli !winkiss

• Klubowicze
Opublikowano

Temat kurtek nie został zaniechany a tylko wstrzymany ze względu na totalny brak czasu.

Model kurtki już jest wybrany tylko kwestia kalkulacji haftów i ich wyglądu. Niedługo przedstawię wizualizację.

• 5 miesięcy temu...
  • Sympatycy
Opublikowano

Temat na prośbę Wrzonia dzielę.

Zamówienia i sprawy związane z kurtkami TUTAJ

Temat niniejszy zamykam.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...