Gość Opublikowano 20 Października 2011 Opublikowano 20 Października 2011 A cobyście powiedzieli na "Grupa Stolyca"
Klubowicze krzytro Opublikowano 20 Października 2011 Klubowicze Opublikowano 20 Października 2011 Nie wszyscy mieszkańcy Warszawy pochodzą z nad Wisły
Sympatycy Kisiel Opublikowano 20 Października 2011 Sympatycy Opublikowano 20 Października 2011 i nie Mazowsze tylko jeśli już to Mazowieckie ! Jeżeli grupa to nie może być Mazowieckie (jakie? -> Mazowieckie) Jedyne poprawne formy to Grupa Mazowsze lub Grupa Mazowiecka Jakoś przy Grupie Warszawa gramatyka Ci nie przeszkadzała , dlaczego nie chciałeś żeby napisać Grupa Warszawska ? Rozumiem, że zamieszkałym w stolicy pasuje Warszawa. Ja na ten przykład z Warszawy wyprowadziłem się ponad 10 lat temu i wolę Mazowsze gdzie obecnie zamieszkuję. Jest to forma bardziej uniwersalna. Nawet gdyby powstały kapoty w obu wersjach wybrałbym mazowiecką ... OT Jako urodzony i wychowany w górach mogę spojrzeć na ostatnie posty z pewnego dystansu, przestaje się jednak dziwić funkcjonującym stereotypom ... 1
antoniaczek Opublikowano 20 Października 2011 Opublikowano 20 Października 2011 Może precyzyjniej "Gupa Pruszkowska" lub "Grupa Mokotowska" Dla mnie "Warszawska" jest OK !OK
Sympatycy szorstki Opublikowano 20 Października 2011 Sympatycy Opublikowano 20 Października 2011 OT Jako urodzony i wychowany w górach mogę spojrzeć na ostatnie posty z pewnego dystansu, przestaje się jednak dziwić funkcjonującym stereotypom ... Jako urodzony w Warszawie, opowiadający się za "Grupa Mazowsze", też czuję, że mam dystans... A tak BTW: właściwie, to jest mi obojętne co zostanie uchwalone !YES pzdr
GrzechoCnik Opublikowano 20 Października 2011 Opublikowano 20 Października 2011 A zobaczcie jak fajnie i miło dla gardła brzmi "Grupa Stoliczna". I w odróżnieniu od Flymana jest gramatyczniej.
Klubowicze Campto Opublikowano 20 Października 2011 Klubowicze Opublikowano 20 Października 2011 Jeszcze nie było propozycji międzynarodowych. To może " Mazovia Scooter Group" lub "Varsovia Scooter Group" ?
Klaud Opublikowano 20 Października 2011 Opublikowano 20 Października 2011 Grupa Stoliczna - fajnie, i dwuznacznie, z przymrużeniem oka i dystansem do siebie i nadętej trochę stołeczności Grupa Mazowsze - kojarzy mi się z eksportowym za komuny Zespołem Pieśni i Tańca "Mazowsze" (Mazowsze, to dla mnie raczej brzoza pod Ciechanowem, czy wioski pod Radomiem, z całym szacunkiem, a miejscowości w promieniu 50km od Wwy to po prostu aglomeracja warszawska, nie od dziś). Jeśli już, to grupa Mazowiecka. A czemu nie np Grupa Centralna, względnie Region Centralny czy militarnie "Dywizja Centralna" ? W końcu to centralna Polska Anglojęzyczne chyba nie do końca jednak, jak dla mnie... Tak czy siak, też się piszę, minimum XXL, a niektórych producentów XXXL.
Klubowicze Piootr Opublikowano 21 Października 2011 Klubowicze Opublikowano 21 Października 2011 Chętnie bym się zapisał na sztukę "Grupa Warszawa" - nie Mazowsze. Jestem w stanie zapłacić ciut więcej, ale na lepszym materiale ( North Face, Columbia itp.) Kolor napewno nie chabrowy. Może być granat. Eh...pewnie sie dostosuję do wiekszości. Fajna inicjatywa. Wrzonio zgadzam się w 100% !V Grupa Stoliczna - fajnie, i dwuznacznie, z przymrużeniem oka i dystansem do siebie i nadętej trochę stołeczności Grupa Mazowsze - kojarzy mi się z eksportowym za komuny Zespołem Pieśni i Tańca "Mazowsze" (Mazowsze, to dla mnie raczej brzoza pod Ciechanowem, czy wioski pod Radomiem, z całym szacunkiem, a miejscowości w promieniu 50km od Wwy to po prostu aglomeracja warszawska, nie od dziś). Jeśli już, to grupa Mazowiecka. A czemu nie np Grupa Centralna, względnie Region Centralny czy militarnie "Dywizja Centralna" ? W końcu to centralna Polska Anglojęzyczne chyba nie do końca jednak, jak dla mnie... Tak czy siak, też się piszę, minimum XXL, a niektórych producentów XXXL. A mi się kojarzy Grupa centralna z Dworcem Centralnym !pomidor
Corleone Opublikowano 21 Października 2011 Opublikowano 21 Października 2011 Również jestem zainteresowany i byłbym za... chabrowym !OKK. Rozmiar nie wiem czy S czy M. Trzeba będzie coś ściągnąć do przymierzenia. Co do nazwy, to myślę że bardziej pasuje jednak Warszawa.
kmodzele Opublikowano 22 Października 2011 Opublikowano 22 Października 2011 "Grupa Pruszkowska" - ha ha ha! Byśmy przerażenie powodowali ha ha! 1. Czy forumowicze nie klubowicze też mogą nosić? To ja tez chcę! 2. Może trzeba zebrać pomysły i zrobić ankietę? Tylko mądrze. Może sa osoby, któe zgadzają się na ajkies dwie opcje, a na inne 3 - nie. Póki co wolę Grupa Warszawska, potem Grupa Mazowiecka, innych nie chcę. 3. Kolor. A może żółte? Niektórym by pasowało do sprzęta jak ta lala. A może można zrobić w róznych kolorach? Napis i fason jednakowy, ale kolory rózne? Ja bym chciał ... żółtą, albo taką jak na pierwszym zdjeciu. Czarne za smutne. Czerwone - nieładne... Fajny pomysł! PS no tak, żółtych nie ma. SZKODA!
Sympatycy Worlan Opublikowano 22 Października 2011 Autor Sympatycy Opublikowano 22 Października 2011 "Grupa Pruszkowska" - ha ha ha! Byśmy przerażenie powodowali ha ha! Albo w p....l dostali 3. Kolor. A może żółte? Niektórym by pasowało do sprzęta jak ta lala. A może można zrobić w róznych kolorach? Napis i fason jednakowy, ale kolory rózne? Ja bym chciał ... żółtą, albo taką jak na pierwszym zdjeciu. Czarne za smutne, białe - niepraktyczne. Czerwone - nieładne. @kmodzele, przeczytaj jeszcze raz uważnie pierwszy post - tam jest napisane jakie kolory są dostępne Na początku przyszłego tygodnia może uda się "pomacać" oferowany towar i sprawdzić rozmiarówkę. Jeszcze trochę cierpliwości. Może taka grafika będzie kompromisem
Sympatycy Kisiel Opublikowano 23 Października 2011 Sympatycy Opublikowano 23 Października 2011 Kmodzele, czemu wycofałeś się z chęci dofinansowania mojej kurtki, a ja już poczyniłem stosowne korekty w budżecie domowym Jakby co mam świadków. Jeżeli chcesz będę Cie reklamował
misioooo Opublikowano 23 Października 2011 Opublikowano 23 Października 2011 Chłopaki to może przy okazji też wersja bez "Grupa XXX"? Z samym logo burgmani? I ja bym na jedną, może i dwie takie się pisał (męska + damska dla Ewelinki).
Klubowicze Wrzonio Opublikowano 23 Października 2011 Klubowicze Opublikowano 23 Października 2011 Mnie ta syrenka z burgmanią na tarczy pasuje !OKK .
Marynarz Opublikowano 23 Października 2011 Opublikowano 23 Października 2011 a dla mnie jest to bardzo mało czytelne... wygląda jak kleks pod logo to ma być proste i dla każdego zrozumiałe... (pomysł 5+ ale wykonanie jak dla mnie na 2- !). trzeba popracować i dopracować, ja się przez chwilkę musiałem zastanawiać o co chodzi z tym kleksem a to chyba nie tędy droga... przekaz ma by c jasny i czytelny z daleka
Klubowicze Ewik Opublikowano 23 Października 2011 Klubowicze Opublikowano 23 Października 2011 Grzesiu pomysł z Syrenką po prostu super !OKK . Teraz dopiero zaczyna mi się podobać !YES .
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 23 Października 2011 Administrator Opublikowano 23 Października 2011 Może taka grafika będzie kompromisem Mi w tej Syrence brakuje piersi! Nie to żeby odrazu jakaś piątka+ ale... W końcu nie może być wątpliwości o jaki symbol miasta chodzi !V Poza tym, jak dla mnie idea super !OK
dr.big Opublikowano 23 Października 2011 Opublikowano 23 Października 2011 Dobrze, że napisaliście o tej Syrence, obejrzałem sobie wcześniej ten projekt i myślałem, że chodzi tu o jakieś "chlapnięcie farbą" w stylu "Fast and the Furious" . A to, okazuje się, Syrenka .
Arkadiusz Opublikowano 23 Października 2011 Opublikowano 23 Października 2011 Dobrze, że napisaliście o tej Syrence, obejrzałem sobie wcześniej ten projekt i myślałem, że chodzi tu o jakieś "chlapnięcie farbą" w stylu "Fast and the Furious" . Robert, spoko ja też tak pomyślałem, ale sobie wytłumaczyłem, że ciężko zrozumieć ludzi ze stolicy i dałem spokój Ale teraz to wszystko jasne, po prostu byłem trzeźwy !!! a teraz rozumiem. !placz1
Sympatycy Worlan Opublikowano 23 Października 2011 Autor Sympatycy Opublikowano 23 Października 2011 Tak lepiej ? Właśnie o to mi chodziło, żeby nie było napisu "Grupa Warszawa", który jest mocno kontrowersyjny, ale żeby było jasne "przesłanie", no może nie od pierwszego rzutu okiem.
michalu Opublikowano 24 Października 2011 Opublikowano 24 Października 2011 aaaa to syrenka w życiu bym na to nie wpadł, pomyślałem dokładnie tak jak Bigu
Marynarz Opublikowano 24 Października 2011 Opublikowano 24 Października 2011 oOo... to teraz jest 3 kolorowy kleks !
Sympatycy Worlan Opublikowano 24 Października 2011 Autor Sympatycy Opublikowano 24 Października 2011 Żeby było jasne, ten projekt podpatrzyłem w necie, coś tam zmieniłem i jest jak jest. Kiedy pierwszy raz spojrzałem na te kleksy zobaczyłem - syrenkę, która mi się cały czas bardzo podoba. No cóż, każdy ma inne spojrzenie na sztukę. Koledzy, zaproponujcie coś fajnego i nietuzinkowego. Z miłą chęcią popatrzę na wasze projekty.
Klubowicze Campto Opublikowano 24 Października 2011 Klubowicze Opublikowano 24 Października 2011 Żebyście nie napisali, że to syrenka to bym dał sobie rękę uciąć, iż te kleksy to wariacje artystyczne, których głębszy sens zna tylko twórca tegoż czegoś. A swoją drogą to ja chyba też będę sie pisał na 2 szt - męską i damską ( moja druga połowa właśnie zaczyna kurs na kat.A !w00t ).
Rekomendowane odpowiedzi