Bulba Opublikowano 17 Października 2011 Opublikowano 17 Października 2011 http://www.benchmark.pl/testy_i_recenzje/Media-Tech_U-Drive_DVR_MT4036_-_kamera_dla_kierowcy-4152.html
Gość radiolog Opublikowano 17 Października 2011 Opublikowano 17 Października 2011 Miałem taką kamerkę, ale obraz był tragiczny, mimo zapewnień, że nagrywa w rozdzielczości HD, nagrywała jedynie w marnym 640x480 Chyba miałem albo marną podróbkę chińską w opakowaniu ala oryginał, albo reklamują inny produkt niż sprzedają.
Bulba Opublikowano 17 Października 2011 Autor Opublikowano 17 Października 2011 Ale miales dokladnie TA ktora opisana jest w tescie ? Bo to dosc istotne.
Gość radiolog Opublikowano 17 Października 2011 Opublikowano 17 Października 2011 Ale miales dokladnie TA ktora opisana jest w tescie ? Bo to dosc istotne. Dokladnie wyglądała tak, natomiast kupowałem przez alledrogo i nie jestem przekonany czy nie wsadzili jakiejś podrobionej chinszczyzny do oryginalnego pudełka. Najlepiej zobaczyć ją na żywo, bo może się okazać, że to mnie nabili w butelkę , uczulam Cię tylko, żebyś zobaczył ją na żywo przed zakupem,a najlepiej oglądnął nagrany materiał i wtedy nie będzie wątpliwosci.
Rekomendowane odpowiedzi